Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasgyuszi

0 bejegyzést írt és 1441 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő és annál sokkolóbb kijelentést tett jövőjére vonatkozóan Lewis Hamilton: egyáltalán nem biztos, hogy a hetedik világbajnoki cím kapujában lévő brit 2021-ben is a Formula–1-ben fog versenyezni...
vasgyuszi 2020.11.02 20:55:51
@gigabursch: Van errol valami infó? Nálam ez a sztori teljesen kimaradt.
Egyébként szar alaknak tartom, aki eloadja a grál lovagot, pedig o sem jobb a deákné vásznánál. A térdelgetésrol már ne is beszéljünk... pfejjj
vasgyuszi 2020.11.03 09:10:17
@eßemfaßom meg áll: Köszi, volt egy csomó cucc, pl. ez:
www.vezess.hu/forma-1/2020/07/08/f1-hamilton-megorult-vegant-csinalt-a-kutyajabol/

LOL, vegán kutya. Ez sem lesz már hülyébb...
A hirtelen és sokkoló haláleset után az egykori Formula–1-es versenyző hazautazott, a vasárnapi Portugál Nagydíj már nem ő lesz a negyedik versenybíró...
Egyre több légiutas-kísérő egészíti ki fizetését azzal, hogy eladja az interneten a használt harisnyát és cipőjét. A hivatalos öltözethez tartozó harisnyáért 15 fontot is hajlandóak fizetni a vevők. A kereslet növekvő, még az olyan harisnyákat is el tudják passzolni,…..
Zöldlábnyom Ecet, te csodás 2019.04.02 08:00:00
Gyerekkorunkban a szomszéd srác azzal szórakozott, hogy a játéktartalmú csokitojások (akkor még csak egy fajta volt és az is ritkán) sárga kapszuláinak egyik felébe sütőport, másik felébe ecetet öntött, gyorsan összecsukta és eldobta, majd várta a "robbanást"... azt hiszem,…..
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
A diszkont áruházlánc ezzel a lépéssel hadat üzen az autókereskedőknek.  A klasszikus autókereskedések egyre inkább háttérbe szorulnak majd a jövőben. Azért, hogy a kereskedők által lefölözött hasznot kikerüljék, a gyártók új értékesítési modelleket keresnek. A berlini Vehiculum céggel közösen…..
vasgyuszi 2019.02.06 22:22:49
@ChPh: Szerintem semennyivel, bár a konkrét ajánlatot nem ismerem.
Viszont azt nem értem, hogy ezt hirtelen mitol ekkora durranás???
2006-ban és 2010-ben is úgy jutotam új autóhoz, hogy ehhez hasonló konstrukciót kínált a márkakereskedo. Nulla befizetés, havi részlet, biztosítás és km-megkötés +- 2500km toleranciával. Precízen minden leírva. Ha elég keveset ment (volna) a kocsi, még én kaptam volna vissza pénzt, de túlfutás esetén sem rögtön kellett volna fizetni. Na mindegy, szerintem nem egy nagy durranás.
Napok óta tele vannak a hírek az Egyesült Államokat sújtó elképesztő hideggel. De vajon milyen lehet az élet akkor, amikor tényleg olyan az idő kint, mintha az ember egy mélyhűtőben lenne? Nos, Roger rövid, ámde annál érdekesebb posztjából rögtön kiderül – és egy nem akármilyen fotósorozat nyomán…..
vasgyuszi 2019.02.02 18:34:40
@Sunny Days: "..2. úgy nőttem fel, hogy télen bizony jégvirágos volt az ablak; otthon is, meg az iskolában is. .."
Az bizony gáz és azt mutatja, hogy borzasztóan rossz volt a nyílászáró hőszigetelése. Lehet, hogy az akkor és ott általános volt, de nem jó, az biztos. Amit meg a posztoló ír, hogy futve is jegesedik belül az ablaküveg, no az meg ultragáz, hiszen 1) nem az egyenlíto környékén épült a ház, hogy sose kelljen ilyenre gondolni, 2) jóideje elérhetoek olyan ablakok, amikkel ezt röhögve ki lehet védeni, 3) nem megfizethetetlen... a hőveszteség meg lehet, hogy az lesz...
