Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poirot

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Poirot 2009.09.24 15:57:45
Nagyon nagy szerencse, hogy a "minden idők legdurvább lakáshirdetése" címet még nem itéltük oda senkinek (csak a legfélelmetesebbet és a legidétlenebbet egyben), hanem szépen megvártuk vele a tuti nyerőt. Amikor Vetrov elküldte ezt a remek linket, percekig nem hittem a…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Poirot 2009.04.02 14:20:45
@gabika1979: Ennél nagyobb kellemetlenség is ért már. Nyilván mindenkit, még akkor is, ha az ember állandóan azzal küszködik, hogy mindent befizessen, minden rendben legyen. Akkor is számtalanszor előfordulhat büntetés, meg felszólítás, meg hátralék, meg késedelmi kamat. Csak pont a HSBC-ről volt szó, és ez meg pont most történt, még friss volt a élmény...
 Balek srác falszövege: felhívott magához megmutatni az új ágyát. Sziasztok, Pár hete akadtam rá a blogotokra egyik barátnőm segítségével, akkor még nem sejtettem, hogy lehetséges, hogy hamarosan én is írásnak adnám a fejem. És előre is szeretnék tisztázni pár dolgot…..