Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mudralaszlo

1 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a nőknek is legyen mit nézni, íme egy kis összeállítás a magyar hokis srácokról. Hölgyeim, lehet legeltetni a szemeket és választani. Talán nemcsak így, virtuálisan is! Megkezdődött a jégkorong világbajnokság, és hogy ne csak az eredményekről legyen beszámoló, hanem…..
Gringos Amigos, 1123 Budapest, Alkotás utca 47. - gasztro / étterem teszt és kritika Hogy mennyire autentikus ez a mexikói gyorsétterem azt nem tudom, de azt igen, hogy helyben, az orrod előtt sütik ki a tortilla tésztáját. Ez pedig nagy ritkaság, mert az esetek nagy részében (még az…..
mudralaszlo 2014.07.29 11:26:26
LGT @ Papp László Sportaréna, 2013.02.14. Csütörtök este megnéztük, nagyjából milyen lesz az LGT-koncert pénteken, szombaton és vasárnap. Néha meglepő, néha mulatságos és érthetetlen, persze igen hosszú, viszont szerencsére nem egy öreguras nosztalgiashow. Sok-sok spoiler…..
mudralaszlo 2013.02.15 17:47:08
@Naaaa!: Ingyen jegyet kapnak a fotósok. Az első 2 vagy 3 számra. Utána viszontlátásra.
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
mudralaszlo 2012.04.12 10:02:22
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Miközben az okostelefonok piacán óriási robbanás volt 2010 második felében, az iPhone-eladások egyáltalán nem követték ezt a trendet a Morgan Keegan elemzése szerint. Miközben a teljes piac 200 százalékos növekedést ér el évről évre - az előző negyedévben ez 8-10 millió…..
mudralaszlo 2010.12.04 10:32:30
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
A kaland úgy kezdődött, hogy a születésnapom előtt pár héttel kertipartiztunk. Felmerültek technológiai kérdések is, többek között ez az e-book téma. Csűrtük-csavartuk hogy ilyen jó meg olyan drága, de ez a jövő aztán a végén az jött ki, hogy úgyis kölökkorom óta sokat…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
2005 decemberében elárasztották az Index címlapját a Gyurcsány Ferencről szóló cikkek, valaki értette a viccet, de volt olyan is, aki élesen hallotta, ahogy csoszogó bakancsban balra átot csinál az egész szerkesztőség. A Story most, a kampány finisében viccelt egy ekkorát, ilyen…..
mudralaszlo 2010.04.09 14:18:59
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Toycam.hu Elindult a toycam blog! 2009.05.14 19:43:59
A digitális fotózás - nem meglepő - szinte mindenhol jelen van a mindennapi éltünkben. Sokan ennek köszönhetően gondolatban be is verik az utolsó szögeket a filmes fotózás koporsójába. Bár valóban minden trend errefelé mutat, én nem szeretek együtt úszni az árral. Sokkal…..
A magyar bajnoki címvédő és első számú kihívója is 2-0-ra vezet az OB I. elődöntőiben. Mindketten idegenben győztek a második mérkőzéseken, az Alba Volán 5-3-ra verte jelentős nehézségek közepette a Dab.Doclert, az UTE pedig 4-2-re az NZ-Starst. A Dab.Docler alaposan…..
A közlekedési cég gazdái megijedtek az eredménytelenül szörfölő újságtól. A Kötött pálya információi szerint elhalasztotta csütörtöki brüsszeli útját az a BKV-delegáció, amely a 32 eladó használt csuklós buszt nézte volna meg. A döntés oka bizonyára a…..
Az OB I. legjobb védelme hazai pályán bukott meg, a Dab.Docler 6-3-ra nyert Káposztásmegyeren. Kangyal Balázsék eddig hat mérkőzésen kaptak nyolc gólt, most egyszerre hatot. Hiába játszott a fiatal EBEL-sor az Alba-farmban, a Ferencváros 2-3-ról 5-3-ra fordított, nyert…..
A negyedik Mol Liga-playoffhelyre hajtó három csapat közül kettő kikapott, egy nyert, nagyon éles lesz a küzdelem a végén. A Steaua HC-től elszenvedett veresége nem meglepetés, de az aránya az. Az NZ-Stars megint kikapott Gyergyóban. A Dab.Docler sokáig kínlódott a Ferencvárossal,…..
A Mol Liga keddi rangadóján az UTE látogatott Dunaújvárosba. Váltott vezetés mellett a csapatok a negyvenedik percben eljutottak 3-3-ig, de a harmadik harmadban és a hosszabbításban nem esett gól. A győztes büntetőt Azari Zsolt ütötte be.A 4-3 arányú…..
Appleblog Gazdaggá tesz az iFing 2008.12.29 15:18:00
Én tudtam, éreztem, hát már mikor megmondtam, hogy az Apple kötöznivaló bolond, ha nem engedélyezi a kuffantósprogramok térnyerését! Alig pár hete jelent meg az App Store-ban a Pull my Finger, ami igazi lavinát indított el, tucatjával kerültek elő a galambprogramok. Nem kellett…..
Két fontos rangadót játszottak a Mol Ligában, és mindkettő a magyarországi csapatok vereségével ért véget. Az Újpest elszalasztotta a lehetőséget, hogy a start óta először átvegye a vezetést a HC Csíkszeredától, és a Dab.Doclernek sem sikerült zárkóznia a Steaua…..
bodoky Santo subito! 2008.11.10 19:51:00
Böjte Csaba erdélyi ferencesrendi szerzetes gyermekmentő szolgálata a nulláról indult a rendszerváltás után, ma már több mint ezerötszáz utcagyerekről gondoskodnak karitatív alapon. Csaba testvért hajléktalanságról, gyerekkereskedelemről, nemzetpolitikáról, a kisebbségi lét…..
mudralaszlo 2008.11.14 00:12:57