Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annipann

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Kép: Fortepan) Október 23-a sűrű nap volt, ezt tisztázzuk le elöljáróban, rengeteg esemény Budapesten és vidéken, hírügynökség legyen a talpán, amelyik állja. Az MTI a nap elején kiadott egy listát azokról az eseményekről, melyeket koverolni betáraztak, jó ezt tudni előre a hírügyeletekben, és ez…..
A piros lufi Magamról 2017.10.20 23:34:03
 Az utolsó zaklatás kb. 21 éve történt. Nagyon sokáig nem mondtam el senkinek, magamba zártam, és ha ügyesen lefoglaltam magam tanulással, munkával, barátokkal akkor néha hetekig eszembe sem jutott. A férjem 5 éve kértem meg a kezem, elkezdtük tervezni az esküvöt. Egyre idegesebb voltam, úgy éreztem…..
Hamarosan pecsét kerülhet a CEU-megállapodásra – írja a HVG. Az egész ügy addig volt érdekes, amíg botrányt lehetett csinálni belőle, lehetett harcolni. Most hivatalosan is elismerhetik a vereségüket. Természetesen Sorosnak az egészhez nincs köze, de jó ezzel a propagandadumával cikizni a fideszes…..
  Kedves Zsolt! Olvastam háromrészes húsvéti elemzését (egy, kettő, három) a Soros-féle világösszeesküvés mélységeiről, és hogy az elmélet szerint mik a céljai. Azt hiszem, lényegét megértettem. Azt nem állítom, hogy magamévá is tettem, mint világmagyarázó modellt,…..