Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ko_zoli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három magyarországi mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga pénteken, ebből kettő nagyon komoly rangadó lesz. A listavezető HSC Csíkszereda a második Dab.Doclerhez látogat, a Ferencváros Miskolcra utazik. Az UTE–Vasason az lesz a kérdés, hogy a fiatal hazaiak első győzelmük…..
ko_zoli 2010.10.01 20:22:54
@kiralyfi: Kedves MAGYAR barátom itt nem csak arról van szó hogy hülyeséget mond,az velem is és veled is megesik.Hanem az a tény hogy valaki nem nem látja szinte 3 harmadon keresztül hogy ki van az ellenfél kapujában na az már kicsit sok.Történik mindez úgy hogy Ruczuj-t kétszer is fejen lőtték,minek következtében ugyanannyi alkalommal le is vette a fejvédőét.És mindezek mellet is nagyon örülünk a közvetítésnek és köszönjük...
A két finn meccshez képest több meghatározó játékos kap helyet az első norvég mérkőzés nevezett keretében. Ahogy Énekes Lajos fogalmazott, részben az eredményes játék is cél, de még mindig a mutatott játék a fontosabb, a harmadik és a negyedik sor legjobb összállítását…..
Nem fogadta örömmel a válogatott budapesti vereségét a finn sajtó: A legérdekesebb mondat: a finn válogatott számára a magyar eddig legyőzhetetlennek bizonyult. Két kedves kollégánk, FTP és UN Owen szemlézte ki olvasóink számára a lényeget. Micsoda óriásfiaskó, Magyarország…..
ko_zoli 2009.04.03 18:28:35
Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
ko_zoli 2009.04.03 18:27:48