Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivangorcsev

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..
Történt, hogy tegnap írtam egy posztot arról: nekem nem tetszik Rejtő főműve, a Piszkos Fred, a kapitány - amelyet most frissében elolvastam. Tettem ezt azért, mert rádióban, tévében, sajtóban túl sok ajnározó szót hallottam-olvastam Rejtőről. Azt persze nagyon pontosan tudtam korábban is, hogy egy…..
Mostanában annyit hallottam áradozni Rejtő Jenőről, hogy elhatároztam, bepótolom a mulasztásomat. Ahogy sok egyéb "kötelezőt", én Rejtőt is kihagytam kamaszkoromban. Pontosabban egyszer - talán 35 éve - rászántam magam a Vesztegzár a Grand hotelben elolvasására, de egyáltalán nem tetszett, így a…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
w Holnapután 2007.06.18 11:00:00
Egyre hangosabb a klímaváltozás miatti pánikkeltés, úgyhogy a magam eszközeivel be is szállok. Az Armageddon-forgatókönyv vagy reális, vagy nem. A klímaszkeptikusok szerint a történés lassú, kiszámítható és csekély hatású; de igenis van arra kilátás, hogy nagyszabású és…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
ivangorcsev 2007.06.12 00:54:51
Fijjug!
Ha már így-úgy szóba kerültünk határon túliak. Egyetlen kormány sem kezelte normálisan a külhoni magyarok kérdését. Az Orbánék egy semmire sem jó státusztörvényt hoztak, magyarigazolványok kiadásával egyetemben, ami kútba dobott pénz. Az azokat intéző sűrű irodahálózat munkatársai eltartására ugyan jó, gyakorlati haszna igen csekély. Nem beszélve arról, hogy az egész mögött pl. Szlovákiában Duray áll, akinek a ténykedése többet árt az itteni magyarságnak, mint használ. Eleve téves az a szemlélet, hogy a magyar kormány a határon túliak támogatását az ún. legitim politikai garnitúrán keresztül intézi. Az ezzel kapcsolatos klientelizmusról azt hiszem nem kell bővebben szólnom. A kettős állampolgárságról való népszavazási kezdeményezést az MVSZ indította, többé kevésbé azért mert teljesen súlytalanná vált (köszönhetően a Fidesznek) és megpróbálta létezését valamiféleképpen indokolni. Aki nem tudta előre ezt az eredményt, az hülye és jobb ha távozik a közéletből. Nem beszélve arról, hogy efféle igénye a határon túliak elenyésző százalékának volt. Nézzetek utána, hányan váltották ki pl. a magyarigazolványt. Továbbá a népszavazás sikere esetén sem történt volna semmi, mert sem a románok, sem a szlovákok, sem pedig a szerbek soha nem egyeztek volna ezen helyzetbe bele. Hangoztatták is bőszen jóelőre itt Szlovákiában, hogy aki felveszi a kettős állampolgárságot, elveszti a szlovákot. Uff. Hát ezt jól kitaláltátok. (Mondhatnám totavéhez méltó stílusban: Ki a kurvaanyátok kért erre benneteket?) Megjegyzem, aki a világ legbürokratikusabb, legkaotikusabb országába vágyik, az megérdemli. És higyjétek el, (és az itt élő magyarok döntő többsége ezt gondolja) le se szarja a magyar állampolgárságotokat. Ettől függetlenül jó magyarok vagyunk, a kokárdát mi is hordjuk, amikor azt illő, tudjuk Adyt és Berzsenyit, Baróti Szabó Dávidot és Rippl Rónait, Weörest és Sütőt. Azt hiszem elsősorban ésszel kell birtokolni a magyar hazát, és most már nem siránkozni ostoba politikusaink miatt országunk elvesztett kétharmadán. A világ igen gyorsan lépked el mellettünk és ha megrekedünk Trianonban, néhány évtized múltán a tuareggek is csak röhögni fognak rajtunk. Na jöhettek tarsolylemezesek és mondhatjátok, hogy nem vagyok jó magyar.
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..
ivangorcsev 2007.05.02 20:39:18
Hm. Most mit csinál Isten, miután jól elb@szta ezt a világot? És mit csinál Jézus, a Megváltó? Mindketten belefogtak valamibe amit jól alkúrtak. Nem kicsit, nagyon. És várják érte a mindenekfeletti dicsőítést. Nem túl öntelt ez a két fickó??
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..