Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attilaboot

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
attilaboot 2010.09.01 17:01:40
@PfauPeter: szerintem is, de nagyrészt mindenkinek így jön be.
Egyébként aki zene nélkül akarja élvezni az legközelebb nézze élőben! Úgy az igazi.
driftgarázs Máriapócs videó 2010.08.30 12:16:47
attilaboot 2010.08.30 16:05:33
XPROVID Films. BLOG A Románia (HD) 2009.07.01 20:08:00
Készültünk Romániába. De csak később, mert a KOE Drift széria egyik versenye ott lesz megrendezve. Beelőzött a szatmárnémeti Drag verseny. BESZARÁS. Csupa nagy betüvel.Hihetetlen profi szervezés. Ebben nagy szerepe volt a DRAGRACING.HU-nak. (Mi is az ő jóvoltukból jutottunk…..
Kezdünk összeszokni a szettel. Persze fényévekre vagyunk attól, hogy ismerjük, de megpróbáljuk a maximumot kihozni mindig. Ennyit a technikáról. Kellemes nap elé néztünk, az ország keleti felén. Napsütés egész végig, gyönyörű felhők, ami HD-ben igen jól visszaköszön. A…..
Én vagyok hülye, vagy a tükör görbe? – néha már-már kételkedem épeszűségemen, képes vagyok felhúzni magam olyan dolgon, amit máskor észre sem vennék, kósza gondolatfátyol lenne csak szürkeállományom (feltéve, ha van ilyen) redőin. Az utóbbi hetekben azonban van egy…..