Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Kocsis László

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
Paizs József szigetvári polgármester értesítette a rendőrséget, amikor rájött: ő volt Ecsődi László mellett a Magyarok Nyilai merénylet-tervének kiszemelt célpontja. A szigetvári polgármester erről most maga számolt be. A Budaházy György vezette csoportnak már nyolc tagja…..
Dr. Kocsis László 2009.07.21 19:28:41
Szertár Blogtalálkozó 2009.06.14 12:39:00
 Szertártalálkozó? Miért ne. Legalábbis tőlem mehet.  Bár még van hátra pár vizsgám, de az agyam már azon kattog, hogy érdemes lehet-e egy blogtalálkozót összehozni. Mondjuk egy napsütéses júliusi napon kinn a szabadban. Esetleg valami közös kísérletezéssel…..
Szertár [...] 2009.06.10 18:51:00
 Masszív vizsgaidőszak miatt a Szertár jövő hét második feléig szünetel.Üdvözlettel,a Szertár kommunikációs központja..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Ez nagyon nagy okosság, mondhatni az egyik legjobb dolog ami itt a blogon volt. Ez az életből "lopja" a színeket, vagyis látsz valamit, közel rakod és megmondja milyen színű. Olyan mint a Phososhop color pickerje kilépett volna az életbe. Persze már megint az a baj vele, hogy…..
Dr. Kocsis László 2009.06.06 01:41:35
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
Dr. Kocsis László 2009.05.13 18:05:57
Már indulásakor sem volt botrányoktól mentes az SZDSZ EP-választási kampánya, ám a magyar liberális párt rátett egy lapáttal: csütörtök reggeli sajtótájékoztatójukon olyan plakátterveket mutattak be, amelyek biztosan sokkolják a választókat. „Nem volt más…..
A santa barbarai egyetem kutatóinak sikerült beférkőzniük a Torpig - más néven Sinowal vagy Mebroot - botnet irányítórendszerébe, és 10 napon keresztül figyelték a hálózaton átmenő forgalmat.A Torpig domain-fluxing technikát használt a hatalmára törők megfékezésére. Ez azt…..
Elfogott válasz, jól példázza az átlag szcientológus pszichiátriaellenességének megalapozottságát: Sziasztok!Én támogattam a kampányt 5000 Ft-tal! Szerencsére nincs első kézből információm a pszichiátria szörnyűségeiről, de mostanában másodkézből nagyon sok dolgot…..
Dr. Kocsis László 2009.05.01 09:12:40
Az angol Anonymous készített egy online galériát az Egyesült Királyság szcientológusairól. Az egyház és a kapcsolt szervezetek ügyvédjei eddig lepattantak róluk, pedig keményen próbálkoznak.Itt megnézhető:http://scientology-london.com/extra/888/Azt azért én is hozzátenném,…..
Nem lehet eleget írni a dunaparti Sámsonról, Meggyes egyszerűen ontja a témákat. A múltkori húzását, Bejó Gábor feljelentését sikerült megtripláznia néhány nap alatt. A debil iskolás irományának tűnő kereset után még két hasonlót hozott a posta a szeretgomosoknak. Persze…..
Meglepő felfedezésre jutottak angol kutatók: egy nemrégiben publikált felmérés szerint „Photoshop”, és „Nem értem, ez a szar hogy lehet címlapos”. A kutatásban 300 rendszeres kommentelőt kérdeztek meg különféle témákban, az eredmény még a szakembereket is…..
Dr. Kocsis László 2009.04.18 12:42:06