Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netsrot5

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Koldus és királyfi 2010.07.07 08:00:00
          Egyszer volt, hol nem volt, a Magyar Tengeren és a Gellért-hegyen túl, ott ahol a Népi Vakond is metrójáratot fúr, élt egyszer egy király. De nem is király volt ő, hanem egyenesen KIRÁLY, hisz trónját nem a hangyák hordák…..
netsrot5 2010.07.07 11:12:35
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..
Sokat gondolkoztam azon, hogy érdemes-e bármit írni az Orbán Viktor által kezdeményezett politikai nyilatkozat kihelyezéséről szóló rendeletről. Hiszen alapvetően igaza van Navracsics Tibornak, aki ma a parlamentben – láthatóan nem karrierje legkellemesebb és legszínvonalasabb…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Kurvul a világ, kurvul az ország, kurvulnak kis pártjaink is. Nem gondoltam, hogy megérem szőrös fejjel az MDF-SZDSZ szimbiózist, az új évezred politikai nászát. Dávid Ibolyáéknak teljesen elment az eszük... Vagy mégsem?Miért jó ez az MDF-nek?Egyrészről ennyi reklámot a büdös…..
Mandiner blog Kérés az SZDSZ-hez 2010.01.13 11:01:00
  Bár Dávid Ibolya nem oly rég még határozottan cáfolt egy lehetséges MDF-SZDSZ választási együttműködést, mégis furcsa pletykákat beszélnek mostanában. És látva, hogy az MDF-nek a magyar politika összes kacatját sikerül kiguberálnia, ez a fordulat már nem is lenne…..
Az ATV információi szerint már neve is van az MDF és az SZDSZ mini oljafájának: a jól értesült orgánum szerint Demokratikus Centrum gyűjtené össze - és hasznosítaná újra - mindazokat a politikusokat, Bánk Attilától Bokros Lajoson át Retkes Attiláig, akik készek harcba szállni…..
netsrot5 2010.01.14 05:23:28
Ez a poszt egy ötrészes sorozat utolsó darabja. Az előző részek Miért nem vagyok liberális?, Miért nem vagyok nacionalista?,  Miért nem vagyok szocialista? és Miért nem vagyok konzervatív? címmel jelentek meg. Épeszű ember nem kereszténydemokrata. Ki vonná kétségbe, hogy…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
netsrot5 2010.01.13 12:29:33
@Irgumburgum: kisemmizés?????,--te marha!

tegnap bevallotta hajléktalan kinézetű (havi 870 ezerért)szrájkfelelős Nemes , hogy havonta csak 10-16 ezerrel lenne több a pénzük, de 45 ezres karácsonyi kacsapénzt nem adják..hogy rohadjank meg.--hol itt a szolidarítás a válságban az ország többi emberével???
netsrot5 2010.01.13 12:31:48
@avatar07: valaki ellopta, az agyadat is, vagy agymosott vagy te is..menj má:) Súlytalan vagy!
netsrot5 2010.01.13 12:35:02
@Strici: Nincs, mert amit most kapnak (kapnának) a nagy hiány pótlására , azt a milliárdokat csak úgy kapják meg, ha a járműparkot fejlesztik és nem " engedésre".
Ja hogy a vezetőseg is eltapsolt magának sok pénzt?---na hja, azoknak meg a bíróság és az ügyészség el kell hogy kapja a töküket:)---de abból nem lesz pénz az " engedésre)
Elmaradt a leleplezők leleplezése. Mára az MSZP is, a Fidesz is csak árnyéka régi önmagának. Javában tart a választási kampány, bár még nem tudjuk, mikor kell az urnákhoz járulnunk, hogy leadhassuk voksainkat leendő országgyűlési képviselőinkre. Pártjaink azonban kegyesek…..
netsrot5 2010.01.13 12:07:15
@ORBÁN LÉPJ HÁTRA ÉS VÉGRE NYERÜNK!:
Ez az..heheheh.
.ez az új Jelszó. Év végére még a seggnyalók is megtanulják:)
Subba Krumpliért szavazatot: FAIL 2010.01.13 07:30:00
Mekkora égés már, hogy alig négy nap alatt be is dőltek a XIII. kerületi fideszesek a krumpliosztással?..
netsrot5 2010.01.13 09:57:25
@telekino: Már régebben írtam:)Gondoltam mosolyra derítem az acsarkodókat:)
netsrot5 2010.01.13 10:01:23
@Rosszindulatú Vászka:
kösz:)..és egs....de mé meleg?:)
..de te legalább nem titkolod a mosolyod:D
netsrot5 2010.01.13 10:03:16
@S.N.E./Subbainkompatibilis: Te szegény..:DD

