Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sturm und durung

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy nem profilba vágó, de izéhozé, szerintem király és tuti volt már benne részed, mindkét oldalról. Köllő Ildikó kisfilmje. ..
Sturm und durung 2014.02.01 21:22:03
@youlopukku:

"én kérek elnézést" szerintem tényleg beleszeretett a piros tornacipőbe, de ez nem egy reménytelen szerelem kezdete, hisz elég sok helyen kapni pirosat.

Úgy látom tettek a rendezőnek egy nagy szívességet, mert már 12345-en nézték meg a filmet.

Lehet, fizetett reklámügynökök?
Sturm und durung 2014.02.01 21:32:17
@youlopukku:

Hahaha!

Nagy titkok tudója lehetsz te!
12 nő voltam.Egy - aki egy eszkimóhoz megy feleségülKettő - aki az űrben akart csókolózni...Három - akit legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnakNégy - aki a Budapest Párizs járaton lefogy 25 kilótÖt - aki bemártja, azt, akit a legjobban szeretHat - aki újra találkozik 12…..
Sturm und durung 2013.12.10 11:36:40
Kedves munkanélküli sorstársaim, próbáljatok meg figyelni, mert nem minden tanulság nélkül való az esetem.Próbálok úgy fogalmazni a továbbiakban, hogy senkinek ne legyen baja belőle - nekem meg már úgyis mindegy.Munkaszolgálatra rendeltek be - szeptember elsejétől a…..
Sturm und durung 2011.09.13 11:20:17
@khmm...:

te vagy a kamu khmm pajtás!
hogyvolt Alekosz - 1x01 2011.05.11 14:10:00
És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a…..
Sturm und durung 2011.05.12 11:41:26
@fran7:

de a tartása napóleoni..
  Néhány hete, azaz az új kormány megalakulása óta Andrassew Iván rendkívül éles szemmel őrködik a magyar demokrácia felett. Nem csoda hát, hogy ő figyelt fel az internetes médiaháború első ütközetére, mely sajnálatos módon a köztársaság ellenségeinek…..
Sturm und durung 2010.06.24 08:20:18
"Nem mondtuk, hogy ez egy széles körű társadalmi vita, hogy mondhattunk volna ilyet?" – mondta L. Simon László, aparlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke a testület szerdai, a Fidesz új médiacsomagjáról szóló ülésén, válaszul azokra a kritikákra, hogy a csomagot a kormánypárt a média érdekvédelmi szervezeteinek bevonása nélkül nyújtotta be, és gyorsított ütemben tárgyalja. (...)

Többen kifogásolták mindenesetre, hogy egységesen akarják szabályozni valamennyi médiatípust, vagyis ugyanazok a kötelezettségek vonatkoznának egy internetes blogra, egy főzőcskés műsorra és egy napilapra. Gerényi Gábor, a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnöke szerint már csak ezért is nehezen lesz alkalmazható a törvénycsomag – főleg a sokszínű online médiára. Példaként említette, hogy ezentúl egy online fogyasztói visszajelző fórumon egy termékről alkotott pozitív vélemény burkolt reklámnak, a negatív pedig becsületsértésnek minősülhetne. Az új, „kemény” szabályozás miatt Gerényi szerint félő, hogy az online médiapiac magyar szereplői külföldre települnek át, a piacon meghatározó befolyással rendelkező külföldi óriáscégeket erősítve tovább. Hasonlóan vélekedett Simon Éva, a Társaság a Szabadságjogokért programvezetője, aki szerint ráadásul a széles körű, kötelező hatósági regisztráció a sajtón kívüli online tartalmakra is vonatkozna, mint például családi fotóalbumokra, s így összességében több millió honlapot és kétszázötvenezer blogot kellene regisztrálni a készülő törvény szerint. Kifogásolta továbbá, hogy a csomagba bekerült az „idejétmúlt”, ráadásul szintén általános tájékoztatási kötelezettség. Valószínűleg senki sem gondolja komolyan, hogy egy online rádióarchívumnak napi híreket kellene közölnie. Ha ez az online médiumokra is vonatkozna, az szerintük teljesíthetetlen és végrehajthatatlan lenne, akárcsak a médiumok, blogok, online szolgáltatások regisztrációs kötelezettsége. Ami a sajtó-helyreigazítást felváltó kötelező válaszadási jogot illeti, Simon Éva szerint átgondolatlan, szükségtelen, erős beavatkozást jelent a szerkesztői szabadságba. Ugyancsak átgondolatlannak tartják az újságírók információforrását védeni hivatott passzust, amely – minthogy ütközik a Btk. vonatkozó szabályával – éppen hogy megszünteti a védelmet.
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
Sturm und durung 2010.04.10 00:28:32
@druszilla:

