Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parser

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Parser 2010.06.09 14:03:07
Két bombabiztos továbbjutónak vélt nagy is az Európa Liga felerősítése felé tett jelentős lépéseket, ráadásul egyikről sem mondható el, hogy érdemtelenül állna kiesésre a csoportjából. A Sevilla és az Arsenal várhatóan minden kihozhatót kiprésel BL-szinten nehezen…..
 "Ha például most abbahagynám a focit, biztos vagyok benne, hogy az emberek hamar megfeledkeznének rólam, és én azt szeretném, hogy ha majd visszavonulok, sokáig emlékezzenek rám. Egy focistának ez a legnagyobb elismerés." - nyilatkozta egy interjúban. Ennek több mint…..
"Az, hogy a bárányok haragszanak a nagy ragadozó madarakra, nem meglepő: nincs értelme azonban a ragadozó madarakra megorrolni azért, mert kis bárányokat választanak maguknak prédául." Vannak bizonyos egyszerű szabályok, amelyekhez kultúremberként ragaszkodnánk. Operát…..
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
Parser 2009.05.27 15:58:51
(A hagyományokhoz hűen idén is összegyűjtöttük a holnapi döntő előtt az egyes csapatok ellen szóló érveket, mindezt persze tudományos alapossággal végeztük.) Egész Manchester hazugságban él! Azt gondolják, hogy övék a világ legjobb focicsapata, hogy az Oasis és a Take…..
Parser 2009.05.27 15:46:06
Már megint nem néztem meg rendesen a meghívót, és arra készültem, hogy majd lisszaboni utcákon fogok futni, mint Zlatan, hetykén hátravetett fülhallgató-zsinórral. De a Mazda3 második generációjának európai bemutatója a Cascáis nevű tengerparti luxusüdülőben és környékén…..
Kedves emberek! Ugyan nem volt ez hangsúlyozott eléggé, de ezt a blogot a Nike munkatársai, termék managerei, marketingesei (marketing igazgatói! regionális IGAZGATÓI, akik nem is beszélnek magyarul!) olvassák. Ebből az is következik, hogy nyugodtan, bármelyik postban feltehető nekik…..
Nike Sportswear Store - Budapest, Andrássy út 12. ide mindenképpen érdemes elnézni, rengeteg jó cuccuk vanNikewomen üzlet - Budapest, Váci utca 7., Tel.: (1) 328 0753Nikewomen üzlet - Budapest, Aréna Plaza, Tel.: (70) 455 8062Nike márkaüzlet - Budapest, Aréna Plaza, Tel.: (70) 455…..