Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs42

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor nagyon-nagyon régen született meg. Szinte már az ősidőkben is létezett. Igen, egész biztos, hogy már létezett akkor is. Bár néhány történész vitatja, hogy 2010. április 25-e tényleg az ősidők lennének, de így, hónapok távlatából már tényleg annak tűnik. Hisz…..
Falrengető Ez lenne Magyarország? 2009.04.20 14:00:00
Magyarország az adócsalók, szabályszegők országa?Az elmúlt heteket próbáltam azzal tölteni, hogy információkat gyűjtsek arról, hogy Magyarországon ki hány szabályt szeg meg. Pár dolog bejött, pár dolog nem. Lássuk.Magyarország az adócsalók országa:Több helyen is próbáltam…..
Mert hát nem mindegy, hogy a blog színe világos, vagy sötétzöld, esetleg a kettő közt helyezkedik el. Az egyik első amin lehet gondolkodni, hogy mi is legyen a blog neve. Ezzel máris elárultam, hogy a jelenlegi nem feltétlen végleges. Szóval mi legyen: Falrengető? Esetleg Mozdulj?…..
Balázs42 2009.04.03 15:48:10
@palkotamas: Jelentős részével egyetértek, de a találkozóknál meglévő konkrétságot mondjuk a témáknál is javasolnám.

Az egyetlen amivel vitáznék a szín :). Szerintem nem szempont, hogy milyen párt használja jelenleg az egyes szineket, a zöld és narancs fiatalos szín, ezért szerintem praktikus. És a blog tartalma bőven elég lesz ahhoz, hogy senki se a szín alapján ítélje meg... legalábbis ez a terv.
Balázs42 2009.04.06 11:33:28
@ArcHy: A név szerintem tuti nem mindegy és mivel a színeket is fixnek szeretném, ezért én azt se tartanám érdektelennek. Természetesen azon az alapont, hogy változtatni mindenen lehet, minden mindegy is, de ugye ebből nem indulhatunk ki.