Regisztráció Blogot indítok
Adatok
casadera

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Az előző történetekhez képest az enyém annyiban lesz más, hogy ez már egy lejátszott meccs és azt szeretném tudni, hogy Ti hogyan döntöttetek volna ebben a szituációban:Szerelem volt, fél évnyi gyötrődés után mindketten kiléptünk a korábbi komolyabb…..
Három hete csúnyán összevesztem a férjemmel egy kis apróságon, és nem nagyon beszélgettünk azóta (hozzáteszem 7 éve vagyunk házasok)3napja mikor már ő aludt keresték telefonon és sms-ben is. Azt hittem hogy a munkahelyéről ezért megnéztem az SMS-t amit Antaltól kapott.…..
casadera 2009.06.15 09:18:45
@azallamenvagyok: persze egyértelmű...ezek után nem lesz lagzi!
De azt hiszem már házasulni sem vágyok!
casadera 2009.06.15 09:25:39
@azallamenvagyok: köszi de jelenleg erre nagyon nem vágyom

@Krumpliorr: hát ez az...s sosem lehetsz biztos semmiben sem
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..
casadera 2009.06.10 11:59:07
@sixx: köszi a sztroit, csúcs volt!
@TantóNéni: az is lehet valamelyik fán van azóta is, csak időközben elpusztult...
FérjBlog békácska 2009.06.04 14:18:00
Pár lépés után tűnt csak fel, hogy a környék tele van apró békákkal. Lehajoltunk, és néztük őket. ott is egy, itt is egy, még egy, ja nem, az egy pók, ami nagyobb a békáknál. Őt, itt lenn, a kezemmel próbáltam egy helyben tartani, hogy lefotózhassam... nem rámugrott a kis…..
casadera 2009.06.05 09:22:22
Szaffy Superhiro vagyok! 2009.06.03 09:09:04
Tegnap egy piciny presszió után újra elmentem futni. Megint olyan lettem mint a leszázalékolás előtti nyugdíjas mama lajhár. Ma este azt hiszem kicserélem a tartós elemeimet, hogy inkább duracell nyuszis legyek, mert azt hiszem az kicsit szexibb.Nem mellesleg odatanyázott a Giants…..
casadera 2009.06.03 14:29:07
A Victoria's Secret legújabb melltartójának a pántja hétféleképpen viselhető (a képek és a videó segítséget nyújtanak elképzelni:  hordható például hagyományos módon, pánt nélkül, nyakba akasztva, elöl keresztezve, stb...). Az új fehérneműt Alessandra Ambrosio…..
Visszatértünk nosztalgiázni az első randink helyszínére és ennek megfelelően a tegnapi este is olyan igazi nyúl kind volt.Mikor Áron haaért, kaptam egy csodaszép orhideát és egy nyúl medálos ezüst nyakláncot (nem playboy nyuszisat). Nagyon kis helyes fajta.:) Remélem ő…..
Kevés divatimádó nő van, aki ne szeretne egy Manolo-t. A cipőkirály nagyon különleges darabokat tervez, tökéletesen ötvözi ugyanis az eleganciát a találékonysággal, a klasszikus vonalakat az új ötletekkel. Idén sem tett másképp, úgyhogy következzen most pár modell a…..
casadera 2009.05.07 12:33:24
Alexander McQueen tervezte ezt a kristályokkal díszített, 13 centiméteres kristálysarkú szandált. Szép, szép, de nem tudom, hogy ez a sarokmegoldás mennyire lehet tartós...Nektek hogy tetszik?..
casadera 2009.05.07 09:55:26
casadera 2009.05.07 12:27:04
@The Strange: magas vagy lapos nekem masszívan 35ös a méretem :) egyedül a csizma az amiben 36ost veszek
(a kezemről nem is beszélve... a legkisebb női kesztyű is nagy! ugyanis a csuklómtól az ujjamig mindössze 16 és fél centis :-) )