  Az Echo TV Sajtóklub c. műsorának hétfői adásában - a szokásos tematikából erősen kiütköző módon - napirendre került a testi érintés kérdése is. Az apropót természetesen a fenti fotó szolgáltatta. Szó esett még a Juncker-puszikról, valamint Demszky Gáborról is, aki a 24.HU-n megjelent…..
vasgyuszi 2018.11.17 13:44:21
@maxvaI baIcán bircaman: "Végre nagyhatalmi szinten is elismerik a férfiszerelem létjogosultságát és nem kell gőzfürdők homályában bujkálnunk. "
és még
"@G. Nagy László: Macron nagyon jóképű, nem kellene érzéseit nőkre pazarolnia! "

Milyen szépen elsiklott mindenki a 'coming out'-od felett :)))
vasgyuszi 2018.11.17 18:22:18
@maxvaI baIcán bircaman: Ezt már nem szívod visza ;) Szerintem a tudatalattid szólt beloled, nem a pia :))) Jól volt, na. Nem is rugózok ezen tovább.
vasgyuszi 2018.11.17 19:37:34
@Cycmen: LOL, take your medicine...
A válasz: nem és nem. Hogy mégis hogyan fér össze egy témában a kettő? Nagyon jól, a mai témánk ugyanis Hollywood és a gyűlöletkampány. És hogy mi köze ennek Soros Györgyhöz?..
A Német Nagydíj leintése után bő egy órával a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenybírái beidézték a futamgyőztes Lewis Hamilton a boxutca bejáratánál elkövetett malőrjéért. Nem olyan régen pedig a döntését is közölte a felügyelő testület, aminek értelmében a Mercedes britje a kihágást…..
Nem tudom feltűnt-e, de az utóbbi időben megszaporodott a magánegészségügy nagyszerűségéről szóló tudósítás. Az iparágban érintett ügynökök próbálják a bepalizni a befektetőket festve a szép - és kiugró profittal kecsegtető - új világot. Egyes híresztelések szerint Magyarország örök második számú…..
Az oktatás és a gyermekek tanítása a legősibb időktől kezdve jelen van az emberiség történetében, s számtalan formában valósult meg a különböző korokban és társadalmakban. De milyen volt nagyjából 100 évvel ezelőtt a magyarországi helyzet ezen a téren? Hogyan és milyen körülmények között tanultak…..
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
vasgyuszi 2017.10.02 19:27:53
@mrperfect: Motor-szénkéfét cseréltetek már? Nekem a Bauknecht-nél eloször 6 év után, majd most, 10 év után kellett cserélni. Ezt leszámítva pöpec. Pár éve megvette a Bauknecht-et a Whirlpool-Electrolux (+Indesit meg a többiek), ami szerintem minoségromlást hozott, legalábbis silányabb anyagminoséget, de tudásban ott vannak a készülékei még most is. Pár hete vettem egy szintén Bauknecht mosogatógépet és olyan halk, hogy ihaj, de ahogy össze van rakva és úgy általában "fogásra" sokkal gyengébb, mint a Bosch/Siemens-vonal, pedig az sem egy matyóhímzés...
Noha az utolsó etap elején úgy tűnt, hogy nem tud harmadjára győzni Spa-Francorchamps-ban, de végül Lewis Hamilton mégiscsak felállhatott a pódium legtetejére a jubileumi futamán...
Sokan, sok helyen, sok mindent írtak, papoltak a személyes pénzügyi kultúra fontosságáról - én is (itt). Arról, hogy tény, mindannyian más háttérrel, jövedelemmel, preferenciákkal, élethelyzettel rendelkezünk, van néhány olyan aranyszabály, aminek betartása igenis mindezektől…..
vasgyuszi 2017.08.21 15:28:04
Három nappal ezelőtt szörnyű baleset történt a Dózsa György úton, amelyben két ember életét vesztette. Őszinte részvétem az elhunytak családjának!  Ahogy telnek a napok, egyre több információ jelenik meg, sőt, a Citroen autónak ütköző Mercedes vezetője maga is megszólalt a balesettel kapcsolatban,…..
