Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trombitáslány

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petteri Hietanen, a finn jégkoronszövetség főtitkárának szép reményű fia kerülhet a Kaposvári Sportiskola jégkorongszakosztályának élére, tudta meg a jégkorongblog. A fiatalember hazájában szerezte meg a felsőfokú edzői képesítést, szakmai gyakorlatának egy részét…..
Trombitáslány 2009.07.08 07:48:07
Folytatja a szponzori együttműködést a Mol-csoport a magyar és a romániai jégkorongszövetséggel, fogalmaz az olajipari cég és a Magyar Jégkorong Szövetség szerdai sajtóközleménye. Az együttműködésnek köszönhetően a magyar és a romániai csapatok kiegészülnek egy…..
Trombitáslány 2009.07.02 18:39:43
@Bertuzzi: Miért idén ki nyerte a MOL-t? :XD
A bostoni Fenway Parkban lesz a 2010-es Winter Classic. Az érdekesebb Ovecskin helyett az eladhatóbb Philadelphia lesz a Boston vendége. A Florida és a Phoenix játékost cserélt. Keith Tkachuk egy évet hosszabbított. Könnyen lehet, hogy Chris Chelios visszavonul. 2010. január 1-jén a…..
Trombitáslány 2009.06.29 15:27:39
@Stommy: és sztem Chelios-sal, csak a Tampa vagy az Islanders is csak nyerne vagy akármelyik csapat
A Hannover Scorpions kapusa lesz Szuper Levente. A válogatott hokis sajtótájékoztatón ismertette szerződésének hátterét. Új csapata a német profibajnokságban, a DEL-ben a második helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszás elődöntőjében elbukott a DEG Metro Starsszal szemben.…..
A Minimaxszal közösen gyermeknapozik a magyar válogatott. Tartalmas és színes programot szerveznek május 31-ére a vasúttörténeti parkba (Budapest XIV., Tatai út 92.), amelyen előreláthatólag a Svájcot megjárt csapat számos tagja részt vesz, Budai Krisztiántól Benk…..
Trombitáslány 2009.05.21 14:43:42
Pat Cortina szerződése a magyar válogatott A csoportos szereplésének végeztével lejárt. A szakvezető szerda este hazánkba érkezett, csütörtökön a szövetség elnöksége előtt beszámolót és értékelést tart az elmúlt év eseményeiről. Este a válogatott évzáró bankettjén…..
A 2010-es világbajnokságokkal kapcsolatban ismét sok kérdés megoldódott. Legutóbb foghíjasak voltak az adatsorok, de mára újabb tényeket tudunk közölni. Minden idők legtöbb indulója jött össze a férfiak felnőtt mezőnyében, 48 ország jelentkezett. Két világbajnokságunk…..
Trombitáslány 2009.05.19 17:45:44
@krumplee: Azért ez egy kicsit durva, h nem kaptak vízumot!Vagy csak sztem?! Én elhiszem, meg nagy vonalakban tudom is h milyen a helyzet arra felé, de ez, na mindegy, kicsit meghökkentem!
Sikertelen vb-pályázatunk után két kérdést kell gyorsan tisztáznunk. Az egyik: hogyan lehet, hogy az eddig 67, mostantól 69 tagú IIHF kongresszusán száz-egynéhány szavazatot adtak le a döntéshozatalkor. A másik: így is felépül-e Alba Aréna, vagy sem. Az IIHF-nél minden…..
Drámai csatában, hosszabbításban verte a Chicago a Vancouvert. A Detroit nagyon magabiztosan győzte le az Anaheimet idegenben. Most mindkét párharc 2-2-re áll. Gyakorlatilag a Dave Bolland, Martin Havlat, Andrew Ladd sor győzte le a Vancouvert, a Canucks mindössze 15 lövéssel…..
Az IIHF minden vb elején közzéteszi előzetes világranglistáját. Ez a lista már nem tartalmazza azokat a pontokat, amelyeket a csapatok az adott évben elveszítenek, így a végleges sorrend az adott évi helyezésnek megfelelő pontszám hozzáadásával alakul ki. A…..
Trombitáslány 2009.05.08 17:13:50
@Leo945: Talán olyasmi, mint a jamaicai bob csapat!:)
A magyar válogatott kapitánya abban az esetben folytatná a munkát, ha több évre kapna bizalmat. Szerinte középtávú célokat kell kitűzni, és nyugodtan kell építkezni. A csapat kedden este 18:55-kor száll le a Ferihegy 2/A terminálon, szervezett fogadás nem lesz, de aki szeretné…..
Itt az idő, megkérdezzük nyájas olvasóinktól, a válogatott mely játékosa nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt a svájci A csoportos világbajnokságon. A győztesnek nem kell beérnie a puszta dicsőséggel, nem mintha az kevés lenne, ajándékot is kap blogunktól. ..
Trombitáslány 2009.05.05 12:47:36
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Pat Cortina szövetségi kapitány a délelőtti edzés után összeállította a válogatott sorait a Szlovákia elleni mérkőzésre. Eldőlt: a kapuban Szuper Levente kezd, mögé Budai Krisztiánt nevezzük. Sokan kérdezték, itt a válasz: Cortina ígéretének megfelelően a csapat mellett…..