Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. junius 30-ig használhatjuk a Google RSS olvasóját, a Google Readert, hogy aztán örökre bezárja kapuit. A Google+ óta haldokló szolgáltatás (akkor vették ki belőle a legnépszerűbb funkcióját, a megosztást) etalonnak számít azok között, akik szeretnek feliratkozni kedvenc…..
Ti is számoljátok vissza a napokat a Csokifesztiválig? Én már alig várom. Iszonyúan örülök neki, hogy a sok pálinka-, sör-, bor- és egyéb össznépi gasztrobanzáj mellett végre mi is megkapjuk a magunkét, mégpedig az esemény rangjához méltóan a Budai Várban:) Hogy még…..
Beugró szorozva tízzel. Ez jutott eszembe valahol az előadás harmadánál, amikor a momentánosok a színpadon egy durva negyedórás jelenetet improvizáltak folyamatos és eszementen változó inputok alapján. Rudolf Péteréket ugye mindenki ismeri a tévéből: pár perces szituációkat rögtönöznek adott…..
Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00
Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..
bbi 2010.01.27 12:00:01
@Csokis: Én nem olyan rég végeztem szintén Műegyetemen. A helyzet azót sem változott. Annyi a különbség, hogy vasbeton, acél és egyéb házik Autocadban készülnek :)

Ha a Zh-k átlaga túl jó volt, akkor tuti volt valami bibi. Akkor volt jó a Zh, ha a teljes átlag 2,5-3 között volt. Ha valaki a mecha szigorlatára kettesnél jobbat kapott, akkor vagy nagyon nagy mázlista volt, vagy valami zseniféle...
Mától január 6-ig - Szenteste kivételével - minden este karácsonyi villamos közlekedik a budapesti 2-es vonalon. Eredetileg valamikor máskor akartam volna kimenni és megnézni, de Jazzcool barátom frissiben Youtube-ra pakolt videóját látva inkább mégis izibe' kirobogtam oda. Mert hát azért ez nem…..
bbi 2009.12.07 08:28:18
@Sün! balázs: Nem kellett külön jegy, sőt a biztonsági őrök az egyik hölgynek, aki lyukasztani akart, azt mondta, hogy nem kell. Nem tudom, mennyire lehet majd ellenőrökkel találkozni rajta.
Hiába várták a Tv2-nél, hogy a Beverly Hills 90210-remake, a simán csak 90210 címre hallgató tinidráma megvesse (nagyon vékony) lábát a csatornán, nem jött össze a dolog - de erről legkevésbé a csatorna tehet, mert ugye szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem leteh vele…..