Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vuderalis

13 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A prezentáció teljes terjedelmében bemutatásra került a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (www.SZEK.org) szervezet VI. e-kereskedelem konferenciáján ("Új utakon"), 2009. május 7-én, Velencén, a Hotel Spa-ban.  Forrás: Ki-mit vesz az interneten és hogyan fizet?…..
vuderalis 2009.06.24 11:24:51
A D&AD az egyik legjelentősebb, ha nem egyenesen a legjelentősebb nemzetközi reklámfesztivál. Itt az egyes kategóriákban sárga ceruzákkal díjazzák a legjobb reklámokat, és olyan tiszteletben tartják őket az ügynökségek, mint a managing director céges parkolóhelyét. De még…..
Hát igen, ez az az étterem, ahová séta közben nem jutsz el. Még ha el is jutsz Tokaj-Hegyaljára olcsó vagy drága, teljesen vacak vagy kiváló borokat inni, kevés az esélye, hogy Tolcsva egyik mellékutcájába tévedsz. Tehát ide csak előzetes infó alapján jössz, amik általában…..
vuderalis 2009.06.03 15:35:04
@NCsabesz: Nem érted. A néger tuti nő. Gondold végig még egyszer.
Történelmi pillanat, Hölgyeim és Uraim. Megrendelhetők a T-Home-tól az új, optikai hálózatot használó üvegszálas internetelőfizetések. A szerencsések az ADSL és a kábeles árakon sokkal (kétszer-háromszor) gyorsabb internethez juthatnak.Az üvegszálas csomagok az Optinet nevet…..
Havas Tanár úr nem volt ott. De a szakma igen, mégpedig szép számmal képviseltetve magát. A szakmai program derekán nemcsak teltház volt, de pótsorokat is be kellett tenni a Gödörben berendezett előadóterembe. Ennek következtében az előadóhelyiségben kicsit elfogyott a levegő…..
DigitalFestival MySpace interjú 2009.04.24 17:18:00
A zenei tartalmak felé különösen elkötelezett közösségi óriás közép-európai sales igazgatóját, Stefan Zilch-t kérdeztük látogatottságról, versenyről, üzleti modellről és zenről. 1. Stefan, milyen alapinformációkat kell tudni a MySpace európai felhasználói…..
A Big Spaceship már a neve alapján is feltűnő jelenség a reklámszakmában. Innovativitásban pedig fénysebesség-közeli sebességgel halad. A DigitalFestival talán leginkább várt előadóját, az egyik legrangosabb reklámfesztiválon, azaz a Cannes-ban díjnyertes HBO kampányt jegyző…..
 Egy hiánypótló berendezés, amely feltehetőleg sok férfitársam szívét megdobogtatja. A képen látható piszoárok használata nagyfokú fegyelmet és odafigyelést igényel. Annak aki hasonló eszköz beszerzését tervezi, mindenképpen javaslom a falat csempézni. ..
vuderalis 2009.04.24 15:52:46
Kamarás Iván eddig nem tapasztalt módon egy különleges verset szaval április 29-én 16 órától a Gödörben a DigitalFestival Hipervers szekciójában. ..
DigitalFestival SÜN! 2009.04.23 18:02:00
"Hosszúkás fejük ormánykába nyúlik. Szemük középnagy, fülük meglehetősen hosszú. Zömök törzsük felső és oldalsó részeit nagyon hegyes, merev tüskék, alsó oldalát pedig szőrök borítják. Leginkább erdőkben és bokros helyeken tartózkodnak. A nőstények3-8 vak…..
A TechCrunchon napvilágot látott folyosói pletykák szerint az egyik legnagyobb közösségi site, a MySpace tulajdonosai menesztik a felsővezetés több tagját. A hírek szerint már meg is van Chris DeWolfe vezérigazgató (és alapító) utódja. A felsővezetés több tagja szintén…..
brief.blog béta ORFK: Szigorodott 2008.03.26 18:36:00
Feltételezett ügyfél: ORFKFeltételezett brief:Hamarosan szigorítjuk a pontrendszert: azt találtuk ki, hogy a legjobban akkor csökkenthetjük az országúti  balesetek számát, ha csökkentjük a veszélyesen vezető sofőrök számát. Aminek leghatékonyabb módja nyilván az, ha…..
vuderalis 2009.04.21 15:53:47
Talán mert nem hívtuk meg, vagy talán, mert egyáltalán nem érti, mi ez. Bulvár a javából! Tanár Úr, nyugi, ez nem olyan, ezt senki nem érti teljesen, mert nagyon gyorsan változik. Egymásnak mondjuk el, amit látunk és megbeszéljük a Digitalfestival-on. Enter here!..
vuderalis 2009.04.17 12:20:22
@agyvihar: Az biztos! Viszont, ha jönne a rendezvényre, biztos, hogy jól szórakozna.
A VML 15 éve van a marketing piacon egyikeként annak a maroknyi full-service digitális ügynökségnek, akik elég innovatívak ahhoz, hogy a nemzetközi terepen is sikeresen tudjanak növekedni. A VML bemutatja SEER (C) termékét az idei DigitalFestival-on április 29-én a…..
DigitalFestival Last Guy 2009.04.10 11:19:00
Nos, egy nem gyenge Sony Playstation akció! A teljes web játszótérré válik. Kezdjük egyből itt.    (Szabályok: Embereket kell menteni a piros köpenyes sráccal, drag és drop alapon a biztonságos zónába terelve őket. Vigyázz: a bogár durva!)Ilyen és ehhez…..
DigitalFestival YouTube tábornokok 2009.04.09 17:21:00
Zászlóalj vii-gyázz! Középre nézz! Zászlónak tiszteeeee-legj!  A képen látható egyenruha tulajdonosa tuti rengeteg (hős)tettet hajtott végre. Talán még ennél is többet kell tenni ahhoz, hogy a legnagyobb videómegosztón látható nyom maradjon. Szóljanak tehát a…..
A kukkolás élményével ajándékozta meg tengerentúli nézőit az HBO. A legrangosabbak közé tartozó cannes-i reklámfesztiválon Grand Prix díjat elhozó kampány lényege, hogy a néző egy csak résnyire nyitott függöny mögül figyelő személlyé változzon; azaz (végre) önmagává.…..
A világ megváltozott.Visszaszámlálás indul.T-76860. ZULU time.21 nap és 21 óra múlva. 2009. április 29-én.Leszáll a NagyŰrhajó. Eljön AzÉnHelyem. AzÉnIdőm. Lesz okulás, lesz játék, lesz szex. Lesz mulass!Addig pedig lesznek hírek, digitális élmények, színek a hazai és a…..
DigitalFestival Előadók 2009.04.07 11:09:00
..