Hiába provokálsz régi sablonokkal.. többre nem érdemelsz reagálást:)
Gulyásdemokrácia Kétharmad 2010.01.03 14:56:00
Jó lenne-e az országnak, ha a Fidesz kétharmadot szerezne tavasszal? Nagyobb stabilitást és bizalmat adna, vagy lehetőséget a kontroll nélküli ámokfutásra? Sokat fogunk erről hallani a következő pár hónapban - és még többet a következő négy évben, ha meglesz nekik.(Márpedig…..
Szíjjártó Péternek lenni rossz dolog lehet, mert időnként ki kell állni nyilvánosság elé, és olyan hülyeségeket mondogatni, amit senki más nem vállal még a Fideszből sem. Most például azt, hogy a Fidesz a VDSZSZ-t támogatja.A Fidesz kommunikációjában az a megfoghatatlan, hogy…..
Van ez a BKV-sztrájk. A pestiek sokféleképp álltak hozzá: a legtöbben szidták a sofőröket, de voltak, akik azt mondták, valahol azért jogosak a követeléseik. Azt pedig a legtöbben mindenképp hozzátették, hogy a BKV-főnököket se kell szeretni, mert azok is elég szemét módon…..
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
netsrot5 2009.10.11 06:24:35
@sixx: az hogy ezek a " származásuak", keresztűl gázolva, egymást előre nyomva, egy kis tehetséggel is túl jól élnek meg!
Szirtes csinált a Madáchból Zsinagógát.....
gyűjti a saját " származásuakat" ha nagy tehetség ha kicsi , akkor is.....
Na ezért!
tvblog Összecsap az RTL és a TV2 2009.10.10 00:42:00
Till Attila vagy Stohl András? Nacsa Olivér vagy Ördög Nóra? Talmácsi Gábor vagy Oroszlán Szonja? Létezik ember e földön, aki képes lenne ezen, jelenleg ellendérdekelt duókból választani magának, tehetném fel a pusztán költői kérdést. De félre a tréfával,…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Mandiner blog Fosni naplementében 2009.10.01 08:01:00
  Két halálsápadt férfi áll a sírgödör szélén és egymást kényezteti. Kőkeményen, ellentmondást nem tűrő módon, férfiasan. Bizony ez történt kedden este: Juszt László a Klubrádió Kontra című adásában Orosz Józseffel kéz a kézben búcsúztatta a Napkeltét.…..
  A futballnyomorúság feneketlen mélyére jutottunk. Persze ez már régóta így van, de most már abban a stációban vagyunk, hogy ezt már észre se akarjuk venni. Sőt, fejlődésről, szakmai munkáról, jelentős focisikerekről számolunk be önmagunknak, és izgatottan várjuk…..
killtheradical Második blikkre 2009.09.30 06:51:00
Orbánt itt és ma kritizálni eretnekség, a kommunizmus kívánása, gyurcsányizmus, és egyebek. Jó dolog, hogy a zembereknek szánt (ti. a Blikkben megjelent) interjúban dolgos, nehéz éveket fest fel a nagyérdemű elé, nagy lépés ez a polkommunikációban, hátha rendszerré válik,…..
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..
Kocsis Istvánnak havi 1,5 milliós a BKV fizetése, és ehhez kapcsolódik még havi 150%-os PRÉMIUM, ami összesen 3 375 000 ft / hó. Mindezt egy veszteséges és botrányos fővárosi cég vezetéséért. Okés, ez ma már nem is hír. Erre már csak legyinthetünk egyet, hiszen gondoltuk,…..
Sajnálom, de tegnap nem tudtam új bejegyzést publikálni! Várom a múlt heti BB díjazott nevét! DespiSziasztok! Leírom nektek az én történetem.Tavaly egy általam ismert helyen asszisztenst kerestek. Mivel éppen álláskeresésben voltam, gondoltam megpróbálom. Jelentkeztem. Örültek,…..
netsrot5 2009.09.28 11:42:21