Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZenÉsz

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.12.29 09:18:34
Mother ship, az örökkévalóságig! Akinek van, tartsa meg, és ne érdekelje, hogy a feltörekvő kőművesek is ilyenekben ülnek! Fel kell újítani, be a garázsba, hétvégente elővenni, kikönyökölni belőle, pár év múlva megszerezni az OT-s rendszámot, aztán még pár év múlva…..
ZenÉsz 2013.12.29 17:18:25
@Schütii: Érdekes dolog ez az "olajfogyasztás". A wankel alap konstrukció szerint a motortérbe fecskendez be olajat. Ez segíti a kenést az éltömítéseknél. Ez alapján akinek nem fogy az olaj a wankel motoros autójából, az vagy nem mond igazat, vagy átalakított az autója, esetleg hibás az olaj befecskendező rendszere (ez esetben hamarosan motorfelújítás várható).
Az értékelést igyekeztem egyébként objektíven megírni, bár biztosan érezhető, az elfogultságom is.
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
ZenÉsz 2012.08.31 08:45:10
@Hexer: Ha tényleg "csak" ennyi hiányzik a készhez, akkor miért nem raktátok már gyorsan össze?

Jó ellenpélda a sokak által írt negatív tapasztalattal szemben:
Kasztnishoz vittem az autómat teljes lakatolásra, fényezésre (23 éves Rx7 Mazda, volt vele dolog). A szaki mondott egy árat, és elkészülési időpontot. Az autó annyiért, és akkorra készen lett. Mentem érte, látom, hogy a szélvédő a régi kissé kopott helyett teljesen új. Rákérdeztem, hogy hát ez meg mi a csuda. Ők sem értik hogyan, de a fényezés után már kint az udvaron állt az autó, amikor másnap reggelre meg volt repedve. Gyorsan felhajtottak egy újat, és ki is cserélték (természetesen a saját költségükön). Nem is akartak róla szólni, mert szégyelték, hogy náluk ilyesmi történt...
Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a…..
Belsőség Bioetanol? Biodízel? 2012.03.22 16:15:00
Péter, aki annak idején segítségünket ill. segítségüket kérte lassan, de biztosan halad doktori címe felé. Időközben kiderült, ki nyerte a pöpec kis traktort, valamint egy rövid szösszenet erejéig még egy kis biodízel-bioetanol-oktatást is kaptunk. Tanulni pedig sosem késő.…..
ZenÉsz 2012.03.22 18:55:03
@Pepejoe: Átalakítás nélkül badarság használni a bioetanolt! Többet ártasz a motornak, mint, amit nyersz az árkülönbözeten! A dugulásra is lehet persze számítani, hiszen az alkohol szépen felold minden lerakódást a tankban, a csövekben, meg mindenhol, amerre jár. Főleg egy öregebb autónál csuda dolgokat tud kimosni a rendszerből!
Belsőség Heti merítés 2012.03.18 07:55:00
Hilda az állólámpás Szép, méltóságteljes, elegáns. És a saját korában modern és nagyon jó autó volt. Voltak komoly luxusváltozatai, de inkább olyan középkategória volt, nagyon jó minőségbe Mintha a kedvesed búgna a füledbe szerelmes suttogó dallamokat. Franciaországban…..
ZenÉsz 2012.03.18 18:48:21
@ColT: Nem hiszem, hogy valaha megválnék tőle. Sztem nincs az az ember, aki annak az összegnek a felét adná érte mint, amit eddig ráköltöttem. Persze tényleg nem is eladási szándékkal készül.
Mazda Rx7 Ime a gépsárkány 2009.04.02 15:21:00