Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titanmanus

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
titanmanus 2015.04.02 15:02:30
@NagyG81: mivel 4x túlerővel álltak szemben, mégsem futottak el, nem ijedősek. Mivel mindig nézem őket és látom hogy a StopHam -os srácok sem kispályásak, lesz ennek még böjtje, legközelebb 40-en mennek oda. Mivel minden balfasz kocsis telefonálgatni kezd ilyenkor, nem vették komolyan ezt sem, max ezentúl igen.
Nem kétséges, hogy a mostani pénzpiaci fejlemények úgy fognak bevonulni a magyar történelembe, mint a Nagy Fideszes Brókerbotrány. Ami ráadásul meg is fogja ingatni a mostanra már úgyis megtépázott Fidesz társadalmi támogatottságát, mert átüti az emberek ingerküszöbét és…..
titanmanus 2015.03.20 14:15:28
@ebella: a Befektető-védelmi Alap (Beva) 20.000 euróig vállalta a BudaCash károsultak kifizetését is számlaszámonként, tehát HOGYNE fizetne az állam!!! Itt is áll a 20.000 EUR kártalanítás, csak ugye Questor esetén egyetlen számlaszám van, amin egyedül keletkezett az összes kár. Így 150Mrd esetén a 20.000eur vigaszdíjnak is kevés.
titanmanus 2015.03.20 14:21:20
@Brix: szerintem is. Az is milyen már, hogy a letelepedési kötvényből befolyó milliárdok is offshore cégek számláira mennek!?! Nem ám MNB-hoz vagy legalább egy átlátható magyar céghez.. áhh.
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
titanmanus 2015.03.11 15:32:28
@Hurri Kán:
Következő Kresz módosításnál a kamionosoknak engedélyezzék, hogy menetiránnyal szemben is használhassák az autópályát!

A kamionokra meg szereljenek egy jó nagy dögrácsot, csengetés helyett.
titanmanus 2015.03.11 21:49:39
@Hurri Kán: Talán nemi betegség van a Kuki Kán? :D Írj nyugodtan, nem fogom megnézni.
titanmanus 2015.03.12 13:15:26
@Lük:

titanmanus 2015.03.11. 15:30:52
@repecs: A bringás egy gigasegg volt, nem is védem, de a villamosvezető is csilingelhetett volna korábban. És ha ijedtében elesik a bringás? 99,9% halálragázolja.

>> Nem védtem én, de ha már a bringásnak nem volt semmi esze, a villamosvezetőnek lehetett volna.
Garantáljuk, hogy ilyet még nem láttak. Gépek, melyeket megkönnyezünk és művészet a raktérben...
titanmanus 2015.01.22 17:06:48
Feltehetőleg csak a nappali világosságnak köszönhetően nem lett sínautózás egy kanyarodásból Budapesten, a IX. kerületben. Az Opel személyautó a Mester utcából kanyarodott ki balra a Könyves Kálmán körútra, de a sofőr hamar fékezésre kényszerült, nehogy a zárt…..
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
Kigondoltam Merénylet 2014.07.05 23:24:00
Nyilván vannak olyan állampolgár kollégáink, akik szerint a Posta az egy professzionális szervezet. Számukra van egy rossz hírem: bezárt a Lipót, így a gyógyulásukra minimális az esély. Én magam a Postához gyakorlatiasan próbálok meg közeledni. Fel akarom számolni az egész…..
titanmanus 2014.07.06 20:24:19
Kocsis Máté szerint 107 ezer "aktivistája" van a Fidesznek és ez több mint bármikor. Ez a szám eleve hihetetlen: 2010-ben a népszerűsége csúcsán álló Fidesznek nyilván több aktivistája volt, mint most négy év Orbán-Simicska rablóhadjárat után. A 107 ezret hatalmas kamunak…..
titanmanus 2014.02.24 11:26:39
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A nickneve találó és igaz. Ugyanakkor:

"Beazonosíthatatlan karhatalmistákkal ellenzékieket verettek"
egyenlito.blog.hu/2011/02/24/a_fidesz_a_tomegbe_lovetett_volna_2006_ban
Ott van jelentés letölthető.

