Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezta

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi (szerkesztett, rövidített) lista a katolikus pap Dwight Longenecker atyától származik, aki a Patheos blogon közölt írásában tette azt közzé. Az atya a katolikus papi "pedofilbotrányok" kapcsán Philip Jenkins, a Penn State egyetem (nem mellesleg nem katolikus) professzorának "Pedofilok és…..
A kedvenc városom Amszterdam, ahol zseniális gofrikat lehet kapni minden utcasarkon. Viszont azok a gofrik nyomokban sem tartalmaznak diétás elemeket, úgyhogy idén amikor ott jártam, inkább csak gyorsan elsétáltam a gofrizók előtt.. :D Viszont ez egy szuper indok volt arra, hogy itthonra vegyek…..
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Bizonyosan nem éli meg Soros György, hogy megtudja: milyen bizonyítékok alapján vádolja őt a magyar kormány. 2045-ig kell várnia annak, akit érdekel: mint derített ki a titkosszolgálat az állítólagos Soros-hálózatról...
ezta 2017.06.03 21:40:42
@Jakab.gipsz: olvasd el, mit gondol Soros az Egyesült Európáról, es ne a közmédiából "tájékozódj", mert mily meglepő: epp az ellenkezőjét sujkolja a sok kis lelkes seggnyaló pártkatona. Esküszöm hihetetlen, hogy nem fogtok gyanút, csak mert a Viktornak tényleg mindenre ez a "nemzetközi spekuláns", meg "rejtőzködő milliárdos" a válasza. Phászthmhek, vicc.
pufferblog Szülni, de minek? 2017.06.01 16:26:52
Már nemcsak szülünk. Teleszülünk. Mázsás súlyként nyomják a méhünket Kövér László meg nem született unokái. Mindeközben a GYES összege siralmas, a rugalmas munkaidő a legtöbb munkahelyen csak utópisztikus gondolat. A gyerek, aki reményeink szerint már iskolás korára elsajátít majd legalább egy…..
ezta 2017.06.02 23:36:17
@meszena: de miért van, hogy szerinted/tek úgy es csak úgy van "rendben", ahogy ti/te gondolod? Nekem az első három pipa, tehát a te analógia szerint a fejemben van a gond. Csak mert nem olvadok el a babillattól, mert nem vágyom síró csecsemőre, es hidd el, nevetgélőre sem, nem rajongok a gyerekekért semmilyen életkorban. De mi ezzel a baj? Hogy hiányzik belőlem az anyai ösztön? Nem hiszem. De nem óhajtok élni vele. Önző vagyok? Bizonyára. De en szeretem az életemet így, es felnőtt lévén el tudom dönteni, hogy van-e szükségem egy szerepre vagy sem függetlenül attól, ami a maradi fejetekben él. Az élet lehet teljes gyerek nélkül is, sőt...! Totális tévképzet, hogy a nőknek szülni kell. Mert a kövér meg a többi alkereszteny ezt szeretné? Sokkal rosszabb az, hogy rengeteg nő valóban megteszi es boldogtalan kolykoket nevel, mert képtelen elfogadni, hogy az élete megváltozott, vagy nem bír leszakadni a gyerekéről, legyen az óvodás, kamasz vagy fiatal felnőtt már.... élni es élni hagyni... szóval szerintem a ti fejetekben van a baj. Mert a méhemben turkáltok, pedig az aztan végképp kurvara magánügy. Üdv: egy boldog gyermektelen mocskoslibsi
ezta 2017.06.02 23:41:20
@bbwd: az önrendelkezésnek illúziója az illiberalis allamaitokban van, demokráciákban önrendelkezés van. Meg önérzet, es annak az erősítése, te hímsoviniszta pondró, tényleg nem tudom, miből gondoljatok, hogy bárki testerol-életéről dönteni nem hogy jogotok volna, de bármit is számítana a csökött véleményetek. Szánalom, iszonyú mélységekben járunk...
ezta 2017.06.03 00:37:55
@meszena: nem vagy bölcs, csak arrogáns, miszerint csakis úgy van jól, ahogyan te látod. (Ergo akinek nincs gyereke, annak baj van a fejével.) a saját tapasztalataidról beszélhetsz csupán, ami felteszem, nem számít reprezentatív felmérésnek, hanem egy szörnyen szubjektív dolog. Valószínűleg nem értjük egymást, mert a legkevésbé sem kell (senkinek) senki mas jóváhagyása, engedélye vagy dicsérete, ebben a kérdésben meg végképp nem. Vagyis bocs.. de. Akinek mégis, na annak es csak annak van némi zavar a fejében, ami egyszerű pszichoterápiával orvosolható, de azzal van a legkisebb baj.
Miért van az, hogy az egykoron erős és határozott nők gyermekvállalás után, erőtlenné és bizonytalanná válnak?! Hová lesz belőlük a határozottság és a magabiztosság tüze, ami mindig életben tartotta őket, még a mások által legnehezebbnek gondolt időszakokban is. Vajon az új élethelyzettől…..
ezta 2017.05.25 13:29:08
Szerintem leírtad az első bekezdésben: nem mindenkinek való a gyerek meg az anyaság, es ezzel a világon semmi baj nincs. Vagyis nem lenne, ha az emberek (nem csak a nők) éretten vágnának bele a "baba-projektbe", es nem azért, mert valaki (a társadalom? a szüleid? Baromság...) ezt várja el tőlük. Őszintén nem tudom elképzelni, hogy mi az, amire nem számítottatok, amitől csalódás lesz, ha valóban gyerekre vágytál "annyira nagyon régóta". Illetve kérdéses számomra, hogy ezt többeken látod-e, hogy "erős, határozott nők" lesznek "erőtlenek es bizonytalanok", vagy a saját nehézségedet próbálod meg általánosítássá formálni? Azt gondolom ugyanis, hogyha valaki valóban szeretne gyereket es nem csak a kislanyos álmait kergeti (fizikailag) felnőve is, akkor egyrészt tudja, hogy ez nem egy rózsaszín világ. Nagyon nem az. Másrészt képes es hajlandó feladni az addigi életét egy darabig es elfogadni ezeket a változásokat: a napirendjében, a testében, az emberi kapcsolataiban stb. Ami eshet szarul, de meglepetésként nem kéne, hogy érjen, különösen nem az internet korában, amikor nagyjából csak ezt lehet olvasni mindenhol, többek közt a te blogposztjaidban is, halmozottan. Ne haragudj, de azt gondolom, hogy nem voltál rá felkészülve (es a terhességed alatt valószínűleg ezért is kérdezték meg ezt többen, akármennyire is utáltad), illetve valami vágyálmot akartál, nem gyereket. Csak senki, akinek gyereke van, nem meri kimondani, hogy egyébként jobb lett volna nélküle, mert az szívtelen dolog, es inkabb elhessegetitek azzal, hogy "majd jobb lesz", meg "majd belejössz", meg hat különben is milyen csodás dolog, ugye. Csak pont ettől lesztek bizonytalanok, meg erotlenek. Mert olyasvalamit csináltok, amit nem, vagy még nem kellett volna. Es egy gyerekkel ezt bevallani mar nem lehet, mert akkor meg "rossz szülő" leszel. Gondolom azok szemében, akik szerint "kell" a gyerek (másoknak). Sajnalom, de nem tartom felnőttnek azt, aki gyereket szül vagy csinál, csak mert megteheti. Ez az egyik leginkabb felelősségteljes feladat, amit eppen ezért nem szabadna mindenkinek vállalnia es különösen nem akkor, ha az nem a saját, valódi vágyából táplálkozik. Ehhez persze önismeret kell, hogy tudd, mit szeretnél. A felnőtt lét pedig ott kezdődik.
napifi(r)ka Sex on the Beach 2017.02.15 22:03:06
Angie gyűlölte, hogy a férje a közösségi média rabja, és amikor erre kedvesen figyelmeztette, a férfi látszólagos meglepetéssel az arcán köszönte meg felesége figyelmességét és segítő szándékát. Most is azt hazudta, hogy nem veszi észre, mennyi időt tölt ezzel, hogy simán felpattintja a képernyőt,…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
ezta 2014.09.02 15:50:35
Aki szerint nem az erőszakon, hanem általánosságban a gólyatáborokon, meg azok züllöttségén/szexista voltán poénkodnak (?), annak vérlázítóan alacsony az ingerküszöbe.

