Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaptainBlogger

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész nap az Mp3 lejátszóm kerestem, de már teljesen belefáradtam a műveletbe. Egyszerűen már nem tud érdekelni. Nem tudok megbékélni azzal, hogy amikor nincsen szükség rá, egészen 3-4 hónapig az asztalon hömpölyög előttem, s azon a napon, melyen újra igényem támad a…..
CaptainBlogger 2010.03.30 00:32:52
Mintha az én tavalyi évemről olvastam volna, a csodás 2008-9- es évről... ami nem volt azért annyira szörnyű, mivel akkor nyertem az ösztöndíjat :) de ettől eltekintve néha (sokszor...) iszonyatosan borzalmas volt. Ha lenne sok szabadidőd, azt mondanám, hogy olvasd vissza a blogom mondjuk 2009 február előttre, de szerintem nincs annyi szabad perced most :D
Szóval a tárgyra térve: nem kell ennyire messzire menni. Igen, valószínűleg érettebb vagy, mint a korod- egy bizonyos szinten- és ez feszültséget okoz, mint ahogy nekem is az volt 11.ben. A pasihiány is rájátszik. Azért nincs cél, mert nincs kiért... nekem legalábbis így volt. Nagyon így volt. :(
Sosem tudhatod, mikor változik meg az életed. Ez nem üres sablonduma. A csodákat nem várni kell, hanem tenni is kell értük- mindent képes vagy elérni, megváltoztatni, ha akarod is, és hajlandó vagy tenni érte. Nekem sem tetszett a helyzetem, akartam változtatni és hopsz- kikötöttem Olaszországban, 100% ösztöndíjjal, ami ráadásul még nemzetközi is.
Az, ha rájössz, hogy a dolgaid nem mennek jól, az első lépés. A panaszkodás és a nyafogás egy alternatíva, de nem jó. Keress egy célt, tűzd ki magad elé és vidd véghez, bármilyen áron! Add magad, legyél, aki tudsz lenni, és hagyd, hogy az idő is veled együtt dolgozzon és meg fogod látni, hogy sokkal többet fogsz kapni, mint hitted :)
ez jó nyálas lett, de így gondolom :D
 Egyszerűen kiakadok rajtuk. Most már kezdem úgy érezni, az összes 30+ feletti ember vagy nagyon hiányosan lát, vagy nem tud olvasni, vagy súlyosan indokolt módon folytonos szemüvegviselésre kell h ítéltessék. Hiszen valószínűleg külön szemüveg kéne ahhoz, hogy az…..
Jesszus, ez nagyon állati...! Szerintetek télleg az vagyok?:S Vannak ám fura dolgaim, ki is fejtem gyorsan, hiszen már tuti kérdőjelek forognak a fejetek felett…! Szal jár a suliba egy 9.-es srácocska.:P S mostanában figyeltem fel rá. Tök helyes, kedves, és cuki is. Meg sem tudom…..
CaptainBlogger 2010.03.12 00:28:42
Gyerekek… ma este megint magas szintű, magamba forduló hangulatom van… Nem tudom miért, s nem tudom mitől. Amúgy a végefelé erős, ironikus, s poénos bejegyzéssé fog tapasztalataim felé változni ez is, mint a többi egy része. CSak keveset rizsázok, hogy jutottam ide.…..
Ez az év első napja. Nemrég elkezdődött a nagyon várt Téli-szünet. S ma már azon kaptam magam, véget is ért, s szinte egy percet sem tudtam önfeledten pihenni ez idő alatt sem. Pedig annyi tervem volt még az idén legvégére. Erről a vonatról már lekéstem. Negatív és Pesszimista…..
The windA hideg és sós szél az arcomba csípett, ahogy hajómat a nyílt tenger még nyíltabb vizei felé kormányoztam és közben arra gondoltam, hogy én, ez a nem átlagos tizenhét (lassan tizennyolc, el ne felejtsetek felköszönteni) éves srác, mennyire is nem átlagos. De félre a…..
CaptainBlogger 2009.04.20 16:03:33
Spikey by Cube (kitalálta: Captain)..
CaptainBlogger 2009.04.19 22:51:27
CaptainBlogger 2009.04.19 23:03:45
CaptainBlogger 2009.04.19 23:40:00
Goethe után szabadon: csak az agyilag szegények szerények! Ugyanez németül nem megy. Pedig mehetne, itt az „aranyháromszögben” pedig pláne. De várjatok csak egy kicsit. Elérem a kitűzött célt, s politikusként (mert nem összeférhetetlen) a kedvenc édesség gyáramban csak…..
CaptainBlogger 2009.04.19 22:42:21
Nyári gyakorlatra beterveztem hogy távolsági kisbuszt fogok vezetni a lakóhelyem és Pécs közt. S akkor majd csak azt engedek fel a buszra akit akarok – pl az egy nappal idősebb, ám felsőbb évfolyamba járó egyetemista srácnak szabad lesz az út (is). Meg akkor lehet úgy terelni a…..
-          A billentyűzet felé nyúltam, mikor észrevettem, hogy nincs kezem. Mellettem a csillagok cikáznak, körben csak az éjszaka. Pedig én mondani akartam hogy ne, ne tegye, ne kapcsolja be, mert akkor annak olyan beláthatatlan…..
CaptainBlogger 2009.04.19 22:38:22