Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veterán33

0 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Emlékeztek még, amikor beígértem februárra az Isekai Smartphone nevezetű anime szemetet? Nos, van egy mondás: "jobb később, mint soha"... bár az én helyzetemben a soha valamiért sokkal kegyesebb lett volna... Ma 2017 egyik legrosszabb animéjéről, az "In Another World With My…..
Sziasztok. A Bible Black 2001-es megjelenése után is hatalmas mérföldkőnek számított a hentaik történelmében. Nemcsak a szex terén, hanem a sztori és hangulattartás okán is ismert a mai napig is. Viszont a készítők nem álltak meg és egy évre rá kiadták az előzménytörténetet, a kétrészes Gaident. Én…..
veterán33 2017.07.02 13:38:12
@Tomlion: Számomra meg a gore műfaj veri ki a biztosítékot.(A céltalan nagyon durva és öncélú erőszak ábrázolását.)Kivétel képez ez alól a Love in hell manga mert ott inkább komikusabbak mint sem megrázóak az ott történő események.
Sziasztok! A Bleach és a Naruto után a Fairy Tail manga is véget ér a rajongók legnagyobb bánatára...
veterán33 2017.05.21 19:24:02
@xx18Rolandxx: Nálam azért nyert a Detective Conan mangája mert valamiért jó elgondolkodni az ügyeken és kitalálni ki hogyan és miért ölt mindezt csupán a logikára támaszkodva.Egyébként csodálkoznék ha lenne olyan ember aki egy "szuszra" elkezdené csak és kizárólag ezt a mangát olvasni.
A mangaka ha jól emlékszem arról beszélt hogy addig halasztgatja a végét amíg nyugdíjba nem megy így jobb beletörődni hogy nyújtani fogják a történetet még egy pár évig.De legalább a történet legvégét már megírta ha netalán történne vele valami véletlenül.
Sziasztok! Végre itt a tavasz, véget ért a fagyos tél , éledezik a természet és egy újabb adag anime is közelít ebben a szezonban. Lássunk is néhányat ezek közül...
Sziasztok. Itt újfent Ragnafan1192 húz elő egy toplistát a kalapja alól. Én már több, mint 10 éve vagyok animés és ezalatt az idő alatt számtalanszor hallom azt a nevetséges kijelentést: Az anime gyerekeknek való. Ez főképp amiatt van, hogy mikor bejött az anime, mint szubkultúra, akkortájt az ORTT…..
Bug News Az utolsó bejegyzés... 2016.12.15 12:19:01
Üdv mindenkinek! (Ha még van bárki aki ide téved) Nos először is utálok búcsúzkodni, de megígértem, hogy nem sírok! :) Igazából nem is tudom minek írom ezt, talán csak formaságból, vagy magamnak, hogy végleg lezárjam ezt az egészet amit már így is túlságosan húztam halasztottam, mert hitegettem…..
veterán33 2016.12.15 21:24:47
Kiadó: Toei Év: 2011 Műfaj: Shonen, TCG Sziasztok! Számomra a Yugioh animék igazán szerethetőek maradtak az idő múlásával. Eddig a két szériát néztem végig és számtalan játékával játszottam. De a moviek terén mindig is kakukktojások voltak. Nem azért, mert rosszak, hanem egész egyszerűen a…..
Sziasztok. Igazat megvallva elvárásokkal ültem le a Boruto elé. Az előző mozifilm alapján, itt is kellemes csalódást vártam. Ám ahelyett egy vödör moslékot kaptam a pofámba. Ám mindenki más agyon dicsérte. De most jön a hideg zuhany. Ha nem lenne benne Naruto és az ismert karakterek , akkor ezt az…..
veterán33 2016.11.07 22:01:03
@Kaguya: Nos a GT már meg kapta ami járt. animemangapalota.blog.hu/2012/05/29/kritika_by_xx18rolandxx_dragon_ball_gt
Bár szerintem ha a gt-t felülmulja a super akkor már megérte megcsinálni. Mert azt hogy kiírtjuk a szereplők 99%-át a végén szerintem.Legalábbis ez a szerény véleményem.
Szegasztok! Örömmel szolgálhatok a hírrel, hogy Ragnafan1992 mától az Anime Manga Palota egyik új szerkesztője lett! Remélem sok szeretettel olvassátok kritikáit és írásait!..
veterán33 2016.10.07 07:31:49
A e-mail fiókunkban hála istennek minden nap találok új beküldött videót. Itt a korábban már visszavonult Vetitől kapunk egy bemutatót egy régi, de annál viccesebb játékról! Kérem fogadjátok szeretettel!..
Back 2 Basics Elindultunk! 2015.01.16 12:01:36
Megnyitotta kapuit a Back 2 Basics Blog! Kérlek olvasd el a Szabályzatot és a GYakran Ismételt Kérdések menüpontot! E-mail címünk: hu.back2basicsblog@gmail.com Szeretettel várjuk a videókat! Nagy tisztelettel,a Back 2 Basics Blog csapata..
veterán33 2015.01.20 18:25:49
Sziasztok! Hát igen ez is megtörtént. Drága Amerikai barátaink újabb "zseniális" ötletének hála hamarosan ismét mozikba kerül a méltán legendás Ghost In The Schell, ezúttal élőszereplős változatban. Na most hadd tisztázzak valamit rögtön így az elején: Elég szkeptikus…..