Szellemileg, lelkileg meg vagy rekedve a sötét középkor legalján, tudom, nem sokat használ majd neked, hogy ezt leírom, de egy bizonyos életkor felett az ember már maga felelős a kultúráltságáért, választásaiért. Te a szellemi mocsarat választottad. Te bajod, nem tudlak sajnálni érte.
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
Sturm und durung 2010.03.11 15:29:40
@pafff:

Mindannyian, akiket ilyen vagy hasonló sérelem ért, de nem mertünk feljelentést tenni, mert nem volt erőnk a továbi megalázásunkhoz, és a meghurcoltatáshoz tisztelünk és becsülünk Zsanett, hogy felálltál magadért és hogy még mindig küzdesz!
Sturm und durung 2010.03.12 21:55:00
@az igazi Sipi:

sehol sem bizonyíték, csak azontúl, hogy árulkodó, hogy erre felkészítették őket, szórakoztató is a látvány, mindenesetre, ha betartják, nehezebben lehet zavarba hozni őket, amennyiben lódítanak...

mindenesetre legalább hármat, de kettőt biztos az ötből sajnálok, ők is feltehetően rossz helyen voltak, rossz időben, épp úgy ahogy a SÉRTETT, aztán sodródtak az eseményekkel, és nem vallottak a társaikra, ezzel sajnos cinkosokká váltak, tudják, hogy a feladatuk az lett volna, hogy őrizzenek és védjenek, ha kell, akár társaiktól is megvédjék az állampolgárt... de nem tudtak lépni, illetve nem tudtak időben lépni, bár egy ponton végül közbeavatkoztak, de utána viszont szerintem legjobb meggyőződésük ellenére is ( na meg aztán már önvédelemből is, hisz ki akarná kockáztatni a börtönt) fedezték társaikat... de nem hiszem, hogy olyan marhára örültek, hogy agresszívabb társaik ekkora bajba keverték őket...
Akkor a blog címe Méhlepényvezér lenne - üti le a saját maga által feldobott, kegyetlen labdát Woas a tumbleres blogjában. A relity szóviccek mindig extra borzongást idéznek elő bennem, most is remegek. Az igazán igénytelen, szar humor kedvelőinek mondom, hogy a magyar nyelvű Tumblr…..
Sturm und durung 2010.03.08 11:41:07
@Yeti007:

Vigyázz Jeti, szaros a szád! Menj öblögetni!
Március 6-án tíztől délután ötig kegyeleti őrséget szerveznek a Hősök terén.Március 10-én emléktábla-avatásra kerül sor az Óvás Egyesület szervezésében a Király utcában.Március 21-én Zene a rasszizmus ellen kampány keretében ingyenes megakoncert…..
Sturm und durung 2010.03.03 16:21:53
@Csillagfigyelő:

A HATŰGÚ VÖRÖS CSILLAGODAT MEG EGY SÜNT TOLD FEL MAGADNAK. kÖSZI.
Egyszerűen elszakadt a cérna, így 65-66 évvel az események után. Annyi, de annyi bőrt lehúztak már erről, hogy elég volt. Előre kell bocsátanom, hogy nem vagyok alapból rasszista és nem gyűlölöm a zsidókat, de egyszerűen elég volt.A chichagói bíróságon a Holokauszt…..
Sturm und durung 2010.02.18 13:12:09
"de egyszerűen elég volt."

