Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugyvelem

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog My kitchen iPad 2010.05.04 16:14:00
Egy szokatlan módja az iPad használatának, belehelyezték a konyhaszekrénybe. Főzés közben gyakran hallgatok zenét vagy nézek filmet (amerikai konyhám van). Erre jó megoldás lehet a konyhaszekrényemben egy iPad. A receptekhez egyenesen szuper lenne, egy ilyen kütyü a konyhámban. Most…..
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..
Az USA Network egyik legnézettebb, de mindenképpen legviccesebb sorozata, a nálunk Dilis detektívek címmel futó Psych készítői joggal húzogathatták a szemöldöküket, amikor a CBS előjött a Mentalista című sorozattal, aminek pontosan az az alapötlete, mint a Psych-nak, csak…..
ugyvelem 2009.07.28 13:58:14
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..
ugyvelem 2009.04.17 11:58:17