Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muru

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. Nem vagyok babonás!!! Esetleg lekopogom a dolgokat fán, alulról felfelé, meg megfogom a gombomat ha kéményseprőt látok, meg nem szeretem a fekete macskát, de nem vagyok babonás!!!  De amikor Szilárd hívott november 13.-án pénteken reggel, hogy mehetek a Versys-ért, kicsit ideges lettem.…..
Nagyon akartam ezt az IRONMAN 70.3 versenyt St.Pöltenben!És úgy látszik összejön. Bőven felépültem annyira hogy simán bevállaljam.Ma lent voltam az uszodában, és már kb. a féltáv úszását minden erőlködés nélkül le tudtam úszni. Semmi fájdalmat nem éreztem!Szóval amit…..
Noha a címben ott szerepel a különlegesek kifejezés, nem lesz szó ejtőernyősökről, speciális kommandóról, de még különleges harctéri meteorológusokról sem. Az Egyesült Államok Légierejének Kisegítő Szolgálatáról (USAF Auxiliary), a Civil Légi Járőrszolgálatról (Civil…..
Muru 2010.09.19 15:29:50
@tiboru: Télleg!:))
Azért érdekes, hogy a wikipediás két kép között a tábornoki csillagok számán kívül nem látszik semmi különbség. Legalább is nekem. Frizkó, hajzat, kitünések stb. a stripes and stars-hoz képest ugyanúgy és ugyanott.:))Nagy dolog a Photoshop!:))
Megpróbáltam, nem megy... Itt ülök éjnek idején a gép előtt és rájöttem, hogy ebből nem tudok nem posztot rittyenteni itt, a lemilen...Az egyik testvérblog posztjának hozzászólásai között említette az egyik kommentelő, hogy tán három évvel ezelőtt számolta össze a Magyar…..
Markgraf barátunk a nagy sikerre tekintettel tovább folytatta a gyűjtést. Kitartásának eredménye lenne ez a széria, amely a korábbi posztnak mintegy folytatásaként is felfogható. Én csak annyit teszek hozzá, hogy az előzőnek is piszokul nagy sikere volt, ami szerintem most sem lesz…..
Muru 2009.04.03 09:49:39