Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vackor1b

147 bejegyzést írt és 382 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egyébként két befejezetlen posztom, az egyik még tavaszról, a másik meg a nyári élményekről, de közben Eredményes Királylány lettem szeptemberben, úgyhogy muszáj erről írni.  Mert igaz, hogy végigdolgoztam a nyarat, és összesen 3 nap szabadságot vettem csak ki (meg kettőt szeptemberben, amikor…..
Apukámnak zöld ujjai vannak, hogy ilyen angolosan fejezzem ki magam. És nem ám a gondosan nyírt gyepért, meg a vonalzóval mért ágyásokért van oda,..
vackor1b 2016.08.15 20:09:31
@nyaronpirostelenkek: Ugye? Én is ezt mondom. Csak kéne valaki, aki kigyűjti a jobbnál jobb írásokat és szerkeszti.
Persze nyilván az én hibám volt, mert olyan meginghatatlanul hiszek abban, hogy ami osztrák, az csakis jól szervezett lehet. Pedig már belefutottam párszor az ellenkezőjébe. 3 hete jöttek a gázcsöveket felmérni, két nagyon normális pasas csinált mindenféle hókuszpókuszt, aztán mondták, hogy a…..
(fel kell hívnom egy céget) Főnök: Kiabáltál már életedben? Én: öööööö     update: ha nem is kiabáltam, de ma már erősen felemeltem a hangomat. Sajnos hasztalan...
Ha a játszótéren a rég nem látott ismerős apuka terhesnek hisz, akkor vajon elhíztam-e? brühühühühü..
vackor1b 2016.07.10 19:08:15
Állunk a ház kukája mellett, Radica néni tartja a fedöt, és mutogat: ez itt mind a Frau Meisteré, nézzem csak meg. Ö már átnyálazta délelött az egészet, fényképek és régi képeslapok, nézzem csak, tele van vele a kuka. Itt vannak a ruhái is, biztosan a lánya meg a veje dobta ki, más nem lehetett,…..
--- miért vagy ilyen szomorú Azért vagyok szomorú, mert a nevem koszorú. (de hát mi lehet a neve a négyszögesített adventi koszorúnak?) azért én név nélkül is meg vagyok vele elégedve Meghitt adventi készülödést kívánok mindenkinek!  ..
vackor1b 2015.12.11 20:02:27
@Nils Holgersonné: arra gyanakodtam. (főleg az elsőre. ;) )
Nagyon lassan állt össze a kisszakács konyhája, nem volt semmi koncepció a fejemben (nem mintha az gyorsítani szokott volna a dolgokon), csak gyültek, gyültek a témába vágó ajándekok és örkölött dolgok, és kellett nekik egy keret. De most már nyár óta elég vállalhatóan néz…..
Vettem egy kocsit.   Piros.   #unexpectedshopping      ..
feltéve, hogy visszakapom TündérLilitől az új kalapom. ..
Időközben voltam Brüsszelben is, négy napot. Előtte hetekig tervezgettem meg szervezgettem, mert Bandi pont akkor lépett le Kínába, a gyerek meg még nem tudja egyedül levinni a szemetet, úgyhogy valamit ki kellett találni. Egy elvetett A verzió, majd egy fixre leszervezett B verzió…..
és mennyire utálom, hogy 01:09 van, és én nem még a munkában vagyok, hanem már a munkában vagyok... A szervkerekeskedök élete sem könnyü.  ..
A balatoni rövid kiruccanásunkat több kötetben tudnám mesélni, nem ússzátok meg, hogy legalább egy rövidített változatot ne pötyögjek be. Az első téma mindenképpen a MÀV. Emlékszem, a 90-es években anyukám a munkájánál fogva főleg kocsival járt. Egyszer-egyszer mégis…..
De szinte sajnáltam, hogy modern, gőzölős vasalóm van, olyan kitartóan spriccelte nekem a ruhát, vagy fél órán keresztül.  és igen, nyilván lassabban haladtam, meg a nagy abroszokat inkább akkor csináltam, mikor már lefeküdt, de olyan jó volt együtt dolgozni. A legcukibb cuki,…..
Vasárnap zárult a kislile 3. szülinapja alkalmából rendezett egy hetes ünnepségsorozat. Úgy február magasságában mindig úgy képzelem, hogy május végén, június elején szervezünk egy pikniket, meghívókkal, színes girlandokkal a fákon (ki is nézem mindig a parkban, hogy hol…..
Előretolt helyőrség Evezünk 2015.05.30 19:14:34
Szóval ott hagytam abba, hogy elautózunk péntek este Tokajba, ahol a sötétben Lili először megrémül a beígért sZúNyOGoktól*, és riadtan tekinget körbe (elfelejtette tavaly óta, milyen a szúnyog :D, és legalábbis kutyatermetü szörnyeket vizionál), aztán megnyugszik,…..
Előretolt helyőrség Riviera life 2015.06.02 14:31:01
Lesz Caro Emerald koncert Bécsben!   de az Operaházban, ez meg milyen már? (meg a 90 eurós jegy is milyen már) ki akar üldögélni ilyen zene közben?   egyszer voltam a MüPában Omara Portuondo koncerten, hála istennek csak álló(diák)jegyre futotta, fent az erkélyen remekül…..
ilyen szép, indiai ruhában ment ma oviba (köszi, BécsiNikol!!!!):  kb, mint egy angol gyarmatosító, aki el akar vegyülni :D mondjuk mióta megkapta tegnap, nem volt kétségem, hogy ma eshet és fújhat, de ez lesz rajta. Bandi azért vitt neki váltóruhát.  Van egyébként a…..
Zuhanyzás közben lecsuktam a szemem, és tökre megijedtem, hogy ki oltotta le a villanyt.   ..
vackor1b 2015.05.24 18:38:49
hogy döntésképtelen leszek. Ha van mondjuk hétvégére itt is jó program, de haza is mennék Mo-ra, akkor napokig járatom az agyam, hogy melyik legyen, melyik vonattal menjek, ma, vagy holnap, vagy egyátalán nem, ilyenekben verhetetlen vagyok. Mondjuk azon is hónapokig dilemmáztam, hogy…..
A Föld napján meg volt a guglin egy állatos kvíz*, persze gyorsan meg is csináltuk a kollégákkal, a magányos kocka infósunk egy tobzoska (és tényleg!), a nagyon alapos, szorgalmas, cuki kis asszisztenslányunk egy méhecske lett (és tényleg!), én meg egy óriáspolip (és tényleg! ja,…..
vackor1b 2015.04.30 21:42:08
vackor1b 2015.05.04 20:13:46
vackor1b 2015.05.05 09:03:02
@vackor1b: jelentem, ez előbbi megjegyzést nem én írtam! :) Csak a gépemről írták.
Még régebben történt, csak akkor pont benne voltam a microRNS-eskröl szóló könyvfejezetem írásában, és hanyagoltam a blogot, hogy vasárnap a tündér keresztanyám budai szalonjában ebédeltünk növéremmel meg a kismókával. Finom ebéd, tea, kényelmes dívány, a…..