Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitzimackó

4 bejegyzést írt és 805 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Navracsics Tibor egyike volt a legmeghatározóbb arcoknak a Fideszben, mostanra viszont egyre hátrébb szorul a hatalom köreiből. Most az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúsági és uniós állampolgársági biztosi tisztségét kaphatja a folyamatok során, azonban több…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
Mitzimackó 2014.09.08 11:50:00
@Behajtó70: Faszkalapkám, a RémHírTV azért tudott beszámolni a TV-székház elleni támadásról, mert már napokkal előbb tudott róla, ugyanis ők is a puccsot szervező fideszhez tartoznak!
"BREAKING NEWS: Az a helyzet, hogy a Fővárosi Ítélőtábla elutasította Németh Szilárd felülvizsgálati kérelmét, így most már teljesen egyértelmű: Horváth Gyula és Falus Ferenc nem sértett törvényt, amikor szétnézett az SZTK-ban. Az ítélet kimondja: Németh Szilárd köteles…..
Mitzimackó 2014.09.07 20:20:14
@Trompf: a ballibek nem kampányolnak a közintézményekben, ezt mondta ki a bíróság, viszont a fideszkdnp közpénzen kampányol az összes közszolgálati médiumban, miközben a CÖF meg közpénzből hülye. :-)
Három magyar exminiszterelnök jött szembe velem pár óra különbséggel a múlt héten. Hóbagolynak szülinapja volt, mit is kívánhatnék a 86 éves szenilis öregúrnak, mint hogy éljen sokáig Péter bátyám. D209 kirúgásának 10 éves évfordulója volt, ennek apropóján…..
Mitzimackó 2014.09.04 13:07:39
@maxval a bircaman: Az MSZP az SZDSZ-szel 1994-ben 72%-os parlamenti töbséggel birt. Úgyhogy ne beszélj hülyeséget. Amúgy Hitler meg 98%-kal győzött 33-ban, úgyhogy hasonlítsd hozzá a seggdugasz diktátort. És ha valaki jó demagóg, az NEM HOZZÁÉRTÉS! Mert érteni viszont SEMMIHEZ NEM ÉRT!
Nem lehet egyszerre baszni és szüzen maradni. Igen, még a politikában sem. Pontosítok: legkevésbé a politikában lehet egyszerre baszni és szüzen maradni. Azt gondolom, két lehetőség van. Bajnai Gordon vagy a végletekig balfasz vagy olyan információk birtokában van, amelyek alapján…..
Előrebocsátom, hogy nem tudok válaszolni a kérdésre. Blogunk olvasói azonban biztosan, amennyiben végigolvassák a következő okoskodást. Az Együtt-PM bejelentette, hogy feljelentést tesz az Eiffel Palace megvásárlása miatt, ugyanis szerintük felveti a hanyag vagy hűtlen kezelés…..
Apám hithű kommunista volt. Mi lett volna más. Újpesten, a Pamutgyár árnyékában, a cselédsoron, a legutolsó lakásban, ahol a budi az orgonabokor mögött van, ahol a szobakonyha luxus, és ahonnan a mama igenis a moziba megy takarítani, meg a gyárba, pulóvert magára kapva,…..
Mitzimackó 2014.08.28 10:44:45
@maxval a bircaman: látszik, hogy birca vagy. kommunizmus sose volt sehol :-)
Mivel a közszolgálatban a NER idején nem dolgozhatnak hülyék, egyértelmű, hogy szándékos provokáció történt. Nem is egy, kettő. Ezt régen szabotázsnak hívták.Kedden este a Magyar Televízió kettes csatornája műsorát megváltoztatva, egy filmmel emlékezett az elhunyt Robin…..
Orbán  postusványosi beszéde kapcsán sokan sok mindenről írtak, sokan helyes módon kritizálták azt. Sokan írtak a demokrácia végéről, ami hát köztudottan nem most kezdődött el, és nem is olyan nagy mérföldköve ez a beszéd a diktatúra építésének. Ezért én nem erről…..
