Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NewGeneration[Senk]

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blueplanet - Blog Motor 2 2009.04.04 14:34:00
Elkezdődött a játék tesztelése egy másik motoron, az ezen lévő verzió nincs teljesen lefordítva. A Motor 2 egy aféle hibaszűrő, arra használják, hogy ha valaki észlel valami hibát akkor felmegy a Motor 2-re (aminek ugyan az az adatbázisa ezért minden mentés és felhasználó…..
Blueplanet - Blog Bemutató! 2009.04.04 10:10:00
Sziasztok!Elkészült a Blueplanet bemutató videója, ami nagy valószínüséggel fel fog kerülni az oldalra!A videót megnézhetitek a: www.youtube.com/watch címen! A videóban azonban van egy hiba: ahol nagy feketeség látható ott egy kép lesz, a hiba már javítva és NortX kezében…..
Teljesen új kolónia építése anyag pótlással, gyorsabban!  Teljesen új kolónia kiépítéséhez hasznos lehet az alábbi általam kiszámolt és használt építési terv: Mindenképpen bekell fektetni az induláshoz és így hamarabb visszatermeli, minthogy öntermelésből…..
Mihez kezdjek egy holddal? Remek, most már van holdam - de mi a fenére is jó ez az egész? Tök kevés dolgot építhetek rajta, bányákat például pont nem… akkor miért is szenvedtem vele ennyit?   Hát, mert a hold nem arra jó, amire egy bolygó, hanem teljesen másra.  …..
Sziasztok!Itt a válasz a gyakori kérdésetekre: Hogyan szerezzek holdat? Légy szerencsés. De van egy-két trükk, amivel befolyásolni tudod a szerencsédet, hogy legyen egy-két holdad.   Saaajtból van a hoold, saaajtból van a hooold, hangzott annak idején a dal. Az illető…..
Sziasztok!Mint ti is látjátok esténként a szerver eléggé lassú, akár nemis működik.Ez két okból lehet:1. NortX éppen frissíti a játékot!2. Mivel FTP szerveren van az egész, ha túl sokan vannak fenn szinte megáll!Már gondolkodunk a megoldáson, szíves türelmeteket…..
Blueplanet - Blog Skinek! 2009.04.03 10:03:00
Sziasztok! Mielőtt megnéznétek a skineket olvasd el, hogy hogyan kell használni őket: 1. Menny a beállítások menüpontra, majd a három rublikába ahol kéri a jelszavad írd be. 2. A skin elérésénél töröld a linket és másoldbe a helyére az álltalad választott skin linkjét. 3.…..