Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schrank

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig öröm, ha egy magyar termék kitüntetést, elismerést szerez magának, de valahogy ezt a sajtóanyagok olvasva nehéz irónia nélkül, őszinte elismeréssel adózni. Mindenesetre gratulálunk. Magyar Termék Nagydíjas® a Suzuki Splash A Splash, a Magyar Suzuki Zrt. legutóbbi…..
Ha neked sok pénzed van és megteheted, hogy drága autóval jársz két választásod van: Legyél jófej, fizess rendesen az ügyfeleknek, ne csald meg a asszonyt, satöbbi. Parkolj őrzött garázsban. Ha te inkább mégis "rossz úton" jársz és az utcán hagyod a…..
Hol vannak már a régi szép idők, amikor a Hondákat nem a takarékosságukkal adták el... Na de nem baj, tudjuk, hogy gyorsak is tudnak lenni, ha akarnak. Bár azért nem lett volna hasznontalan információ, hogy milyen átlagsebesség mellett adódtak ezek a kiváló fogyasztási…..
Még 2006-ban történt. A Ford meghívása az M-Sporthoz szólt, vagyis a Ford ralirészlegéhez. Igazából ez egy magáncég, amelyet a többszörös angol bajnok ralipilóta, Malcolm Wilson alapított, 1997 óta kizárólag ők fejlesztik és versenyeztetik a WRC autókat. Székhelyük az…..