Mitzimackó 2014.07.29 15:03:52
@bölcsészmérnök: Mondjál tényeket. Mert szerintem a zsebnéró és zsoldosai keltették rossz hirét a ballibeknek, a birkák meg elhitték, hisz annyira mondták nekik... :-)
Nagy többséggel elfogadta az Országgyűlés a devizahiteleseket segítő javaslatot. Ennek értelmében visszajár a hiteleseknek az a pénz, amit az elmúlt 10 évben "tisztességtelenül vettek el" tőlük a bankok. Mini szterelnökünk szerint ez “történelmi nap”. “Magyarországon…..
Nagy kíváncsiság övezte, hogy mit fog lépni a kormány a Kúria devizahiteles jogegységi határozatára, amiben a testület en bloc csak az árfolyamrést nyilvánította tisztességtelennek; az árfolyamkockázat ügyfelekre terhelésével és az egyoldalú szerződésmódosítással…..
Mitzimackó 2014.06.30 11:23:05
@bbjnick: "Az állam súlyos mulasztásos vétséget követett el, amikor felügyeleti szervei révén nem akadályozta meg, hogy a bankok bepalizzák és taccsra vágják a fél országot" a fidesz kormány vezette be ezt a kölcsön-lehetőséget, és ők engedélyezték 2000-ben EBBEN A FORMÁBAN. És attól terjedt el ennyire, hogy Járai a szoci kormányok alatt is olyan magasan tartotta kibaszásból a kamatot, hogy szinte RÁKÉNYSZERÍTETTE az embereket erre a kölcsönfajtára. Ráadásul még így se volt semmi baj vele, amíg 2010-ben el nem szállt a forint. Tehát nem csak az elmúlt pár év tökölés a fidesz bűne, hanem gyakorlatilag az EGÉSZ!
Mitzimackó 2014.06.30 11:25:02
@István Tamasi: ezen az oldalon bármit megnézhetsz
apps.mnb.hu/hitkalk/Arfolyam.aspx
Először még csak röhög az ember. Amikor egy idióta feltűnik a színen, könnyű legyinteni. Amikor jön a következő, még mindig kár komolyan venni. De amikor sorban jönnek a beképzelt defektes senkik és a sunyi hazug pojácák, csak bekattan a kérdés: meddig süllyedhetünk még? Ha…..
A reklámadó kétségtelenül a legvisszataszítóbb produktuma a Fidesz-kormánynak – eddig, mert lássuk be, számtalanszor hittük már, hogy ennél rosszabb, pitiánerebb és arrogánsabb lépés már nem lesz. Az unortodox jelzőt kapó előző bagázs a különadókkal, alkotmány…..
Mitzimackó 2014.06.05 15:16:22
@wallenberg8809: nem, ez afidesztroll módszer :-)
@Untermensch4: "amit vissza akarnak szorítani. úgy tűnik ez a reklám. gyorsabb mint türelmesen elmagyarázni mindenkinek hogy nem kötelező erőn felül fogyasztani." b+, ez a köcsög tolvaj banda ne döntsön helyettem, erre aztán igazán nem kérte őket senki! vagy állítsuk vissza a paternalista Kádár-rendszert, de akkor ŐK SE lesznek kapitalisták!
Valami készül az egészségügyben: bár a Fidesz a 2008-as szociális népszavazással elutasította a vizitdíjat, ám ez nem oldotta meg az egészségügy problémáit. A kórházak eladósodottak, az orvosok elvándorolnak, a szolgáltatás minőségét pedig jócskán lehetne javítani. A…..
Mitzimackó 2014.05.30 11:54:44
@Kivlov: te hülye, te, a járulékfizető zemberek 90%-a EGYSZER se megy évente, mert félti a munkáját meg a táppénzzel kitörölheti, hála az új munkatörvénykönyvnek!
amúgy nézegesd: www.eum.hu/archivum/finanszirozasi/vizitdij-napidij-elso
Lézer Dzsonniról tudjuk, hogy bírja a fényűzést, a ténsuramékkal decensen vadászgatást, és most már azt is, állami pénzen is csipázza a luxust. Azt picit utálja, mikor el kell a lovettával számolni, megsértődik és hálátlan kukacos mocskoknak nézve minket csak úgy odavágja:…..
