Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ansible

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt olvasom az egyik "egészségügyi kommunikációs és információs rendszer" rákos betegek által látogatott fórumán:Teljesen jól vagyok!4-en mondták egymástól függettlenül hogy dagi mentes vagyok! Nem orvosok hanem természetgyógyászok, hiszek nekik!Ilyenkor olyan düh…..
Ezt a történetet kedves olvasónk, aki nem szeretné még a keresztnevét sem elárulni, küldte el nekem. Tépelődtem, hogy beletartozik-e a "zebra-körbe" és végül rra jutottam, hogy ha valakit nem  a betegségének megfelelően kezelnek, története nagyon is belefér ebbe a…..
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
ansible 2009.05.14 18:21:34
@Kakula Zé: De, én sajnos igen. Ezért vagyok kétségbeesve, végül még az MDF-re szavazok. Ez már a vég!
Olvasónk két hétig abban a tudatban élt, hogy felvették, majd kiderült, hogy mégsem... Sziasztok,  Szeretném Nektek leírni mi történt velem és a tanácsot kérni, lehetne e valamit tenni az ellen, hogy ilyen és hasonló eset ne forduljon elő.  Mivel egyre több…..
ansible 2009.05.13 10:42:35
@Strici: nekem sincs... he-he, illetve van, de nem tom hol, tehát nincs.
SZIG-em sincs, mert, amikor lejárt akkoriban volt az u.n, Magyar Igazolvány téma. Az ingyé' lett volna. A szig hosszabbítás illetékköteles.

Mindig, amikor kérik mosolyogva mondom: nem szig, szeméyazonosító okmány, oszt bemutatom au új típusú jogsimat.
Következzen B.O.T. levele, amely a munka világának szinte minden részletét érinti. Tisztelt Munkahelyi Terror!   Remek az oldal! Csak gratulálni tudok!   Nevem kiadása nélkül felajánlom történetem, ha érdemesnek tartják a közlésre. Több témát is érintenék. Rólam:…..
ansible 2009.05.12 15:42:31
@bore_out: I'm lost...:)
ansible 2009.05.12 16:09:39
@Strici: (15:56:31)
Egyetértek. Én is mindig a "flow"-ra hajtok!
NEM a cashflowra!Hanem a Csíkszentmihályi félére :)
ansible 2009.05.12 16:23:06
@Strici: De mi volt az apróbetűs részben?
Egy szép nagy homárral keresztezett sünt érdemelne a lenti történet cipőbolti eladója, mert ennél taplóbb hozzáállással még nem nagyon találkoztunk. A nem nagy hiba is hiba, azt ilyen ocsmányul kijavítani sem szép dolog, de a hölgy beszólásai teszik igazán izgalmassá a…..
Mindenki azt gondolta, hogy a Tv2 újabb öngyilkos akciója az a lépés, hogy ráeresztik a Jóban-rosszbant a Barátok köztre, de meglepő módon a csillagkúti sorozat nem vesztett nézőket. A Tv2 szappanoperája megőrizte második helyét a teljes lakosságban, és a 18-49-es korcsoportban…..
ansible 2009.05.11 20:04:03
@andris|bandis: Minek??????
Rendszeresen megosztom veletek, hogy éppen melyek a legfurább darabok a divatvilágban - most újra összegyűlt egy csokorra való ízléstelenség:Elsőként itt van például ez a Marie Antoinette bugyogóját idéző Comme des Garcons háromnegyedes nadrág, amelyet nem kevesebb, mint 280…..
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
ansible 2009.05.11 17:07:56
@deuce_bigalow: Az az RTL, de ne is törődj vele! :)
  Feltételezem nem csak az. Kellett hozzá egy luxus módon helyreállított palota is (a Palazzo Dorottya ugye), de mindenesetre a környék sem elhanyagolható. Valószínűleg a Vörösmarty tér 1-ben árult penthouse sem csak azért 2 millió/négyzetméter, mert egy dizájnos épület…..
ansible 2009.05.08 17:44:16
@crazymokus: Te ezen az öti-pöti alaprajzon ilyen jól ki tudsz igazodni? Valdd be, már megnézted:)
Ennek a blognak az olvasói megismerkedhetnek majd azzal a történettel, ami miatt a blogot indítottam, egyelőre csak néhány gondolat a mai napról.Ma Anyák Napja van, és bár nekem épp hogy csak nőni kezdett a hajam a kemoterápia után, elmondhatatlanul örülök, hogy 2002-ben, amikor a…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Május 4-én felborítja műsorrendjét a Tv2, hogy beszuszakolják a programba az újrainduló Áll az alkut. A megváltozott szabályrendszerrel újra támadása lendülő vetélkedőt ezúttal a Popdarálóból ismert Kovács Áron vezeti majd minden hétköznap 19:05-től.Ezért hosszabb…..
Olvasom a Velveten az alábbi, hihetetlennek tűnő történetet, és azon merengek, hogy tényleg létezhet ilyesmi? Ha igen, akkor nem csak a szülészorvos "sara", hiszen egy nő azért nem a szüléskor kerül először nőgyógyászhoz. Sőt! Ennek a dolognak már korábban ki kellett…..
Az orvostanhallgatóknak itthon és a tengerentúlon is azt tanítják, hogy egy adott tünetcsoportnak megfelelő legegyszerűbb, leggyakrabban előforduló betegségre gondoljanak. Ez a szemléletmód az "Ockham borotvája" elven alapul, amelyet gyakran  magyaráznak a következő…..