Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bicskei Gábor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak az esélye, hogy valakit villámcsapás ér, igen csekély. Az áldozatok 90%-a túléli az incidenst, de rendkívül komoly sérüléseket szerezhetnek. A testen maradandó nyomok is keletkezhetnek, ilyen például a Lichtenberg-féle mintázat. ..
Nem érdemes azon vitatkozni, hogy a Queennek tagadhatatlanul nagy hatása van napjaink pop/rock (és metal) zenéjére. Habár Freddie Mercury halála megkurtította a legendás brit zenekar karrierjét (az Innuendo utáni korszakot most ne vegyük figyelembe), mégis hitetetlenül sok örökérvényű slágert…..
  Ez a helyre kis topán az, amellyel jótékonykodhatsz (már ha szerzel amerikai állampolgárságú ismerőst). Emlékszel még a Vissza jövőbe második részére? Mutatjuk a cipőt, amelyet Marthy McFly viselt. Azóta sajnos kiderült, hogy a színész, Michael J Fox…..
Bicskei Gábor 2011.09.09 23:36:39
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
Bicskei Gábor 2010.04.13 01:17:49
@Cupi24: Viktor???
Bicskei Gábor 2010.04.12 21:44:21
Átlagos forgalom Kután Lássuk először a térképet: Indonézia több mint tizennyolcezer szigetből áll. Ezek tekintélyes része persze csak kisebb-nagyobb sziklaszirt, de a sokféle népet és törzset nagyjából egy nemzetté kovácsoló ország alapterülete így is 1 900 000…..
Belsőség Audi 2009.07.03 02:47:29
  Meglepő kijelentésnek tűnhet, de korántsem az. A Volkswagennél összedugták fejüket az elemzők, az eredményt itt láthatják. Hogy mondják spanyolul, hogy több legyet egy csapásra?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Bicskei Gábor 2009.07.03 22:23:36
@Ciri: Az előző A4 (tehát a Seat Exeo donorja) a 4-es Golf platformjára épült, tudtommal. Az pedig - ha a kategóriabesorolást jól vágom - alsó-középkategóriának felel meg.
Nekem nem fáj gondolkodni, csak csípi a szemem, hogy a VW gruppe egy jóval kisebb autót akar - már megint - a nagyobbakkal összehasonlítani, pusztán a kicsit borsos ára miatt.
Hiszen a cikkben említett konkurensek: Mazda6, Avensis - és akkor már soroljuk ide a Passatot is. Ezek egy kategóriával feljebb játszanak.
Bicskei Gábor 2009.07.03 22:25:22
@Carfan: Ugye nem rám értetted?

Ez a kocsi, bármennyire is tagadja a Seat, a (régebbi) Toledo méltó utódja. De kérjük úgy is árazni!