Az előző pápa felállt és bocsánatot kért a zsidóktól a 2. világháborús zsidóellenes cselekményekért, és abban az egyház által betöltött szerepért, őt követta az osztrák papság, ők is felálltak és bocsánatot kértek, a legkülönbözőbb osztrák felekezetek, majd a lengyel és szlovák papság és egyházak..

akik nem állt fel és nem néztek szembe azzal ami történt, azok a magyarok voltak, ők nem gondolták, hogy bármi felelősségük lett volna abban, hogy félmillió embert összetereltek és halálvagonokba zsúfolva elküldték őket elgázosításra. Mind a mai napig emberek képesek azt állítani, hogy a magyar országgyűlésnek ehhez semmi köze nem volt, mintha a magyar országgyűlés nem hozott volna olyan zsidóellenes törvényeket melyek egyenesen vezettek a holocausthoz, amikor is már semmilyen joga nem maradt a zsidóknak, még az életbenmaradáshoz való jog sem. Egy maroknyi német nem tudta volna összeterelni és marhavagonokba zsufolni félmillió embert, hozzáteszem adófizető állampolgárokat, a politikai uralkodó aktív közreműködésével, és a lakosság jelentős részének aktív részvétele nélkül a zsidók kifosztásában és megolésében.

Ha normális dolognak tartjátok, hogy 1990 után vagyoni és nem vagyoni kártérítést kaptak az 1945 és 1990 között elkobzott javak után, illetve kártérítáést kaptak a politikai foglyok és kártérítést kaptak a kivégzettek túlélő (egy millió ft-t fejenként) illetve börtönben töltött évekért 450.000 ft.... -t és ez 90-ben ben volt tehát ez elég jó pénz volt akkoriban...

szóval ha a fentieket rendbenvalónak tartjátok, akkor miért gond az, hogy az a pár túlélő aki még itt lézeng illetve a megöltek még élő gyerekei (szintén nagyon idős és megtizedelt korosztály, szóval már ők is szinte alig vannak) tehát hogy ők a hasonlóan a 1945-90 közötti politikai foglyok illetve kivégzettekhez, szintén kapjanak hasonló mértékű kártérítést?

abszurd, hogy az 1944-es cselekményekért nincs kártérítés, de az 1945 utáni sérelmekért igen!

Én személy szerint már unoka vagyok, tehát nem kaphatok, na meg apám miatt sem kérnék, aki mindig azt mondta, hogy pénzt életért nem fogadunk el, szóval személy szerint nem vagyok érdekelt a fizetésben...

de azt gondolom, ahogy mindenkinek az volna a legjobb, ha végre a magyar állam, azzal a pár túlélővel szemben, aki még él felvállalná a kértérítést, ahogy másokkal szemben is felvállalta. Nem tudom miért éppen a zsidókat kellett kihagyni az általános kártérítésből 90 után. Illetve az a 20.000-70.000 ft amit felajánlottak, az ezredforduló táján méltó az elutasításra...

sajnos pont azért húzodik ez igy el, mert nem volt normális káértérítése a zsidóknak az elmúlt 20 évben magyarországon...

Volt viszont antiszemitizmus minden mennyiségben.

Azt gondolom, hogy az antiszemitizmus az antiszemitáké. Nem a zsidók generálják és tartják fenn, hanem azok, akiknek ez érdekében áll, akik minden szempontból megélhetési antiszemiták. A mindennapi hatalom megszerzéséhez és fenntartrásához használják az antiszemitizmusukat, és érzelmileg is addiktak, lételemük a gyülölködés és gyülöletkeltés.

szóval ez az "egyszerűen elég volt" nem stimmel, szimplán beletekeredés egy alapjáraton antiszemita gondolkodás hálójába...
Sturm und durung 2010.03.03 12:26:57
@mittu_domain:
kérdem én: AZ RENDBEN VAN E VELED, HOGY A RENDSZERVÁLTÁSKOR, TEHÁT 1990-BEN ELKEZDTÉK KÁRTÉRÍTENI MINDAZOKAT, AKIK 1945-1990 KÖZÖTT ANYAGI ILLETVE NEM ANYAGI KÁRT SZENVEDTEK EL AZ ÁLLAM RÉSZÉRŐL: TEHÁT INGÓ ÉS INGATLAN VAGYON UTÁN, KIVÉGZÉSEK ÉS ELTÖLTÖTT BÖRTÖNÉVEK MIATT.