A Fidesz alelnöke nem hallott a Kálvin téri afférról, amikor migránsnak néztek egy pizzaárusítót, és egy férfi megütötte pizzás védelmére kelő nőt, de abban biztos: nyavalyás provokáció történt...
vasgyuszi 2017.05.12 11:55:55
Ha lehet hinni az iparági pletykáknak (általában lehet), akkor a következő iPhone-ok hajlított OLED kijelzőkkel érkeznek. Az Apple marketingesei biztos kitalálnak majd egy jelzőt, hogy miért forradalmi ez az újítás, de gyakorlatilag már az összes versenytársuk OLED-et használ. Akkor miért várt eddig…..
Hosszú sztori ez már. Még az ősidőkben használtam először négyévszakos gumit, egy németből hozott Citroen AX viselt Good Year Vector abroncsokat. Rajta maradt, mert hát nem egy testsúlyos erőgépről volt szó. És a használat kilométerei alatt bizonyított is, jó volt télen, nem csúszott, nem…..
Még ha az otthonod nem is modern, a radiátoraid lehetnek okosak. Ezzel a kompakt és igényes készülékkel helyettesíteni tudod a hagyományos hőszabályzókat. Csatlakoztasd a telefonodhoz az eszközöket és a különböző helyiségekben különböző hőmérsékleteket állíthatsz be. Annak megfelelően, hogy ki…..
vasgyuszi 2017.04.19 11:16:43
@halaloszto: Hát igen. Mindkét oldalról és alulról is ilyen 'okos' felhasználókkal vagyunk körbevéve, ezért a mi lakásunknak lényegesen több hoenergiára van szüksége a kellemes klímához. De legalább a szomszéd lelkesen mesélte, hogy nem kell futenie a hálószobát, ert anélkül is megvan a ~16 fok. Nos ez a mi gyerekszobánkkal van egy falon... no comment. Csókoltatom az összes okos spúman anyukáját. Kíváncsi lennék egy ilyenre mondjuk a puszta közepén, szomszéd nélküli épületben. hogyan okoskodna a futéssel?
Nem bonyolult. Az atomenergia messziről olyan tökéletesnek tűnik, mint az örökké termő fák: alacsony szén-dioxid-kibocsátás, tisztán működő erőmű, a környezetet nem terheli, megbízhatóan, csendesen, észrevétlenül és teljesen hibátlanul működik. Az egész olyan, mint egy szmájlis matrica az…..
vasgyuszi 2017.04.10 14:46:44
Az Amerikai Egyesült államok új elnöke: Donald Trump. Remélem, ezzel senkinek nem mondtam újat. Az elmúlt hónapok során rengeteg cikk foglalkozott a két jelölt hátterével és céljaival, így ezekbe nem mennék bele. Mivel buziblog vagyunk, így mi most csak az LMBT embereket érintő kérdésekre fogunk…..
vasgyuszi 2016.11.10 21:01:34
@Scott Tenorman Must Die: meg úgy általában a melegekkel... Ott egye meg a fene, bárhol is vannak.
Igazi autókat előszeretettel rángatok át a fél városon csak azért, hogy az egykori vágóhídnál vagy a Csepel Művek egyik szebb napokat is látott, téglahomlokzatos raktárépülete vagy gyárcsarnoka előtt fotózzam. Egy friss, ropogós és újszagú BMW remek kontrasztban van ezzel a környezettel, a…..
vasgyuszi 2016.11.02 10:46:18
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
vasgyuszi 2016.10.06 12:39:30
@MMSZoli: :))) a szívembol szóltál.
Az elso "lapos" tévém egy Philips 32pfl8404, valamikor 2009-ben vehettem, már nem is emlékszem.
A hálószobába vettem egy ikeás szekrényben van. Akkor ez volt az egyetlen modell, ami befért 78cm szélességbe. A színei ma is természetesek, talán a "hagyományos" háttérvilágításnak köszönhetoen? Mindenesetre nagyon jó szolgálatot tesz a mai napig is.