Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mooreman

99 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nah hát ez egen, azért csak bejegyeztél 2 hét után:D Bevallom járkáltam én fel és nézegettem, hogy mikor lesz erősebb a rajtad lévő beírnikéne nyomás, a Belga másodosztálynál. Tudniillik hősünk már már betegesen belevetette magát a foci menedzser játékok világába,…..
Alvilági Takony Dolgos február 2011.02.15 12:34:18
Ugye-ugye milyen kevés bejegyzés született így február derekáig? Nos igen, ha az ember bandájának frontribanca új munkába áll, mert a zenélésből gazdasági válsággal túlitatott világunkban már nem lehet nagy lábon megélni, akkor a banda blogja is kevesebbet ad, kap... :D…..
Alvilági Takony puffancs 2011.01.21 19:32:53
Lessétek csak, hogy milyen erős hónapunk van, rég volt ennyi bejegyzés. Úgy látszik mégiscsak van olyan, hogy tartjuk az ígéretünket:) Elég sok dolog is van most az eszembe, az első és legfontosabb, hogy valószínűleg lesz koncertünk, még pedig egy vidéki megkeresésnek…..
mooreman 2011.01.24 09:54:41
Na hát a nagy fergeteges ünneplés után [tényleg ennyi, itt a zenében már nem is éltetsz? kicsit még valami?..., szülinapi muzik ilyesmi?..., akármi? ... semmi? jólvan akkor, nyaljá forró ónt:)], azért valamilyen szinten mégiscsak megtekerjük, mivel az eddig sokat jegelt Brains…..
Alvilági Takony BÚGYÉV 2011.01.17 20:13:00
Hááááát eljött a nap (és nagy nehezen én is eljutottam a blogig) és egy Gyévvel idősebbek lettünk! (Na nem jött még egy Gy a csapatba... Gyév!)MINDENKINEK BOLDOG ÚJ GY(ÖRGY)ÉVET KÍVÁNUNK!!!!...de még inkább…..
Alvilági Takony Egy laza JAM? 2011.01.14 12:41:00
Na sziasztok, szevasztok, hello halló, halihó héj hó mi hó, üdv és a többi... :D Szal a kérdés csak arra vonatkozik, hogy így lassan, hogy elmúlik egy újjabb Gyév (=György Év), péntekre esett a választás, hogy megfelelő számú ismerőssel és mennyiségű alkohollal…..
Alvilági Takony gyógybeji 2011.01.10 21:10:00
Összejött egy csomó dolgom, először is, a MUZIK... tökre lett volna hétvégén (értsd úgy, hogy ma, mert ugye nem én jövök:)) De zöld hősünket ledöntötte a lábáról valami csúnya és határozott vírusszörny, állítólag ez olyan nagyon vad, hogy két takaró kell hozzá…..
Alvilági Takony Bujjék 2011.01.04 16:41:00
Na hát szóval akkor én is BÚÉK és egyéb finomságok... :) Ha már így meglepett ez az új évi MUZIK, akkor bejegyzek cserébe. Nofene, de jó dolgotok van! No persze nem megszokni, ettől még a popsztárok élete nem csak játék és zene! ;) Szal nem mindig lesz időnk leírni azt a…..
Tessék, baszott termékeny Gyurkótok van így az újév első napján. Az basszus, nem jó ez így... :P Bár hozzátenném, hogy mindez azért van csak, mert a kifacsart, hajnali 4kor, alkoholgőzben távozó dobisten, még utolsó erejéből rá förmedt a jagertől aléltan fekvő, táncra…..
Na, mint azt a címből is kitalálhattátok, ez egy karácsonyi bejegyzés! :) S, hogy ne szaporítsam feleslegesen a szavakat:BOLDOG ÉS KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOKminden kedves AT blogolónak! :);) Hohohohooo!!!! És milyen snassz lenne, ha nem…..
Alvilági Takony Fekete hétvége 2010.12.21 00:19:00
Végre egy olyan médium, ahol szépen magyarosan trágárkodhat az ember, hogyha gondja akad. Szükségem is van most erre, hogy túl tudjam tenni magam a hétvégi tehetségkutató finálék okoztra stresszen. Úgyhogy akkor ha megengeditek akkor kultúrált keretek között: "Elmentek…..
 Igeeeen... M.U.Z.I.K.!!! Meglepettnek tűntök! Hááát igen, belátom, -tjuk, hogy sokáig kellett keresgélni de megtaláltuk az igazi fenomént SP és Fluor személyében! [ez az basszus, végre egy normális zene ebben a rovatban, hogy a macska rúgja meg :)] Nem tudom, de valahogy…..
