Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zrzr

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, láttunk már jó néhány extravagáns lakóbuszt, sőt, ezek nem is voltak igazán olcsók. Ezúttal viszont könnyen lehet, hogy most rekordert találtunk, burzsuj – vagy legalábbis dollármilliomos -  legyen a talpán, aki megrendel egyet a Marchi Mobile által készített…..
zrzr 2011.11.26 23:40:06
A planking, a banking és a benga után újabb őrület ütötte fel a fejét, ráadásul igazi hazai találmányról van szó. A magyar fiatalok új kedvence az attiling, vagyis az attilázás. Az ELTE Folklór Tanszékén még keresik az attilázás eredetét és pontos jelentését, annyi…..
Miután fél Európa csődközelben, és Amerikát is leminősítik, a hetedik kerületi özvegy Szabó Kálmánné is vizsgálatot kapott a Moody’stól. A Moody's Investors Service özvegy Szabó Kálmánnét leminősítette: az eddigi"életrevaló kisöreg" kategóriából az…..
zrzr 2011.07.18 10:39:09
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
zrzr 2011.07.18 10:37:11
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
zrzr 2011.07.05 22:42:25
Teréz külföldi ismerőse különösen szerencsés. Egymást követő napokon többször találkozhatott minőségi magyar vendéglátással, egyedül akkor próbálták lehúzni, amikor magyar ismerősei nem kísérték el a Balettcipőbe:Szombaton esett meg külföldi ismerősömmel a…..
Azt már lehetett tudni egy ideje, hogy a Parlamentben népszerű az Apple tabletje, sok képviselő csak úgy a maga örömére vásárolt iPadet, Szájer József egyenesen a táblán írta az alkotmányt, valamint döntés született arról is, hogy a kormány tagjai helyettes államtitkári…..
Súlyosan szennyezett benzinnel találkozott Zoltán Tapolcán, amitől olyan iszapszerű anyag rakódott le vadiúj motorjában, amilyet a szerelők még sosem láttak:Aki motoros, az tudja, hogy a motorját nem úgy szereti az ember, mint az ásóját vagy gereblyéjét. :-) Valahogy a nagy vas…..
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
zrzr 2011.06.01 01:13:26
  Javában zajlik a hazai oktatási intézményrendszer újraszabása (vérmérséklet szerint iskolabezárási hullám vagy integráció). Ennek egyik izgalmas vadhajtásaként Bács-Kiskun Megye a következő nevű intézménnyel ajándékozta meg a Nemzeti Együttműködés…..
Éva szerencsétlenségére egy térgörbületbe költöztette a cégét, ezért a Posta immár fél éve szinte csak az eltűnt levelek utáni panaszokra reagáló sajnálkozó válaszleveleket kézbesíti:Azt eddig is tudtam, hogy ha az ember postán ad fel valamit az nem biztos hogy megérkezik a…..
zrzr 2011.05.18 16:52:37
1.
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
(Kedden 10 órára mindenkit várunk a dunakeszi tőzegláphoz, mert sajtótájékoztató, területbejárás és szakhatósági területfelmérés lesz!) Alább Kriska György (az Auchan által az rendőrségre hurcoltatott ELTE biológus) riadólevele: Kedves Lápvédők! Megjelent a civilek ellen…..
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
Naiv ügyfél nem érti, ha egy másik biztosítónál újrakötötte a CASCO-t, minek fizetné még két hónapig a régit a Uniqának:Történetem tavaly év elején kezdődött, amikor is a Uniqa Biztosító baleset- és kármentes múltamat, valamint a gépjárművem idő közbeni…..
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
Mostanában rendszeresen jelentkező, Éjszakai backdoor című sorozatunk mai, "Vak Pali és az Elnök törvénytelen szeméttárolói" című darabját Rez találta a postaládájában. A cetli a "társasházi üzengetős" műfaj egyik csúcsteljesítménye. Az igen erős…..
zrzr 2010.09.07 00:57:15
Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen…..
Ha most írnék egy bejegyzést arról, mekkora királyság is a Rock Band meg a Guitar Hero (aki nem tudná: műanyag hangszerutánzatokon kell a képernyőn megjelenő színeket gombnyomkodással lekövetni, és ha minden jól megy, szól a zene), akkor a kommentek nagyrészt két platformra…..
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..