Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A megértés nagykövete

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt és most, ország-világ előtt bevallja nektek Balázs, hogy benézett valamit és balesetet okozott. Ilyenkor persze alapból ideges az ember, mert normális esetben a többi, vétlen résztvevő miatt is kellemetlenül érzi magát. Ha ezek után még be is ugat egy arra haladó faszparaszt,…..
A megértés nagykövete 2009.12.09 19:08:48
Mivel az ügy nem tegnap került beküldésre, rákérdeztem, történt-e valami az ügyben azóta, szerencsére happy enddel zárult. Péntek délutáni lazítós-mosolygós reposzt következik. Az ügy túljutott a tárgyalási szakaszon és a tulajdonos számára kedvezően zárult. Sőt, a…..
A megértés nagykövete 2009.11.27 18:53:33
@RaveAcE: Két dolgot szögezzünk le. Te nem vagy okos ez pedig nem Oroszország. :)
Leleményes nép a magyar, spórol, ahol csak tud. A megértés nagykövete például a nicknéven. Most derült ki ugyanis, hogy többen használják ugyanazt a nevet, így az olvasók agyában kevesebb memóriát igényel a megjegyzése. Ezért nem értettem én, hogy egy törékeny nő hogy ver…..
A fővárosben parkolni alaphelyzetben is nehézkes és gyakran kihívás elé állítja még a gyakorlott sofőröket is. A megértés nagykövete a kevésbé átgondolt útlezárásokkal küzdött meg, és gyanítom azóta naponta jónéhány autós járt pórul a környéken. Iszony nagy…..
A megértés nagykövete mostanság néhányszor tiszteletét tette egy-egy levéllel itt a blogon és ennek megfelelően sokszor el lett küldve még a mostaninál is melegebb éghajlatokra, ennek ellenére még mindig nem adta fel és ismét jelentkezett, ezúttal a parkoló autót lezúzós és…..
A megértés nagykövete 2009.07.19 22:58:52
@jónévez: Tudtam, hogy lesz egy okosabb. :D

Lehet, hogy annak hívják, de gondolom a kialakított felfestett parkolóhelyek nem azért vennak, mert MEGTŰRIK a gonosz ottlakókat. De lehet, hogy én látom rosszul.

Én nem fenyegettem senki életét, csak elindultam határozottan az "elkövető" felé.

A tárgyak rongálása relatív, ha az én tárgyamat rongálja valaki, akkor úgy érzem jogosan csapkodom orcán. Gondolom te azonnal azt vizsgálod, hogy mennyire van igaza a másiknak amikor éppen legyalázza a járművedet spontán figyelmetlenségből és nemtörődömségből.

Balfasz. :)
A megértés nagykövete 2009.07.20 19:56:16
@jónévez: Te nem vagy okos, ne haragudj. Nem, kicsit sem.

Kaput kb soha nem álltam el, nyomorék módon álltam már be parkolóhelyre, úgy, hogy ferdén álltam, rálógtam a másik helyre stbstb.. de idiótán bárki tud parkolni, szerintem te is.

Most, hogy minden kreált indokból, és a saját álomvilágod által generált kérdésekből kifogytál, jöhet a személyeskedés. Hajrá, nézem, röhögök. :)
A megértés nagykövete 2009.07.20 22:39:23