Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lulu Lulu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polaris Bron | Broen 2016.02.27 07:07:25
Akkor kezdjük először a nyelvtannal.A magyar (meg pár más nyelv, mint mondjuk az angol, német, francia) névelőkkel fejezi ki a határozottság fokát, ennek megfelelően van határozatlan és határozott névelő.egy – a, aza, an – theein, eine – der, die, dasun, une, des – le, la, l´, les (mondjuk a…..
Lulu Lulu 2016.06.17 17:45:20
@Csodabogár: mindhárom széria októberig elérhetö Svédországban az SVTplay-en. :) www.svtplay.se/bron
Rejtvény - ha van bárkinek ideje a nyári sürgölődések közepette. Tehát: mit látunk a képeken: melyik város, melyik projekt, mikor épült? A remélhetőleg záporozó megfejtések után még több képet töltök fel - és lőn: A Három Vas látogatása körzőországban Időnként…..
Ma találkoztam a 444-en egy anyaggal, amiben Anarki rajong körbe egy kamionos videót. Érzékletesen leírja, hogy a videóban közel három órán át nem történik semmi, szinte perces bontásban meséli el, hogy hogyan nem történik a semmi. Ezek után muszáj volt megnéznem már magamnak.…..
 „Látlelet: Van-e kiút az egészségügy zsákutcájából?” címmel rendezett konferenciát a Váradi András Alapítvány április 23-án. A konferencia koncepcióját dr. Komáromi Zoltán háziorvos és egészségpolitikus, az Együtt elnökségi tagja alakította ki: a…..
Lulu Lulu 2015.05.20 18:46:28
Létezik egy mítosz arról, hogy Orbán Viktor baromi jó politikus. Úgy értem a szó eredeti értelmében, hatalomtechnikai szempontból. Még azok közül is sokan ájuldoznak Orbán politikusi képességeiről, akik szerint szerint Orbánnak csak káros lépései vannak és Magyarország…..
Lulu Lulu 2015.04.01 01:11:18
Úgy volt, hogy Morrissey koncerted ad Izlandon, a Harpa Concert Hallban, de nem fog. A helyszín ugyanis nem hajlandó a húsos ételek árulását beszüntetni még addig sem, amíg a művész úr fellép ott. Morrisseynek van ugyanis egy kikötése a koncerthelyszínekkel kapcsolatban: nem lehet…..
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
Mikrotörténet, azzal a tanulsággal, hogy egy szülő sosem lehet elég figyelmes. Tündér szárazon akarta levágatni a kisgyereke haját, de nem jutott eszébe, hogy az Árkádban fura dolgok szoktak történni. Ezúttal a számla nőtt meg misztikusan. Nyakviszkettető sztori alant:…..
Lulu Lulu 2009.04.26 02:12:05
@É2I: Hát ez a küldd vissza a számlát qurvára tetszett...a nap első röhögése! annyira jellemző a magyar közállapotokra! kösz!
Az "amikre büszkék vagyunk" kategória márciusi nyertese ez az autentikus mélymagyar mangó-barack üdítőkeverék, amit Japán szinte minden kisboltjában kapható. Sajnos László fotója alapján nem sikerült beazonosítani a gyártót, és a doboz hátoldalán látható térkép…..
Lulu Lulu 2009.04.03 01:50:48
@kekeckecc: Valóban Svédországban is pont ez van mint amit Jackyll leír Japánról. Hajlongás nincs, de szolgálatkészség mindenhol, itt tényleg emberhez méltó életet lehet élni. És ugye amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten, tehát te is tisztelettel fordulsz a szolgáltatást nyújtó felé. Fantasztikus érzés hogy nem akarnak úton útfélen átvágni, lehúzni, átgázolni rajtad, viszont te is ember vagy te is fontos vagy legyél bármilyen szinű, vak, mozgássérült vagy jól menő manager. Így érdemes. A japánok pedig tényleg nagyon jó fejek!