Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Q-in-Law

0 bejegyzést írt és 390 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődtek a földmunkák a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a BUD2020 program keretében megvalósuló repülőtéri szálloda megépítése végett. A hotel várható átadási időpontja 2017. második félévére fog esni. A BUD 2020 fejlesztési program keretén belül 50 milliárd forint értékű beruházási…..
Q-in-Law 2016.08.26 11:20:35
@Dr Gregory House: gyorsvasútnak nem sok értelme van BUD-on, túl drága ekkora utasforgalom mellett. Persze lopni jól lehetne belőle. A kötöttpálya esetén jobb ötlet bekötni a két közeli vasútvonalat, így a vidék számára is elérhető lenne a reptér.
Zimbardo új könyvét boncolgatja valami szélütött tinédzser a könyvesblogon. A mottójuk szerint megmondják mit olvassak és mit ne... Hát ha ezen a nívón mozognak akkor inkább következetesen a fordítottját csinálom a javaslataiknak. [Zimbardo] azokról a középosztálybeli fiúkról, fiatal férfiakról ír,…..
Q-in-Law 2016.06.06 10:22:59
Azért maradtak tartalékok Zimbardo kutatásában. Nem volt kifejezetten erős a mintavétel. www.slate.com/articles/technology/future_tense/2015/05/philip_zimbardo_s_man_disconnected_claims_porn_internet_are_destroying_men.html

"Zimbardo told the BBC last week that “almost every statement we make is evidence-based,” but that depends on what you mean by “evidence.” The research that underpins the book doesn’t come from a peer-reviewed study. It comes from a survey that Zimbardo posted online alongside his 2011 TED talk. It amassed 20,000 responses in two months, but not just from “young men”: Only 39.8 percent of respondents were under the age of 25, and about one-quarter of all respondents were female. Many of them had just watched a video where the psychologist administering the survey told them that young men have been “digitally rewired” to fail at life and love and that if radical social changes didn’t happen soon, humans would be reduced to “banana slugs.”
A Dél-afrikai Köztársaság negyedik legnagyobb városa, a törvényhozás központja. 1950-es évek, Adderley Street  ..
Elöljáróban annyit, hogy sejtettem én, hogy lehet ebből az alapanyagból kifejezetten fasza epizódokat is összerakni, ez például messze a legjobb volt eddig. Na, csujogassunk. Biztos velem van a baj, de már most unom a kibaszott Bohemian Betyarz zenekart vagy mi a pöcsömet, míg a VV alatt a Tóth…..
Q-in-Law 2016.03.29 15:32:35
Q-in-Law 2016.03.29 16:55:07
@Cefrekecske: kicsit másképp hangzik, pedig szignifikáns különbség nincs tartalomban:
"Valószínűleg megba***lak így is, úgy is. Ha akarod, ha nem. Én ha meg akarlak ba***lak, úgyis megba***lak, és hidd el, nem fogsz ellenkezni. Úgy megba***lak, hogy valószínűleg szerelmes leszel belém."
Home Brew Heti Vegyes V. 2015.10.02 06:00:00
Ha a kávé világát nézzük, akkor bizony mozgalmas hét áll a hátunk mögött. Volt itt Kávé Napja 2015, Barista Camp, nemzetközi kávénap, New York Coffee Festival, Rubens Gardelli cupping a Mantrában, szentendrei kávékóstolás és sok-sok egyéb kisebb érdekesség. Ezen kívül…..
Q-in-Law 2015.10.02 09:16:56
A tesztoszteron bizony a legfontosabb FÉRFI nemi hormon, aminek a mesterséges bevitele számos mellékhatással és kockázattal jár. Nem így gondolták a következő listánkban szereplő „hölgyek”, akik nem hogy túltolták, de egyenesen férfivá is váltak a szertől. 1. Ez a…..
A rockzenészek sokszor írnak, énekelnek szörnyű dolgokról, ez egy ilyen műfaj, de a legtöbb esetben itt meg is állnak, nem lépnek - hála istennek - a tettek mezejére, néhány kivételtől eltekintve. Máskor pedig a totális önpusztítás az - ami szintén kéz a kézben jár a…..
Q-in-Law 2015.07.26 10:01:57
@mortullus: Varg Vikernes az első a listán
A diákok adatainak védelme komoly problémát jelenthet: ki szeretné, ha az egész iskola tudná, hogy melyik tárgyból hányas jegyet szerzett vagy épp hogy sikerült a legutóbbi zh-ja? A tanároknak vagy a tanulmányi hivatalok munkatársainak megkönnyíthetné a munkáját, ha a hallgatók…..
Q-in-Law 2015.04.27 12:46:15
@bölcsbagoly:
1) a jó tanulók érdekeit is védi, mert így nem lesznek a "t a lusták és a léhűtők" céltáblái.

2) Elég sok oka lehet annak, hogy valaki az adott tantárgyból rosszul teljesít. Nem feltétlenül lusta és léhűtő. A lusták és léhűtők jellemzően puskáznak és ezzel akár jobb eredményt is elérhetnek, mint azok, akik esetleg rendesen felkészültek, de a stressz vagy bármi miatt benézték a vizsgát. (Magyarországon mondjuk a puskázás nemzeti sport, nem a vizilabda.)

3) A lusták és léhűtők jellemzően büszkék is voltak arra, hogy ők megbuktak.