"Eladósították az országot"
Igaz, a fityisz meg szépen folytatja.
1) www.akk.hu (Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapja)
2) Kiadványok, statisztikák
3) Statisztikák menü
4) A központi költségvetés adóssága
Tessék csodálkozni hogy nő évről évre, miközben 3000Mrd Ft bele lett lopva a MANYUPból...
Csodálatos levélváltásba keveredtünk a zuglói önkormányzattal, íme:feladó: Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hucímzett: vastagborblog@gmail.com Tisztelt Vastagbőr blog!A Zuglói Konzultációt érintő blogbejegyzésével kapcsolatban szeretném, ha kijavítanák a bejegyzés azon részét…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
titanmanus 2014.01.09 14:04:26
Egy tehergépkocsival ütközött kerékpárost látnak el a mentők Camdenben, 2013. november 18-án. Fotó: Peter Macdiarmid Két héten belül hat biciklis halt meg London egyetlen útszakaszán. Volt olyan, hogy egy nap alatt többet, a másodikat éppen az elsőt gyászoló tömeg…..
A Bubi, azaz a fővárosi kerékpárkölcsönző – ha nem csúszik újra – fél év múlva indul, a Budapesti Közlekedési Központ viszont már készül a növekvő biciklis forgalomra. A város több pontján új forgalmi rendet alakítottak ki, hogy megkönnyítsék a kerékpárosok…..
titanmanus 2013.11.19 13:15:24
@kisceruza: Az a helyzet, hogy ez épp nem balesetet okoz. Megfigyelték, hogy ott van mindig a legkevesebb baleset, ahol a legnagyobb a káosz. Vagyis, egy autópályán nyomod neki, mert nincs keresztforgalom, zebra, jobbkezes, semmi, sokan el is alszanak sajnos. Ott ahol egyidejűleg mehet bringás, autós, gyalogos, kutya, macska ott mindenki tudja és számít rá, hogy bármikor előtte teremhet bárki, pont ezért nagyon figyel. Mivel jókl voltak a tapasztalatok kitalálták a ADG forgalmat, vagyis all directon green, mindenki mehet mindenfelé, mindennel. Ha látok egy olyan táblát, hogy egyirányú kivéve bringa, ott eleve lassabban vezetem az autót, mert tudom hogy jöhet bringás. Így persze lehet pont egy gyalogost mentek meg, de a lényeg, hogy jobban fogyelni kell.
titanmanus 2013.11.19 13:37:48
@kisceruza:
"és ha véletlenül elvéted? (azt a táblát, mert épp a rádió vagy a telefon gombot tekergeted?) akkor van a bibi és nem kicsi....."

Aki vezetés közben telefonál az már eleve KRESZ ellenes, büntetendő. Ha nem figyelsz oda vezetés közben és elütsz valakit, az 100% a te hibád, csak úgy mondom. Aki meg rádiót tekerget , ahelyett hogy figyelne, az meg fusson 5km -t meztelenül sűrű csalánban.
titanmanus 2013.11.19 13:54:36
@ex-dr. vuk:
"Takarasbol pedig azert kerul elo a biciklis, mert oda vezettek. Pl. szar szeparalt bicikliutra a bokrok mogott. EZT kene megjavitani. Persze ha a biciklis nem ott megy, mert felti az eletet, akkor meg kocsog renitens..."

