Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor-a-konyhában

98 bejegyzést írt és 450 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valódi Sáfrány Krumplis tekercs 2019.06.28 11:28:15
A tekercset teljes kiőrlésű lisztből vagy felesen kukorica lisztből készítjük. Így ez az étel már teljes kiőrlésű liszttel készítve válik megszokottá. Sokkal nehezebb a váltás, a finomliszt helyett teljes kiőrlésűt használni, a régi megszokott receptjeinknél. Különösen, ha visszaidézzük a gyerekkor…..
Lombház, templomhotel, buborék és hordóapartman, hajólakás vagy akár ekhós szekér, Csepel teherautó platója várja vendégeit...
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
Viktor-a-konyhában 2019.02.19 12:50:32
@the crow: a rendszer lehet,hogy nem jó, de gy működik, asszem az indexen az ingatlanvásárlós-csalós cikkekben taglalták, hogy belföldi utalásnál a bankok csak a számaszámot nézik, nevet nem. Ha nevet is néznének, akkor 100% pontosnak kellene lennie.
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Tudja valaki, hogy két év után miért kell a villamospályát megint feltúrni a Nagykörúton? Jó másfél hete ismét végig dugók vannak a körúton, megint elkezdődött a 4–6-os villamos pályájának nyári, már-már „hagyományos” felújítása. Így aztán június 16-tól szeptember 2-ig nem jár a villamos a…..
Ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van egy befektetési célból vásárolt lakásunk és ezt szeretnénk kiadni a lakásbérleti piacon, akkor nem vagyunk könnyű helyzetben, több szempontból sem. Persze, sokat lehet érte kérni (az albérlők nagy bánatára), de azért van jó pár…..
A napokban a mozikba újra visszakerült a Terminátor 2. A film már több mint 26 éves, de még mindig tudunk mondani olyan új infót, amit biztosan nem tudtatok. Az megvan, hogy Stinget is megkeresték, hogy játssza el a jó karaktert?   1. A Terminátor ötlete egy rémálomból jött James Cameron…..
Nemrég felmerült blogunkon, hogy vajon érdemes-e ingatlanos apróhirdetéshez a házról, lakásról, vagy éppen nyaralóról alaprajzot, vagy legalábbis egy vázrajzot készíteni. Azt tanácsoltuk, hogy legalább egy (lehetőles méretarányos) vázrajz ártani azért nem árt. A vázrajzot akár egyszerűbb rajzoló…..
Viktor-a-konyhában 2017.04.02 23:42:12
Egy adott város életminősége nagyban függ attól, mennyire érzi magát biztonságban az ember, mennyire kell tartania bűncselekményektől (nem is feltétlenül csak az erőszakosakra gondolunk), esetleg ne adj Isten terrortámadástól. A kijevi Majdan tér ..
Viktor-a-konyhában 2016.12.29 15:35:08
"Fogalmam sincs a szabályozásról, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy aki ingatlant KERES, az ugyan ne fizessen már az ingatlan közvetítőnek a szolgáltatásért..." - hát a szabályozást mi sem tudtuk, csak azt, hogy általában tényleg az eladótól, bérbeadótól vonják a díjat, úgyhogy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ami az elhelyezkedést illeti, egy középkorú munkavállaló szinte lehetetlen helyzetben van, ha megszűnik a munkája. Én magam is ezt tapasztalom minden nap,…..
Összeállítottuk a legjobb izgalmakat adó filmek listáját. Vigyázat, rémisztő lesz!..
Gyermekkoromban, alsós kisiskolásként utáltam olvasni, nem tetszett, hogy rám tukmáltak olyanokat, ami nem érdekelt. Aztán szép lassan behálózott a könyvek világa, igazából meg sem tudom mondani, mivel kezdődött. Sorban jöttek a fantasyk, aztán még több fantasy, az Alexandra…..
Viktor-a-konyhában 2015.09.22 00:39:37
A Charivari nem éppen filmes blog, de tudjátok, hogy olykor elkalandozok egy kicsit ebbe az irányba, pláne, ha okom is van rá. Ez az ok most pedig az, hogy a napokban teli lett az internet a Sky Sharks című, egyelőre a Kickstarterre bízott készülő csoda első jeleneteivel, melyekben…..