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a magyar bíróságok beszariak vagy csak örülnek, hogy már rutinszerűen kérdezhetnek ők is, és úgy vannak az Európai Bírósággal, mint mint az egyszeri autós, aki megkapja élete első gps-ét. Némi ellenállás után – nekem ez nem kell, ismerem…..
Mitzimackó 2014.05.16 14:50:03
@Lovag Mihály: beletaláltál, a szarva közt a tőgyit! mongyál már konrétumot, f@szkalap! mert az az igazság, hogy az egy cuslág kivételével a bíróságok még nem ítéltek el igazából senkit, csak az ügyészség meg a főnej nyalja a zsebnéró seggét, gyártják a nemlétező ügyeket! :-)
Matolcsy György nem sokat tétlenkedett, és az elmúlt egy évben a jegybank élén sorra jelentette be a nem konvencionális intézkedéseket. Nevéhez ma már több nagyobb volumenű program kapcsolható, több, mint amennyit az előző két vezetés bevezetett Magyarországon. Növekedési…..
A Papp László Tamás cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott az elmúlt napokban. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában. Várjuk a…..
Egyre rejtélyesebb számomra, hogy miként tudják egyesek fapofával elviselni, ami ebben az országban kormányzás címén folyik. Ehhez persze megvan a táptalaj, mert azt a civilizációs, közgazdasági, társadalomelméleti, sőt a saját történelmünket (!) illető műveletlenséget, ami…..
Megvan az iregszemcsei cégtemető ügyében az ítélet. Lehet örülni, mert ebben a kretén országban azért csak felfüggesztett börtön jár, ha csalárd módon cégeket veszel annak biztos tudatában, hogy ezzel a tettel az államot és számos céget is komoly anyagi kár ér. Összesen 23…..
Mitzimackó 2014.05.08 12:22:42
@nick066: ja, biztos simics és tsa is ilyen cégeket adott el akkoriban, naponta legalább 13-at :-) bolond vagy te, komám, ha azt hiszed, hogy a pizzafutár ad el több100milliós tartozást felhalmozó céget: az ad el ilyet, aki a pizzafutárt éhbérért foglalkoztatja, és be se jelenti! :-)
Mitzimackó 2014.05.08 12:24:29
@Online Távmunkás: nem, nem alacsony, csak ELTŰNNEK az elkövetők.
Több mint egy éve rontja a levegőt a nemzeti bankban a Debil, legfőbb ideje megvizslatni, hogy mire jutott a pöttyös seggű agysebész. Látszólag örülhetünk, hiszen úgy tűnik, nem csinált eget verő baromságokat. Sajnos azonban ez csak a felszín, a helyzet sokkal rosszabb. Mi is…..
Mitzimackó 2014.04.28 13:08:52
@Trackers: "Simor és társai ezerszer többet ártottak az országnak a mesterségesen magas kamatokkal." a társai alatt nem véletlenül Járaira gondolsz, b+, aki azért tartotta olyan magasan, hogy minél szarabb legyen a szoclib kormánynak? meg hogy devizahitelbe hajszolják az embereket?
 A 2014-es választási kampány egyik központi elemét képezték a képviselői vagyonnyilatkozatok. A kampányt a Fidesz-KDNP szövetség nyitotta ezzel a témával. Kiderült ugyanis, hogy Simon Gábor, az MSZP egykori elnökhelyettese a vagyonnyilatkozatában fel nem tüntetett, jelentős…..
Mitzimackó 2014.04.23 12:52:53
@doggfather: oszt mit érnél vele? stróman nevén lenne akkor a vagyon. Mészáros nem a zsebnéró strómanja? Gazsi nem Garancsi haver lakásában lakik az anyja szomszédos lakása mellett?
Amíg ez a trágyadomb el nem lesz takarítva, a sok uborkafára kapaszkodott tolvaj úgyis lop!