MOST MIÉRT HÚZTÁK MEG A VONALAT 1945-NÉL?

MIÉRT NEM SZÁMÍTOTT MINDAZ A SÉRELEM AMI 1940-45 KÖZÖTT TÖRTÉNT? AMIKOR A MAGYAR ÁLLAM A ZSIDÓTÖRVÉNYEK RÉVÉN MEGFOSZTOTTA EGY 700.000 FŐS ADÓFIZETŐ KISEBBSÉGÉT, MINDENTŐL, VÉGÜL EMBERI JOGAIKTÓL IS, ÉS VÉGÜL KÖZREMŰKÖDÖTT AZ ÉLETÜK ELVÉTELÉBEN IS.

MIÉRT VAN AZ, HOGY AZ EZREDFORDULÓN (2000) AZ A MAROKNYI HOLOCAUST TÚLÉLŐ, ILLETVE MAROKNYI UTÓD TIZEDÉT SE KAPTA MEG ANNAK, MINT AZ ÖSSZES TÖBBI SÉRTETT 1945-1990 KÖZÖTT.
Gondolom minden jóérzésű embernek felfordult a gyomra arra a hírre, hogy 95 idióta az amerikai Illions államban, egy chicagói bíróságon pert indított a magyar MÁV Zrt, mint az 1944-es MÁV jogutódja ellen, mert a náci Németországba menetrendszerűen szállította a…..
Sturm und durung 2010.02.14 13:24:28
A magyar zsidóságnak az fáj, hogy mig a rendszerváltás után mindenki kapot vagyoni és nemvagyoni kártérítést, akit 45 és 89 között megkárosított az előző rezsim, tehát mindenki kapott kárpótlást az elkobzott házak után, elkobzott vagyon után, a politikai fogylyok a leült évek után - nem is keveset, minimum félmillió ft-t - az 56 -os, és más koncepciós perek kivégzetteinek utódai fejenként minimum 1 azaz egy millió ft-t a halottak után... az alatt a II. világháború alatt elhurcolt és megölt zsidók után 20.000 ft küldött ki az állambácsi az ezredforduló környékén...

valamiért a tömegesen megölt zsidók utáni kárpótlás, illetve a néhány láger túlélő kárpótlása nem fontos itt senkinek...

a zsidóság meg pont, hogy élhetővé teszi a földet, Izraelben például ott ahol semmi más nem volt csak sivatag sivatag sivatag, virágzó kibucokat teremtettek... ha megnézed Budapest építészetét, akkor az a 19. század és 20 század eleji építészet döntő többsége zsidó építészekhez fűződik, beleértve a Lánchidat és az Andrássy utat, most az egyébként zsidó származású magyar nobeldíjasokat nem is említve... de ha csak az Alföldi körorvosok áldozatos munkáját emlitem, és a tanárokét, akik zsidó származású magyarok voltak, mind-mind Magyarország épüléséhez és szépüléséhez járultak hozzá... de ez csak pár példa.

Sajnos a háborúban az a fajta gyülölködés, amit itt prezentálsz, kíírtotta azt a kézműves és iparos réteget, amely hozzájárult ahhoz, hogy magyarországnak erős gazdasági alapjai legyenek..

MIT MONDHATNÉK MÉG? LEGYEN ÁTKOZOTT MINDEN GYILKOS RASSZISTA, AKI NEMCSAK A MÚLTBAN, DE A JELENBEN IS MEGMÉRGEZI AZ ÉLETET AZ
USZÍTÁSÁVAL ÉS POFÁTLAN HAZUGSÁGAIVAL.
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..
Sturm und durung 2010.02.11 21:48:11
@PeterBlau:

Na ebből elég!