Viktor-a-konyhában 2015.06.02 17:51:15
@Zombi elvtárs: pedig az. 1-2 éve megnéztük pár ilyen film számait (Megashark vs Giant Octopus, meg a többi) - sajnos az imdb-n nincs fenn, és most nem emékszem melyik oldalon találtuk meg, de: megcsinálják 150k$-ból, eladják kábelcsatornáknak, meg kiadják ötszáz forintos dvd-n, és behoz 300k$-t. Persze nyilván nem az a lépték, mint amikor egy kétszázmilliós film négyszázmilliót hoz, de azért ez is kétszeres.
Viktor-a-konyhában 2015.06.02 20:22:38
@Larry Silverstein: valóba rosszul emlékeztem, a megasharkot nem találtam, de a wikipédia szerint a sharktopus 2m$-ből, a megashark vs crocosaurus 1m$-ből forgott.
Sorolom: 1. Az új évad 18 részes lesz. 2. Angelo Badalamenti új zenét is fog szerezni hozzá. 3. Újraépítik a Dupla R vendéglőt, azt, amit a képen is lehet látni, Az eredeti helyszínnek használt kávézó 2000-ben a tűz martaléka lett, a tulaj azóta felújította, de sajnos nem…..
Hozzávalók:20 dkg vaj30 dkg liszt35 dkg tört dió15 dkg méz5 g kakaópor5 g sütőpor1 csipet só1.5 csg vaníliás cukor Elkészítés: A vajat és a mézet együtt meglangyosítom, amíg a vaj megolvad. Jól összekeverem, majd folyamatosan keverve hozzáadom a sót, kakaóport, vaníliás…..
2013 májusa óta keressük azt az illetékest, aki végre elmozdítja a kerékpárút felét elfoglaló oszlopot.   2013 májusában érkezett a kérdés a jarokelo.hu-ra, hogy miért van a Szent Gellért rakparton (azóta Gróza Péter rakpart) egy hirdetőoszlop, amely a kerékpárútnak a…..
Viktor-a-konyhában 2014.11.29 21:57:51
@Shopping: pont ez az, hogy erre nem látnak. Továbbá az, hogy egyes biciklisták egyes helyeken nem tartják be a kreszt, az nem jogosítja fel az útépítőket, hogy kifejezetten balesetveszélyes, vagy közlekedésre alkalmatlan utat építsenek.

Sok autós sem tartja be a kreszt, mégsem gondolom, hogy mondjuk a Váci út sávjaiba véletlenszerűen hirdető- vagy lámpaoszlopokat kellene elhelyezni, mert csak.
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Viktor-a-konyhában 2014.11.12 14:27:21
@ügyfélszolgálatos: viszont a youtube elérését a magyar szolgáltatók tudnák korlátozni. Sőt, akkor már az egész külföldi internetet!
Múltkor a ruhatárolás mikéntjéről, rendszerezéséről esett szó. Most azokat a rejtett helyeket szeretném bemutatni a lakásban, amelyek remekül kihasználhatók tárolásra. Olyan megoldásokról is lesz szó, amelyek "térnövelőek", na nem a négyzetméterek számában, hanem helytakarékosságukkal. A "rejtett…..
Azt gondolom nem kell túlragozni, hogy A nyolcadik utas: a Halál egy filmtörténeti jelentőséggel bíró horror. Ridley Scott debütáló rendezése egy emlékezetes és kötelező darab. A filmmel kapcsolatos írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon olvashatod...
Bár a bűvészetet a felületes szemlélő talán egyszerűen csak kézügyességi elemek és trükkös tárgyak használatának kombiánciójának gondolhat, azért mi bűvészek tudjuk, hogy itt sokkal többről van szó: az eszköztárunkban számos olyan elem van, ami ezeknél jóval messzebbre…..
Pénzügy szakos közgazdász létemre soha életemben meg nem fordult a fejemben, hogy a tőzsdén dolgozzam. Egyrészt nem a pénz az istenem, nem hoz lázba a játék a milliárdokkal, másrészt pedig azt az embertelen világot nem nekem találták ki. Valószínűleg soha nem lesz belőlem…..
Viktor-a-konyhában 2014.02.22 16:48:40