Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cövi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak a média sporttal foglalkozó részét ragadta magával a fociláz a Debrecen BL-szereplése okán: az Index videóján 00:55 tájékán például Krecz Tibor, a Figyelő főszerkesztője látható, amint épp előad egy dalt. Énekeljük vele: ...de olyan, mint a mi Lokink, csakis egy…..
Meg a Naked Bike Ride-on beszélgettem bringás rendőrökkel, most jutottam oda, hogy írjak erről. A prekoncepcióm az volt, hogy a bringás rendőrök valamilyen speciális egységbe tartoznak és csak ezt csinálják. Ezzel szembe kiderült, hogy ők sima, átlagos rendőrök. Ahhoz, hogy…..
Webkettővel kezdődött, a végére is került egy kicsi, csak hogy kerek legyen a dolog. Ez most egy kicsit keverten lesz énblog és szakma bejegyzés, aki unja, ugorjon.Van egy weboldal, az a neve neki, hogy meetup.com és az a célkitűzése, hogy egy adott helyen összehozza az azonos dolgok…..
Cövi 2009.05.19 14:07:26
Miután megvettem 44 fontért még tavaly azt a kis kütyüt, ami összeköti a Canon 580 EX vakumat a pocket wizardokkal, nagy volt az öröm, ami sajnos nem tartott sokáig. Az 580 EX villanásának erejét ugyanis nem nagyon tudom szabályozni manuális módban (az EXII.-vel semmilyen gond…..