Szegasztok! Mível úgy is nagyon benne vagyok a listáim újításában, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobb animék lista után frissítem a legrosszabbakat is! Jó szórakozást! Figyelem: Ahogyan minden Top lista bárhol, eme lista is erősen szubjektív, mely ugyan tartalmaz objektív…..
Szegasztok! Örömmel jelentem be, hogy ismét megjelent egy versenyzőnk, aki immár a nyolcadik jelentkezőnk az írásos anime versenyen! Mellyel új rekordot állítottunk fel, ugyanis így most már túlléptük a tavaly nyereményjáték résztvevőinek számát! ;) Visszatérve Mykola-ra,…..
veterán33 2014.02.11 16:36:34
@HimuraHun: Időállóságra még az is jó példa hogy jó pár rajongó még mindig készít paródiákat a sorozathoz képek vagy videó formájában. PL: DBZ - Prototology Academy
www.newgrounds.com/portal/view/614253
Amerikai Pite - Találkozó: Káromkodás+egy félmeztelen nő Trónok Harca: Folyamatos meztelenkedés, folyamatos trágár beszéd és kemény akciójelenetek. Találjátok ki, melyik kapott magasabb besorolást... ..
veterán33 2013.06.08 20:20:07
@Yana25: A terminátor filmeket és Alien filmek a film +-on 12-es besorolás alatt futnak bár a belezéseket és a széttépéseket kivágták.
Sziasztok! Épp a Naruto-Kun-ra mentem föl mikor is egy olyan hír került elém ami alaposan fejbevágott így este: "A Brit Daily Mail című szenzácíóhajhász lap szerint Oroszországban egy bizonyos Leonid Hmelev mély depresszióba került miután a Naruto Shuppuudenben látta meghalni…..
Üdv emberek! Gondoltam írok pár sort a blog jelenlegi helyzetéről, illetve a hamarosan érkező újdonságokról.  Katt a 'tovább' gombra... LaLee's Games: Jelenleg az egyetemi szakom végéhez közelítve eljött a szakdolgozat készítésének ideje, amiből ráadásként…..
veterán33 2012.11.05 16:27:26
Sziasztok! Zombik! A Vámpír és a Szellemsztorik mellet ez a 3. legkedveltebb témája a filmeknek. Elég ha csak a Holtak Napjára vagy pedig a Holtak Hajnalára gondolunk vagy ott van a The Walking Dead sorozat amit nagyon istenítenek ráadásul nem is alaptalanul. Persze azért akadnak…..
veterán33 2012.09.05 21:04:34
@Velvet98: Hát igen ízlések és pofonok különbözőek nekem ez a megvalósítás tetszett mert van egy hosszabb akció egy rövidebb lazítás. A fanservice számomra amíg megmaradnak az ésszerű méreteken belül és a Loli-n kívül addig megfelel nemzavar.

A kritikával kapcsolatban 1 talán 2 pontban nem értenék egyet.
Az első az hogy logikai baromság miért ne lehetnének a zombik vakok vagy a szagok iránt érzéketlenek (elvégre a vírus mellék hatása is lehetne ezek kiiktatása csak ezek utá kővetkezne a halál) ez a történetre ,"a mesélőre/alkotóra", vagy a fantáziádra van bízva.
A második hogy Saya miért lett a Tsunederek közé sorolva mert az igaz hogy a legrosszabb helyzetekben is képes tudásával még jobban falra festeni az ördögöt, bár képes szívtelen de logikus döntéseket hozni az adott szituációkban és amikor Kouta próbál bevágódni nála de csak "idegesen el oldalaz/morogva elnéz máshova" de ha jól emlékszem nem küldte a fiúkat föld körüli pályára vagy pedig püföli őket az adás idő 40%-ban ahol éri.
Bár féléve láttam a sorozatot harmadjára ezért nem vagyok biztos a másodikban hogy miért került be Tsunederek besorolásába.
Az egyespont mellett erősen kitartok mert számomra az a logika ökörség amikor az amerikai fimekben fő gonosz/idegen létforma belebújik a csúcs szuper golyóálló öltözékébe aminél nincs a feje/szája egyedül lefedve és a rendőrök nem képesek pisztollyal, még gépfegyverrel sem kárt tenni benne mert csak a mellkasra céloznak és véletlen se fejre vagy állkapocsra ahol tutira kivégezné egy szemből érkező golyó.
A Warner Brothers nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy feldolgozzák a 2006-os, élőszereplős Death Note filmet, felhasználva a manga és anime emlékezetesebb momentumait is. A rendező a Csók, csók, bumm, bumm, illetve a jövő év májusában mozivásznakra kerülő Vasember 3…..
Mégegyszer bocsánat TOMI-tól a kép beküldőjétől amiért ilyen későn reagáltam a beküldésére, de köszönöm és nagyon örültem neki! :) Amúgy no komment a kép magáért beszél! ..
veterán33 2012.08.20 07:55:02
Bug News Minecraft Animációk 2012.08.18 16:06:26
Mivel a teszt animációra sokan mondták, hogy folytassam elhatároztam, hogy fogom is. Íme a trailere egy (remélhetőleg) új sorozatnak! :)..
veterán33 2012.08.18 17:34:53