Miért kell hazudnod a saját pofádba?

Igen NÉPÍRTÓ. Nem csak a saját 200.000 katonáját küldte a vágóhídra a Don-kanyarba teljesen értelmetlenül, hanem ráadásnak még 600.000 civilt is a gázkamrába, ezt a nagyszerű cselekedetet csak úgy lehetet megtenni, hat hét leforgása alatt, (összeterelni és bevagonirozni őket) hogy előtte a magyar parlament zsidótörvényeket hozott, és fokozatosan szoktatta a jónépet ahhoz, hogy az egy normális dolog, hogy elvehetik a zsidóktól az alapvető emberi jogaikat, ettől már csak egy hajszálra volt elvenni az életüket is.

Ez Teleki, Horty és a magyar parlament, azaz az uralkodó osztály műve volt.

Igaz, kellettek a néma együttműködők is. Különben pár ezer német katona nem tudta volna ezt lebonyolítani, a hallgatólagos cinkos támogatással, amit az agymosottak biztosítottak.
Sturm und durung 2010.02.13 17:51:28
@family guy:

Nagy tévedésben vagy!

És bizniszelni itt a rendszerváltás után elég sokat bizniszeltek a KÁRPÓTLÁSI jegyekkel, csakhogy azok a 45 utáni elkobzásokra és politikai fogylokra vonatkoztak, és érintetlenül hagyták a 45 előtti zsidótörvények miatti elkobzásokat, és érintetlenül hagyták (nem jártak el) a túlélők, illetve megölt rokonainak kártérítését..

Ez van. Már rég meg kellett volna ezt oldani, hisz lassan már tényleg mindenki meghal, aki érintett.
És a párizsi békeszerződés erre kötelezte magyarországot annak aláírásakor, csakhogy nem történt semmi az ezredfordulóig, akkor meg nevetséges töredékét adták azoknak, mint amit a 45 utáni politikai foglyok illetve hozzátartozóik kaptak.
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
Sturm und durung 2010.02.11 16:04:02
@ZioN:

"Te én megtalállak és bedugom a fejed a vécédbe és addig nyomom a lehúzókart míg fel nem fogod hogy miket beszélsz. "

Igen, pontosan ilyenek a nácik, ilyeneket írnak, így viselkednek, ez az attitüd vezetett magarország kétharmadának elvesztéséhez, ez az attitüd vezetett Auschwitzhoz, ez az attitűd vezetett a Don-kanyarba, ahol megsemmisült a második magyar hadsereg. Kétszázezer férfi.

Az ilyen nácik, mint Te nyírják ki a a magyarságot.
Sturm und durung 2010.02.11 16:33:30
@Irish Whiskey:

Sajnálom, ha az igazság fáj, egyébként jó lenne már megmérni az orrodat, hátha azért vagy ilyen veszett, mert nem vagy megelégedve a méretével!

Magyarországnak volt választása, mintahogy a szomszédos országoknak is volt, lásd Csehszlovákia, Románia, Jugoszlávia. Voltak, akik az ellenállást választották, és nem lettek Hitler csatlósai, vagy nem adták át neki a saját állampolgáraikat önként és dalolva!

Nem volt kötelező saját állampolgárait a halálba küldeni!

600.000 + 200.000-et, összesen 800.000 embert, 200.000 katonát és 600.000 civilt küldött a halálba a Horty féle rezsim, és az őt kiszolgáló magyar parlament.

