Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hakuho

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy barátom írt pár napja, hogy igyunk meg egy kávét a Budagyöngyében. Nagy sejma a fickó, mert pontosan tudja, hogy az ilyesminek nem tudok ellenállni, hiszen a kávé nagyon jó, a környezet pedig kellemes emlékeket idéz. Naná, hogy elfogadtam. A Budagyöngye egy sajátos szubkulturális hely Pasarét…..
Hakuho 2022.11.22 18:57:48
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Csak az a kérdés, hogy akkor miért van mindig hosszú sor szinte minden postán. Az 5% áll be naponta ötvenszer?
Szóval az van, hogy Schiffer Andrással sokszor, sok mindenben volt vitám a múltban. Most sem értek vele mindenben egyet (például az atomenergiával kapcsolatban). És minden bizonnyal a jövőben is lesznek olyan pontok, amiben nem értünk egyet, és ez így nagyon jól van. De speciel abban, hogy a…..
Orbán Viktor beengedte a járványt és tudatosan hagyta addig terjedni, amíg az egészségügy az összeomlás szélére került. Ezért halt meg hetekig koronában közel 200 ember és még ma is szinte minden nap több mint 100. Ezek után tudja pont ő azt sugallni, hogy azért halt meg naponta 100-110 ember, mert…..
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
Lassan minden napra tartogat számunkra meglepetést az ország miniszterelnöke. Orbán Viktor hétfőn azzal a váratlan bejelentésével „örvendeztette meg” híveit és ellenségeit egyaránt, hogy visszatér az idősek vásárlói sávja, ugyanakkor abban különbözik a tavaszi rendelkezéstől a mostani, hogy a…..
Ahogy hetekre előre meghatározta a koronavírus-járvány első hullámának végét, úgy jóval a hivatalos bejelentés előtt Orbán Viktor belengette a második hullám, illetve a vele járó korlátozó intézkedések bevezetésének időpontját is. A miniszterelnök minden híreszteléssel ellentétben nem rendelkezik…..
A "legjobb filmek" vagy különböző műfajú filmes alkotások listái többnyire tízes felsorolások szoktak lenni, ám a mi blogunk ars poetikája az ötös számkörbe tartozik, ahogy erről bemutatkozásunkban írtunk, így jelentős rövidítéssel élve mi ezúttal a legjobb ötre fókuszáltunk! Persze ezzel saját…..
Hakuho 2020.07.09 08:49:11
Tehát megjelent a kerékpársáv a Nagykörúton meg az Üllőin, és természetesen előjöttek azok a büszke autósok, akik szerint ez az egész hülyeség, ezek az utak nem alkalmasak a biciklizésre, meg általában az egész város nem alkalmas rá, de aki biciklizni akar, menjen a járdára, vagy a mellékutcákba, de…..
Hétfő óta új szakaszába lépett a járvány, hangoztatja Orbán és az Operatív törzs nap, mint nap. A nagy kérdés csak az, hogy miért és hogyan...
Hakuho 2020.05.06 20:09:46
@math0:
nem ezt mondja. azt mondja, hogy lehet manipulálni az adatokat, késletetni a tesztet, egy tesztet végezni ismétlés nélkül stb. hogy jól alakuljanak a számok.

honnan tudod, hogy tegnap hány tesztet végeztek az országban? hogy hány új fertőzöttet regisztráltak? onnan, hogy a törzs bemond két számot. nem kell manipulálni itt semmit, egyszerűen olyan számokat kell bemondani, ami passzol a koncepcióhoz. a poszt simán elintézető lett volna annyival, hogy mivel minden adatot a törzs előadásaiból tudunk csak, értelmetlen elemzni bármit is.
Az Orbán-kormány úgy viselkedik koronavírus idején, mintha egy sötét szobában szeretne elkapni egy fekete macskát. Egymásnak ellentmondó védekezési stratégiák váltják egymást, a kommunikáció pedig finoman szólva is kaotikus. Egyetlen magyarázat lehetséges ezekre a jelenségekre: A kormány igyekszik…..
Azért én nagyon szívesen kitaposnám Orbán Viktor és a Fidesz minden vigyorát a szája széléről mikor arról beszél mennyire megvédi ő a nyugdíjasok életminőséget. Mert köztük vannak a szüleim, a nagyszüleim, a szomszédom, meg az utca végén lakó öreg néni és bácsi is, akiknél akkor száll fel a füst a…..