Pontosan, tkp 2 rossz közül kell választani. :( Sokan mondják nekem hogy a hülye brimngás ott megy a sáv közepén. Momdom azért mert A) a parkoló autók leajtózzák B) az autóvezetők 0,5%-a 0,5dm oldaltávval előz, ezért muszáj kikényszeríteni a normál sávváltásos előzést. Sokan elgondolkodnak és belátóak, csak sosem gondoltak volna ezekre maguktól.
A Kerékpáros Kerekasztal, amely a Magyar Kerékpárosklub és további hét szervezet részvételével jött létre, pénteken hivatalos is átadta több minisztériumnak az ajánlásaikat tartalmazó Nemzeti Kerékpáros Koncepciót. Koncepcióval arra próbálják rávenni a kormányt 2014 és…..
titanmanus 2013.11.15 17:41:05
@Collector: én brigával járok dolgozni, napi 23km oda és 23km vissza. A fizetésem miatt az átlag autós adófizető 2,5x fizetem be a közösbe... Ugyanakkor van egy autónk a vállalkozás miatt, sőt egy motorom is van. Én sajnálom főleg az időt, hogy reggel a körúton a 12 perc bringa helyett 75 öt araszoljak ott. Vidékre havi egyszer persze kocsival megyek, nekem semmi bajom az autókkal. Igen, az autóutakat is javítani kell, mert siralmasak. De miért baj, hogy valakik szeretnék a bringások helyzetét is javítani? Főleg hogy nem titkoltan ez a Kerékpárosklub, nyilván nem a vidámparkokért küzd. :)
titanmanus 2013.11.15 21:04:25
@Visionstar: mivan? :D hát te nagyon sötét vagy!! ez csak a te álmod, szó sem esett erről!!! xD
Tovább rád nem reagálok, Vuk, te se tedd, ez egy igazi Tompikaaaa. xD
Megdöbbentő, hogy kormányzati tisztviselők mit engednek meg maguknak a törvényhozásban, amikor választott parlamenti képviselők - megszabott procedúra szerint - kérdezik őket. Hétfői parlamenti bohóctréfa nyolc és fél percben.Többször foglalkoztam már azzal, hogy Orbán Viktor…..
titanmanus 2013.10.08 10:28:51
@toportyánzsóti: KÖSZI! :D
titanmanus 2013.10.08 17:53:23
@toportyánzsóti: Amúgy nem tudom mi a bajod, egy Karitnthy díjas humoristától idéztem. ;) Nekem jó napom volt :)
Sajnos a vezetékes víz mondhatni mindenhol a kemény, ami ellen elég nehéz védekezni. Látható nyomai leginkább a csaptelepeken és a vizes felületeken észlelhető, ha nem védekezünk ellene szinte napi rendszerességgel. Ha pedig gyakorta elfeledkezünk e felületek használat utáni…..
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
titanmanus 2013.09.08 16:57:36
@Amadeus62: Teljesen igazad van. Nekem a legjobb barátom kint él Londonban már 5 éve. Csak a hülyék maradnak, meg akiknek muszáj a család miatt. Aki tehetséges, okos és simán talál kint munkát, annak jó része már lelépett. Ilyen kandeláberek meg maradnak itt, és mikor majd kapnak 17.000ft nyugdíjat akkor rájönnek...
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
titanmanus 2013.08.29 16:40:53
@Firtl Márta: nem tudom mennyire ismered a MK munkáját, de bringások nagy része a kerékpárutak eltörlését szeretnék és azt kiharcolni, hogy ahol csak lehet, menjünk az úttesten. Biztonságosabb és olcsóbb. Bővebben erről az ő honlapjukon és a CM fórumon.
titanmanus 2013.08.29 17:49:17
@Firtl Márta: Balatonalmádi: ahol van kerékpár út azt használni kötelező, ellenben 30.000ft a bünti. A bringagyászon nem kötelező menni, ha az veszélyes. És mivel ott gyerekek is ugrálnak, játszanak én nem megyek rajta. Azért sem mert 30kmh felett megyek így pláne nem mehetek bringaúton. Főleg hogy a legtöbb minősége az k*ki, és a keresztutcáknál az autósok nem állanak meg, jó példa erre a Nagyicce-Kerepes kerékpárút, amin vagy 40 utca megy keresztbe és nem állanak meg, 200 kiálló cölöp karóként veszélyes és aknafedő kátyú hátán. Filmet is készítünk róla, de szerintem használja ott azt, akinek 7 anyja van. :) Karó karó hátán, kapukiállók, kersztbeálló autók: maps.google.hu/?ll=47.508041,19.174254&spn=0.005841,0.033023&t=m&z=16&layer=c&cbll=47.508035,19.174251&panoid=m9OEZxULtIUu-VIu3rUvXw&cbp=11,93.86,,0,8.3
titanmanus 2013.08.29 18:24:04
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Lehet, de ugye ott többel nem lehet,.. de értem. Viszont mivel senkit nem tartok fel, és mivel életveszélyes, nem megyek ott. :)
Ha valakinek hiányzik Matolcsy György és "érdekes" nyilatkozatai, az most megnyugodhat: a magyar tündérmese folytatódik, mégpedig Orbán Viktor tolmácsolásában. Mikor már azt hittük nem jöhet rosszabb a miniszterelnök jobbkezének CNN-nek adott nyilatkozata után, a kormányfő a…..
titanmanus 2013.07.22 11:30:25
@szárny:
youtu.be/FH_Hs2fU7wI