Nos, úgy tűnik hivatalossá teszem, hogy blogunk életében először (???... legalábbis emlékezetem szerint) keddre tolódik zenei rovatunk, a M.U.Z.I.K., ezzel is tovább erősítve hektikusságát (ha már Gy-nek annyira tetszik ez a szó! :D).Tehát ha kedd, akkor nem csak Kiskegyed!…..
Alvilági Takony lészen-é? 2010.12.10 22:19:00
Hát nem nagyon szoktam ilyen rövidet, de ez megérdemli a felvezetést, ha lesz persze, mert azé' beszéltük, hogy legyen, de kifene tudja Csillámpóni Gaben napirendjét...Szóval valszeg csak hétfőn, de ki tudja, lehet húzza még kicsit... azt is megérteném :) Puszikapacsika..
Alvilági Takony MUZIKra hangolva 2010.12.12 22:27:54
Hát szép jó MUZIK várós estét kívánok! Gondolom, hogy remeg már kicsiny szívetek vasárnap ilyentájt, hogy akkor tényleg és valóban jön a friss dallamkoncentrátum, vagy csak megint egy üres misenap lesz, s várhatjátok a hétfőt, hogy akkor majd hátha zakatol a dob + a…..
Alvilági Takony mykulás 2010.12.06 13:28:00
Boldog mikullancsot mindenkinek bogyókák:) Tegnap pedig tök nem raktam ki a cipőcskémet, de mégis mire hazaértem este, ott várt a jól megérdemelt csomagom a cipő nélkül is, szóval nem kell mindent elhinni amit mondanak nekünk... cipő nélkül is tojik a mikulás. Arról meg nem…..
Alvilági Takony nihil 2010.11.18 14:59:52
Szóval van, hogy a fruttiknak is ki jött az új album, meg a 30-ék is hamarosan megjönnek vele, nálunk meg novemberben még bejegyzés se nincsen. Na most az nézőpont kérdése, hogy melyik a követendő példa, mert mondjuk azért biztos cefettül belefáradnak ezek, meg ilyen nagyon…..
Alvilági Takony 2 nap maradt... 2010.11.19 13:47:00
...szal bőven benne vaok az 1 hónapban! :) Jippijippííí Hejjj! :D:D:D (Mooreman utolsó bejegyzésének dátuma: 2010. 10. 21. - a szerk.) Szal nihil meg nothing volt AT fele, így a bejegyzések is megritkultak, meg valakinek akadtak egyéb "elérési"…..
Miért ne lehetne máma mindenki boldog? Ímigyen mondja a szám és milyen igaz! Legyen hát így, de ne csak máma, hanem legalább addig, amíg a német kutatómunkán lévő dobos isten vissza nem ér, hogy zöld betűivel beborítsa eme zenei remeket. Üdvözlök mindenkit a 'zenéről így…..
Sosem tettem még ilyet, s higgyétek el, én magam lepődöm a legjobban, de most olvastam és hát úgy éreztem, hogy ez minket (az egész bandát és a Ti zenei izlésvilágotokat is) érintő téma, s mindenképp meg akarnám osztani Veletek...…..
Szép jó napot! Hehehe... Már azt hittétek, h nem is lesz, de pedig igen, és de még hogy! :) [hát bevallom azt, de segített, hogy hívtál lebaszva, hogy nézzek már ide, amikor én ugye ezt mindennap megteszem] Szal a szokott időben,[abban persze:)] egy új zenekarral ismerkedhet meg a…..
Alvilági Takony Hajjj az a kép... 2010.10.01 11:09:13
Na jah, mint azt megszokhattátok, valami megint lemaradt, kimaradt. De nem kell izgulni, az említett EFOTT koncertes kép egyszer bizonyosan feltöltésre kerül, addig meg annyi mindent csinálhattok ebben a meleg, napos, szép időben, bármikor ha kedvetek szottyan lerohantok a tengerbe…..
Alvilági Takony Bármikor lehet 2010.09.22 12:31:42
Na hát szépségesen szép, napsütötte, G bejegyzés által meglepett üdítően kellemes napot kívánok! Aki nemismer, G alias mooreman, alias az öreg vagyok, az AT dobosa, az AT Blog társszerzője... :D Na jóóól van, azért ennyire rég nem volt, h írjak, csak már éreztem Gy…..
Nem kell, nem kell, köszi, maradjatok ülve, tudom, tudom, de hát nem tudok mit tenni ez adottság, egy csodás és kivetéles rímalkotási tehetség. Köszönöm. Szóval most, hogy a címemet kissé túlsztároltátok, lépjünk is tovább és beszéljünk arról, hogy szombaton mindenki…..