Regisztráció Blogot indítok
Adatok
es

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stöcki kolléga, a flashjátékos KMK-blog gazdája adta ide elképedve a szezon legostobább magyar reklámtermékét. A Nivea "for men" termékcsaládjának szerveztek egy SMS-nyerőjátékot, ezt marketingolnák ezzel a papírra nyomtatott mókás szörnyszülöttel. Képzeljenek el…..
Nincs külön url, elvileg működik simán, ha beírjuk a mobil böngészőjébe, hogy iwiw.hu. A hírt az iWiW blogjában olvastam, viszont az a postból nem derül ki, hogy pontosan akkor hogyan is érhető el az iWiW mobilról, és hogyan nem. Az biztos, hogy nekem a Motorola V3 + OperaMini…..
Először is elnézést szeretnénk kérni minden Kedves Olvasónktól, de az a helyzet, hogy viszonylag lassan jutnak el hozzánk a szentesi kisiskolások csínytevéseiről szóló hírek. Szóval még január 11-én bombariadó volt a Koszta József Általános Iskolában. A menetrend a…..
Micsoda ötlet egy Magyarország formájú asztalka? Van tárgy, ami ennél feleslegesebb? Akinek ilyen egyáltalán eszébe jut, annak tuti nem Csonkamagyarország kell a nappalijába. ..
Subba Érettségiző nemzedék 4. 2007.05.15 15:50:00
Őrületes meglepetés: még nem sikerült feltárnunk az ország összes idióta tablóját! A legutóbb észrevett számteches tendencia nem csak kapcsolatépítő honlapok formájában inspirál, hanem operációs rendszeres motívumként is. A siófoki Baross Gábor Középiskola és Szakiskola…..
Kedves amerikai barátaink, akiknek a remek Pestiside blogot is köszönhetjük, nagy fába vágták a fejszéjüket, és elindították az első angol nyelvű, kizárólag a magyarokkal és az ő nemi szerveikkel foglalkozó blogot.A Sexiside sokat ígér, van például átfogó escort-adatbázsiuk…..
napi adag korán 2007.04.02 08:52:00
koncentrált gerillanap lehet a mai, ha minden jól megy, lesz liftemelő targonca, fenékvillantás és hajvágás kockahassal. először azonban képben mondom el, mit szeretnék most, gyorsan, a többit majd szépen sorban: aludni... 'jó éjszakát herbatea - kneipp' milyen lehet az altatótea?…..
comment:com Jenő a csúcsra ért 2007.04.04 11:18:00
Apukám világa, Heti hetes, tanár úr, médiageci, filmszerep, visszavonulás majd Mokka - ezek Csiszár Jenő pályafutásának állomásai, melyek során több-kevesebb sikerrel idomult a magyar médiához vagy feszegette annak kereteit. Ma reggel, kérem szépen, viszont Jenő a csúcsra ért,…..
Ha nem akart volna a címadó kolléga mindenképpen vicceskedni, akkor maradhatott volna az eredeti (Yesterday) elnevezés is, Szájkosaras kosarasés a Nyolcadik utas a halál országában ennél lényegesen szarabbul is járhattunk volna. Mindegy, ezen az epizódon egy jobb cím sem segítene,…..