Eleve a tény, hogy egy gólyatáborban történt erőszak után az a téma, hogy mennyire nem az ismerkedésről szólnak ezek a táborok, előrevetíti, hogy a kettőt ők (a szerkesztők? vagy ez a három díszf@sz? sanszos, h mindenki, akinek a műsorba bármi beleszólási joga van) sem kezelik külön témaként! Ettől vérlázító, és kritikán aluli, és ettől érezzük azt, hogy szerencsétlen gyereken jópofáskodnak. Ne mondjátok már, hogy nem az erőszakon vihognak, mert a két téma társítása eleve kizárja, hogy ne tegyék.
Aki azt gondolja, hogy nemnemdehogyisazon, az próbálja meg elképzelni, hogy a gyerekével történik mindez. Elmeséli vkinek, mire az elmondja, hogy "ja, ez nagyon durva" (azért ehhez a kommenthez is csak gratulálni tudok...) majd áttér arra, hogy hú de egyébként ami a gólyatáborokban megy, na az a fertő, ott bmeg senki nem marad szárazon. Nem? Tényleg nem érzitek?!

Illetve ha sixx like-hajhász, akkor ezek az agyhalottak mik? Akik ha másfél percig nem fikáztak senkit, gondolom a nagyérdemű hallgatóközönség jelentős része elteker a frekvenciáról. erről ennyit. furcsállom, hogy ez jobban zavart sokakat, mint a tény, hogy egy meggyalázott lányt tovább gyaláznak, jópofáskodás címén. qrvagáz. (életem első class-hallgatása volt ez, nehéz lesz elfelejteni...).
Ez a klip igazából csak a zenéjében reklám, de vicces. Legutóbbi filmje (Inland Empire) dvd-extrái között ugyanis a hátrafelé szteppelő törpe és Kúperügynök apja igencsak nekiugrott a mobiltelefonon filmnézésnek. Bár nevet Lynch nem említ, nyilvánvaló, hogy az iPhone bassza a…..