Aki azt hiszi, hogy Magyarországnak nem volt választása és közre kellett működni 800.000 ember kinyirásában, az hazudik. De nagyon.
Sturm und durung 2010.02.11 18:58:04
@Rózsaszín_Lajhár:

Az antiszemitizmus az antiszemitáké! Legyetek boldogok vele, ha egyáltalán képesek vagytok a boldogságra, és mielőtt elfelejtem, a véglényezés a véglényezőké, remélem megakad egyszer a torkotokon!
Liberális minimum újratöltve Az El Mondo által is megkavart Minaret-vita, a Kertész-beszólás, a Bogár-kinyilatkoztatás és a sületlen Debreczeni furcsa katyvaszként örvénylett a gyomromban a metrón. Pár perces öklendezés után, kluttyogó hangok kíséretében bukkant ki a…..
Sturm und durung 2009.12.09 06:33:44
@xenuka:

Érdekes, nálunk pont minden fordítva volt, nagymamám az első világháború után özvegyen maradt, egy szövőszékkel kezdte, majd mire elvitték auschwitzba 5 szövőszéke volt, amin négy másik nővel együtt perszaszőnyegeket szőttek, aztán mindenét elvették, és felrakták egy halálvonatra és megölték.

Családom 41 tagjától, akiknek iparos mesterségük volt (szabó, cipész, hentes) mindenét elvették az életüket beleértve, úgyhogy ez pont a fordítottja annak, mint amit itt előadsz. A zsidóktól vettek el mindent, amit két kezükkel megteremtettek, és még ideológia is volt hozzá, amit sajnos most is ismételgetsz. A zsidók nem elvettek, hanem hozzátettek! Nézd meg az Andrássy utat, amely a világörökség része, a legtöbb házat ők építették ott, és odaadóan gyógyitottak mint orvosok, úgyhogy miután elvitték a zsidókat megölni, nagyon sok alföldi járás eljesen orvos nélkül maradt!

A lánchidat, a parlamentet ők építették. A magyar Nobeldijas tudósok többsége zsidó származású.

Kicsit meg kellene fordítani a szemléletedet, kezd el azt nézni mit tettek hozzá! És aztán a hozzád hasonszörű emberek meg mit vettek el, hogyan rombolták le ezt a kultúrát.
  Megszületett az ítélet a per végén: Bakács Tibor Settenkedő bűnös, de ezért büntetés nem jár neki. Dodonai ítélet, mintha a bíróság azt szerette volna, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Tulajdonképpen kivételesen nagyjából egyet is…..
Sturm und durung 2009.11.28 19:19:19
@picur3ka:

Nem kell hazudni!

600.000 magyar zsidót

és a 200.000 magyar katonát a
Don-kanyarban a Magyar országgyűlés, a magyar kormány, Horty úr és bűntársai tüntettek el,
minden egyéb pedig mocskos hazugság.
Eleged van a cigányok elleni erőszakból?Eleged van abból, hogy a Magyar Gárda masírozik az utcákon?Eleged van abból, hogy a nácik elfoglalták az internetet?Eleged van abból, hogy a melegeket üldözik Magyarországon?Eleged van abból, hogy lezsidózzák legjobb íróinkat,…..
(A melegtüntetésről szóló teljes beszámolónkat itt olvashatja.) Bevallom, nem örültem neki, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a Meleg Méltóság Menetén. Ennek egyenes következménye lett például, hogy a tömeg jelentős részének az ő nyomában kellett vonulnia. Ellenszenvemet nem…..
A Fidesz egy plurális párt. Jobb, ha ez kiderül, mintha nem. Ékes Ildikó, a Fidesz képviselője „buzizott”. A Fidesz egyik szóvivője ettől elhatárolódott. És ez így van jól. Ékes Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja elítélte a melegek…..
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
Sturm und durung 2009.07.29 21:54:22
@edz nörsz sincs:

Lecsukódik már a szeme!

(tente baba tente)
Sturm und durung 2009.07.30 10:10:50
@est komor őre:

Látom annyi kitartás sincs benned, hogy egy éjszakán át megőrizd a neved.