4) Kurvára senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy hallgató milyen eredményt ért el. Ez csak rá és az oktatóra tartozik.
Steak. A legjobb, ami egy marhával a halála után történhet. Míg Magyarországon még sokan félnek a rózsaszínre sütött hústól, addig külföldön már furán néznek arra, aki átsüti a marhahúst. Sokak kedvence, mégis félnek otthon elkészíteni, és borsos áron rendelik…..
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
Nem értem én ezt az egészet. A barátaim, kortársaim, korábbi iskolai csoporttársaim legalább fele már külföldön él.  A nagy többségük egyáltalán nem akar hazajönni. Merthogy minek is? Inkább utalja haza anyuéknak a havi fixet, amiből kiegészíthetik siralmas jövedelmüket.…..
A legjobb családban is előfordul, hogy „véletlenül” a bőröndbe zuhan egy-egy pofásabb törülköző, esetleg fürdőköpeny egy szállodai tartózkodás végén. Zuhanás előtt nem árt, ha tudjuk, hogy egyre több szálloda tudja követni éppen merre kóborolnak az ágyneműk és…..
Q-in-Law 2015.02.02 15:13:11
fèlènk pasik legendâja Mindannyian találkozunk fèlènk pasikkal akiknek köszönhetõen mindenben elbizonytalanodunk. Minden ami egy normál, kialakulòban levõ kapcsolatban evidens, az egy fèlènk pasival ennek az ellenkezõje. Elõször is kèt fèle fèlènk pasi van: az introveltált aki…..
Hogy van az, hogy a Charlie Hebdo rajzolhat, írhat, amit akar, de ha valaki megdicséri a párizsi terroristákat, akkor megbírságolják vagy börtönbe küldik? Miért lehet az egyiket (ha lehet), és miért nem lehet a másikat? Hol a szólásszabadság határa francia viszonylatban? Nagyon…..
Akinek volt pénze, tanulmányi előnyökhöz juthatott a Szombathelyi Savaria Szakképző Iskolában. A dologról videó is készült, ezen olyanokat mond az osztályfőnök, mint “Erzsébet-utalványt is hozhattok, boltba nekem is kell menni”. Az iskola email címéről először egy diák…..
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..
Q-in-Law 2014.12.30 17:35:36
@bendeguzhanna: "megkérdezte, hogy nem fogynék-e 5 kilót" nekem azt szokták mondani, hogy lehetnék 5-10 centivel magasabb. Erre sok befolyásom nincs, a testsúlyomra van. Egyébként tuti, hogy sok olyan van, aki nem kattogna a súlyodon, csak neked ők sosem lesznek elég jók.
Milyenek voltak a kilencvenes évek az akkor felnőtt nemzedéknek? Milyen volt ez a nemzedék, ha lehet egyáltalán nemzedékről beszélni? Mit gondoltunk a századvég évtizedéről akkor, és mit gondolunk róla most, másfél évtizeddel később? Volt valami, ami maradandó? S ha igen, mi…..
Ridley Scott, aki a '80-as évek elején robbant be a köztudatba A nyolcadik utas: a Halál (Alien, 1979), valamint a Szárnyas fejvadász (Blade Runner, 1982) című művekkel, legújabb alkotásában az Ószövetséghez nyúlt ihletésnek. A témaválasztás nem újszerű nála.…..
  A tűzszerészek serényen dolgoznak, ám ha bármelyik politikai vagy gazdasági bomba működésbe lép, a kormányzópárt darabokra hullhat. Most derül ki, hogy a Fidesz képes-e túlélni akkora krízist, melyhez foghatót az 1994-es választási bukás óta nem élt át. Fotó:…..
Mindannyian jártunk már céges karácsonyi partin, ahol valamelyik kedves kollégánknak sikerült totális hülyét csinálnia magából. Úgy tűnik azonban, az ingyen pia újra meg újra elfeledteti a legelemibb szabályokat, ezért nem árt ismét átvenni ezeket. Ne tapadj rá a pincérre!…..
A legutóbbi rajzfilmes listám kommentjeit elnézve, sokan nem vették észre, hogy a 80-as, 90-es évek legjobb rajzfilmsorozataiban csak olyanok voltak megemlítve, amik azokban az évtizedekben készültek. Így természetes, hogy kimaradt néhány, sőt sok, igazán nagy klasszikus is. Azonban,…..
A Monty Python tévedett. Jó néhány évtizede még azon poénkodtak, hogy a németek egy rendes viccet sem tudnak kitalálni. Azonban most bebizonyosodott, a németeknek igenis van humoruk. Sőt, az év egyik legjobb vígjátékát ők hozták össze. Sőt, ennek a filmnek nemcsak a humora van…..
Q-in-Law 2014.11.12 11:34:20
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
Isten hozott a misztikum világában! Vagy inkább a sötét középkorban. A BH diétát Judy Mazel találta ki, aki több sikertelen próbálkozás után Egy dietetikus segítségével 82 kilóról lefogyott 49-re. Ezután gyorsan Hollywoodba vonult, nyitott egy fogyókúrás klinikát és több…..
Q-in-Law 2014.10.26 17:36:23
@bela: nem hinnám, hogy UW esetében a fehérjével volt a baj. Sokkal inkább a szteroidokkal, mint a többi korán elhunyt pankrátor esetében. (Az 1990-ben rendezett Wrestlemania VI pankrátorainak majdnem a fele 60 éves kora előtt hunyt el.) A kilencvenes évek elején Vince McMahon, a WWE (akkoriban WWF) promótere ellen eljárás folyt, mert állítólag szteroidot adott a pnakrátoroknak.

Ő azért nem tűnik annak a naturál csávónak: www.youtube.com/watch?v=36OHZ51o2qo