@Scala: annyira nem szerencsés, mert a legtöbb cipellő 36os mérettől készül :-) mázlim akkor van ha van méretben keresett cipő...sokszor nagyon nehéz
Szaffy Gyerekek 2009.05.05 15:01:00
Bemutatom Misit.Ha reggel nyűgös vagyok, nehezen kelek fel vagy csak olyan kedve van, azonnal életre kel. Odabújik hozzám, és vékony hangon mondja, hogy Anyuuuuuuuuu...Persze nem csak reggel. Este is gyakran előfordul, hogy ha apu úgy inna egy kávét, egy doboz sört vagy eszegetne…..
Új kutya érkezett a szerkesztőségbe, egészen kicsike példány, a totalcaros Árpi gyereke. Így került hozzá:"Addig nem szerettem volna kutyát, amíg ki nem költözünk a Börzsönybe, de Gyuribá, aki az autómat tartja karban, nem tűrt ellentmondást. A sok ingyen javításnak ez…..
casadera 2009.05.06 14:28:50
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.05.04 12:20:00
Hangulat: a hosszú hétvége után kipihent, feldobott és optimista.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: a szombati napom barátnőzéssel, epres-borsos forró csokival, Duna parton sétálással, A38-on ugrálással, fröccsözéssel, nevetéssel.Tervek a hétre: másodszorra is meg…..
I love fashion Beyonce style 2009.04.26 17:00:00
A szépséges 27 éves R'n'b énekesnő 29-én először ad koncertet hazánkban. Személy szerint nem nagyon követem a pályafutását, számait, nem igazán az én stílusom, de azért van néhány olyan dal ami tetszik. Öltözködése, stílusa nagyon nőies, de mégsem túl sok, hivalkodó. Az…..
Csecsebecse Pletykaanyu 2009.04.29 10:08:00
Ikreket vár Sarah Jessica Parker (pontosabban egy béranya). A Szex és New York főszereplőnője és férje, Matthew Broderick tegnap jelentették be a hírt. A két kislány nyáron születik majd meg. A párnak már van egy hatéves kisfia.Nyilvánosan bemutatta új barátnőjét Mel…..
casadera 2009.04.29 15:13:41
Szaffy Anomália 2009.04.20 21:49:00
Nincs is annál viccesebb szituáció így estefelé, mikor szemüveg nélkül keresem a szemüvegem.Mint a vak hangya.Áron meg itt szuszog horkol mellettem, azzal a felkiáltással, hogy csak pihenteti a szemét.Lassan olyanok leszünk, mint egy idősek otthona.:)..
Nos, rendben elindultak a kisalkalmazások az iWiW-en. Úgyhogy mostantól mindenki láthatja, hogy az elmúlt hónapokban milyen játékszereken dolgoztak a külsős fejlesztők. Kezdésnek kilenc témában összesen 23 kisalkalmazással lehet játszani ma reggeltől. Aztán folyamatosan élesednek…..
Nem tudtunk választani, következzen az összes kép Piszkéről, Viki levelével: "Kedves Cukorságék! Mi egyébként körbe vagyunk véve cukibbnál cukibb lényekkel. Elküldöm a legújabbat, ő Piszke. Vele próbálom feledni Szöszi és Csíkos macskáim hiányát (akik kábé egy éve…..
casadera 2009.04.21 13:46:04
A Flora by Gucci illat reklámfilmjét már láttuk (itt), most itt vannak a hozzá készült képek is, természetesen ugyanúgy Abbey Lee Kershaw-val...
"A mellékelt képeken láthatjátok Cortéz-t, a 10 hetes amstaff kiskutyánkat, aki máris úgy tud nézni mint a nagyok" - írta nekünk Linda. A felnőtt amstaffok is tudnak ilyen bánatos pofát vágni?És azt jól látjuk, hogy Cortéz egy műanyag fadarabbal és egy műanyag…..
DRÁGA, ÖREG FRÉDI! AZ ISTEN ÉLTESSEN TÉGED 16. SZÜLINAPODON, S KÍVÁNOM, LEGYEN MÉG SOK-SOK VIZSLATÚRÁS, VELŐSCSONTOS, CSALÁDODDAL FELHŐKÖN UGRÁNDOZÓS GYÖNYÖRŰ NAPOD!Rozsdás, Lucakutty, Eszter, Pista, Áron, Marci és Ádám..
Jesus Luz, Madonna szeretője (vagy pasija, vagy valami ilyesmi) ősztől csatlakozik Adam Senn, David Gandy és Noah Mills hármasához, és ő is a Dolce&Gabbana arca lesz ősztől. A fotókat Steven Klein készíti majd. (Sajnos én úgy érzem, hogy Jesus kizárólag Madonna révén tett…..
Te mit gondolsz? társkeresés 2009.04.07 11:04:45
Szinglivé válásom egyik hirtelen felindulásból elkövetett cselekedete az volt, hogy regisztráltam egy társkereső oldalra. És ebből érdekes következtetésekre jutottam. Persze lehet hogy rosszakra, de mégiscsak az enyémek ezért szeretem őket.:-) Következtetésem eredménye pedig a…..
   Valahogy mindig akkor írok mikor össze akarom egy kicsit foglalni a dolgokat, mikor helyzetet jelentek. Ezért ritkábban is írok mint egyes angyalok:)    Persze van miről megint, zajlott az élet rendesen. Vagyis egy területén zajlott rendesen. A suli megyeget, nem…..
Sírva megtörni ezután meg végképp az. Kedves Szakítósok! Egy rövidke -és valószínűleg elég sok lánnyal megesett- történetet szeretnék megosztani veletek. Nem mondom, hogy különleges szakítás volt, hogy nem fájt vagy hogy kifejezetten örömöt jelentett. Viszont nagyon sokat…..
casadera 2009.04.17 16:21:04