Mindenesetre volt egy kellemes rémálmom veled, de nem mondom meg mi történt benne, mert szeretném óvni a testi épségedet, mint bármely más földlakó társamét (mindaddig míg meg nem támad).
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője, Leon Panetta beismerte,hogy az irányítása alatt működő intézmény 2001 óta félrevezette az amerikai kongresszus tagjait. Konkrét információkkal nem szolgált Panetta, de vallomása több politikust is igazol Amerikában,…..
Sturm und durung 2009.07.09 19:59:42
@bastian:

a moszad iránban? volt egy meglehetősen gyanus választás, két órával a szavazás vége után megvolt az eredmény... ezt még egy ilyen kis ország mint magyarorszéág sem lehet megcsinálni, hát még Iránban, egy minden szempontból sokkal nagyobb országban...

ráadásul az ellenzéki politikusnak ugyanolyan ellenségesen viszonyul Izraelhez, mint a jelenlegi elnök...

szóval ez nálad szimpla fikszáció lehet, rá vagy forradva nagyon a moszadra, de alaposan el is vagy tájolva
Sturm und durung 2009.07.12 17:02:50
@bunkó paraszt:

úgy látszik neked mindenütt ott van a moszad és mindenütt ott van izrael és a zsidók, mivel zsidó és moszadfikszációd van.

Irán évtizedek óta támadja izraelt, ágyútöltelékeket gyártva a palesztinokból! Nem iskolákat épít arab testvéreinek, és nem munkahelyeket épít az olajjövedelmeiből, hanem fegyvert és bombákat küldd, és öngyilkos merénylőket nevel, az atomfegyver is izrael megsemmitósítésére készül.

De a választás erdményét már 2 órával az urnák zárása után bemondta az Eldzsazira televizió (a közelkeleti CNN) onnan tudom, ugyanis van angolnyelvű adása is ennek hirteleviziónak. Az ellenzéki iráni vezető ugyanúgy izraelellenes mint a hatalmonlévő, tehát nem áll érdekében a hatalmi csere, ez kizárólag irán azon lakosainak áll érdekében, akik rászavaztak.

Pokolba azokkal, akiknek orrrán száján folyik az antiszemita fixáció. Mi lenne, ha leszállnátok végre a zsidókról és inkább országépítéssel foglalkoznátok, mint a zsidók többsége ebben az országban!
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
Sturm und durung 2009.07.06 14:26:02
@cicókamicóka:

igen, de mint kiderült ez egy téves hír.

POLGÁRŐRSÉGRŐL DÖNTÖTT AZ OLASZ TÖRVÉNYHOZÁS ÉS NEM A NEMZETI GÁRDA LEGALIZÁLÁSÁRÓL!

MECSODA KÜLÖNBSÉG!

lásd:

orulunkvincent.blog.hu/2009/07/04/a_hirtv_es_az_olasz_nemzeti_garda

"Az olasz törvényhozás a polgárőrségek létrehozásáról döntött, és szó sem volt az Olasz Nemzeti Gárda legalizálásáról. Maga Maroni belügyminiszter, aki a kilencvenes években szeparatista gárdát próbált létrehozni is megjegyezte, hogy arról szó nem lehet, hogy az Olasz Nemzeti Gárda nevű szervezet is résztvehet a polgárőrségek munkájában."

gondolom estig ezt egy páran még beírják rajtam kívül...

csak az a gond, hogy a felszínes nézők és olvasóknak simán egyremegy, és vannak olyan médiák, amelyek külön rá is játszanak az összemosásra...
Sturm und durung 2009.07.09 00:45:30
@sün!malac69 a fegyelmezett renitens:

Eddig rendszeres véradó voltam, de most elment a kedvem, igazad van, nincs kedvem náciknak vért adni...

Komolyra fordítva a szót, azok akik a Nemzeti Gödörnél pár napja megint mocskos zsidóztak, azok vajon miért nem mocskos zsidóztak, ha ők vagy kedves rokonaik barátaik zsidóvéradóktól kaptak vért? Ja, mert nem is tudtak róla?

Mi is jó a fekete egyenruhában? Az hogy hasonlít a mindenkori nácik egyenruhájára? Mi is jó a piros-fehér kis zsebés gallérdíszítésben? Hogy emlékeztet a nyilasok karszalagjára és zászlajára?

Szegény kicsi Hazám, mivé lettél már megint!