Mikor 2010-ben Slyék tető alá hozták a várva várt akcióhősorgiát, a Feláldozhatókat, minden létező férfi, aki egy kicsit oda volt valaha is az izomagyú akciósztárokért, kisgyermeki lelkesedéssel fogadta az öregek összeröffenését. Majd jött a folytatás, ahol szintén nem kellett csalódni a sztárokban,…..
Hakuho 2019.08.11 21:44:58
Ez a kötet a negyedik általam értékelt Rejtő-Korcsmáros átdolgozás. Az alapmű feldolgozásának a feldolgozása. Volt, ugye a Rejtő Jenő által írt ponyvaregény. Amit Korcsmáros Pál és Cs. Horváth Tibor képregényre álmodott. S az ő álmukat álmodta merészen tovább Garisa H. Zsolt és Varga „Zerge” Zoltán.…..
Nemrégiben a Trónok Harca rajongói írtak petíciót a HBO-hoz hogy forgassa újra a 8. évadot, majd kicsit később a Star Wars rajongók ragadtak papírt és tollat, David Benioff valamint D. B. Weiss miatt. Most már a MARVEL rajongók is bekeményítettek és Petícíót fogalmaztak meg mégpedig a Bosszúállók:…..
A földi klíma változik és erről kár is vitatkozni! Kis gyerekként egy oktató mesét nézve elborzadva néztem a jövőképet, amit megmutatott minden egyes epizód, majd a végén kijelentette a mese főszereplője, hogy ez még messze van, tehetünk ez ellen a vég ellen. Hát lassan elfogy az idő és már azt is…..
1. A migráció kezelését elvenni Brüsszeltől és visszaadni a nemzetállamoknak.Ha, ahogy a környezetvédelemre fittyet hányó populista vezetők mondják: nem lesz klímakatasztrófa, akkor persze nem várható népvándorlás, tehát ez az egész migránsozás felesleges! De ha mégis lesz népvándorlás, akkor egy…..
Mik az esélyei annak a katonának, aki a döntő csata előtt nosztalgiázik? A kutya mindig túléli? Az a fránya autó pedig pont akkor nem akar indulni a horrorokban, amikor közeledik a baltás gyilkos. A tejössz blog összeszedte a legnagyobb filmes közhelyeket, avagy ami felrobbanhat, az fel is…..
Görögország nem csak történelmi látnivalóiról és páratlan természeti értékeiről híres, hanem arról a gazdag szigetvilágról is, amely megtalálható partvidékén, vagy éppen a tengerben, bentebb. Thassos a legészakibb szigetként ismert, amely akár több hétre elegendő felfedeznivalóval is szolgál a…..
Hakuho 2018.08.21 17:03:52
GNL911 Micimackó sötét oldala 2017.11.11 06:59:00
Micimackó, a világ leghíresebb medvebocsa, több generáció kedvence szerte a világon, írójának, Alan Alexander Milne családjának szomorúságot hozott. Milne fia, Christopher Robin, sohasem bocsátotta meg apjának, hogy átváltoztatta őt a százholdas pagony történetének egyik…..
Aki rendszeresen olvas minket, már talán meg is szokta, hogy elég gyakran jelentkezünk összesítő listákkal a videojátékok világából. A legjobb-legrosszabb listák viszont elég hamar kimerülő témát jelentenek, ezért kicsit kreatívabbnak kell lennünk, ha érdekes rangsorokat szeretnénk összehozni…..
Hakuho 2017.05.26 20:23:37
Hosszú időn át kedvenc karikatúrám volt, amikor a repülőn az utasok át akarják venni a gép vezetését mondván, a pilóták túlságosan eltávolodtak tőlük. De elnézve az elmúlt másfél évtized kormányzásait tompult ennek a rajznak a kijózanító hatása. Látva, mennyire sikertelen szinte minden, amibe a…..
Te is hallottad már azt a mondatot, hogy a magyar a világ legnehezebb nyelve? Nos, valószínűleg sejted, hogy talán az elfogultság beszél azokból, akik ezt hangoztatják. Némi valóságalapja ugyanakkor van, legalábbis annyi biztosan, hogy valóban nem tartozik a könnyen tanulható…..
Lényegében teljesen mindegy, miről szavazunk, az ellenzékiek ellenállnak minden kormánypárti kezdeményezésnek, a kormány hívei viszont bármi mögé odaállnak, ha Orbán Viktor erre buzdítja őket. Lényegében ez a legvilágosabb üzenete a mostani kampányhajrának, hiszen úgy tűnik, az migránsügyben keltett…..