:D
titanmanus 2013.07.22 15:04:45
@jobbdemokrata: manyup pénztár einstand persze normális dolog... :D
Naiv ügyfél szerint dupla árlistával igyekeznek csillagászati összegeket kiszedni a turistákból a Frizzante étteremben. Egy pohár tokaji aszúért 18 ezer forintért számoltak fel, amiből hirtelen lett 3 pohár. Végül 73 ezer forintot szerettek volna kérni, majd a rendőrség…..
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
titanmanus 2013.05.03 18:56:35
@Csak beugrottam: Mekkora sötét állat vagy! Tudod miért foglalják el az agész sávot? Mert
a.) rájuk nyitják az ajtót és kötelező ajtónyitás távolságot hagyni
b.) az olyan parasztok mint te (2%) kicentizik őket, azonban ha a sáv közepén megy akkor muszáj normál megelőzni őket. Hollandia, Dánia ezekben a xar balti államokban 1méter a kötelező oldaltáv és kőkemény a bünti ha közelebb mész!!
De csak fröcsög nyugodtan.

viva '04 Corolla 1.4 HB Sol
titanmanus 2013.05.03 19:02:10
"Zuschlag János civilszervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működött közben és 8,5 év letöltendő fogházbüntetést kapott."A Fidesz-KDNP kormányzás szerencsére megszüntette az állami korrupciót, nincsenek már többé béna…..
titanmanus 2013.04.27 11:51:17
@Kandeláber: Én örültem hogy nem lehet dohányozni sehol, remélem sok országhoz hasonlóan majd az utcákról is kitiltják. Azóta nem büdös a haja, a ruhám és terhes barátnők is jönnek velünk és nem fulladok meg. Egy doboz cigi ára meg minimum 1500ft kéne legyen.

Ami a Fidesz művel azon meg már 1 éve nem lepődöm meg.
titanmanus 2013.04.27 12:34:37
@Kandeláber: igazat adok, a belvárosnak autómentesnek kellene lennie és a dízeleket full betiltanám. Nem véletlen járok bringával maszkban... Nekem feleségem van és nem terhes, sajnos még nem.
Tényleg erőszakoskodott a francia ex-diákvezér? Cohn-Bendit: "Csupán annyit kértem az újságírótól, hogy tartsa tiszteletben a jogaimat" Ma reggel Strasbourgban az Európai Parlament ismét a magyarországi helyzetről vitázott, ezúttal az alaptörvény negyedik módosítása kapcsán.…..
titanmanus 2013.04.17 15:31:17
@Kandeláber: Te egy okos ember vagy.
:)
Amikor az egyik stuttgarti márka kap egy kicsit a müncheniből, érdekes kompozíció születhet. Esetünkben ilyen az, amit kőbájker, a robogók mindent tudója lőtt nem olyan régen fővárosunkban. Szegény tulaj nem tudta elképzelni, a másik autóból miért fotózzák és vigyorognak…..
titanmanus 2013.04.11 13:10:53