Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarjal szaz sunt, ezeret

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei tavasz legjobb híre: Zoltán visszakapta a fülkéjét! Amint szembesült ezzel a csodával, és tudatosította magában, hogy nem halucinációról van szó, azonnal billentyűzethez nyúlt és egy pár sorban köszönetét fejezte ki, valamint küldött néhány képet az objektumról.…..
szarjal szaz sunt, ezeret 2009.04.14 14:04:47
szarjal szaz sunt, ezeret 2009.04.14 16:29:30
@staropramen: Azért mikor elképzelem Zoltán sztrovacseket, ahogy telefonfülkéjével a vállán, hátában egy bentfelejtett 30 centis konyhakéssel ballag A Négy Vidám Bérgyilkoshoz címzett intézménybe, miközben csörög a telefon, ő felveszi, és mondja, hogy: kedves Matáv sztrovacsek....hukk

Igenis mindenkinek saját telefonfülkét!
Vicces fordulatok történtek annak az olvasónak az ügyében, akinek a Raiffeisen egyoldalúan 10-szeresére emelte a hitelkeretét, ami megtízszerezte volna a számla díját. (A sztoriról ebben a posztban számoltunk be.) A bank ugyanis később levélben kért bocsánatot, egyúttal elengedte…..
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
Les újfent csalódott a világ igazságtalanságán és a marketingesek hülyeségén. Remélte, hogy a Pöttyös Túrórudi nyereményjátékán nyer majd mindenféle értékes dolgot, de mivel a beküldendő kód a csomagolások külsején van, előfordult hogy hiába ő vette meg, azt már…..
Egy balekben eltört valami attól az egyébként teljesen köznapi ténytől, hogy az APEH rettenetes paragrafusnyelven írott, négyoldalas, fenyegető hangú levélben közli az adóalannyal azt az egyszerű, semleges, egymondatos tényt, hogy az online megrendelt nullás igazolása kétezer…..
Az egyszeri előfizető megpróbálta jelezni a Magyar Telekom felé, hogy az egyik oszlopuk széthasadt, talán le kéne cserélni. Közel egy hónap után az oszlop még mindig ott áll, várva a következő vihart, hogy aztán a kábeleket magával rántva kidőljön. Még ha nem is csap agyon…..
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..