Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amálka666

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy érdekes magyar népszokás (bár egyesek inkább ‘népszopatásnak’ nevezik), az a neve, hogy diszkórazzia. Az utóbbi években az ombudsman ajánlása és az országos rendőrfőkapitány körlevele nyomán a szokás gyakorlása alábbhagyott hazánkban, azonban az elmúlt hetekben Heves, Hajdú és Csongrád…..
Akarsz úgy kinézni, mint akire rá élvezett egy kristálycsillár? A legújabb őrület a punetti dekoráció, a "vagazzling". A gyönyör kapuját öntapadós kristályokkal díszítik körül, a videóban látható módon. Alig várom, hogy én is kirakathassam a…..
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Amálka666 2010.02.27 09:30:15
@Páneurópai Harci Kos: Te meg tényleg egy kos vagy? Ez olyan furcsa dolog! :)
Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nevű szervezet tagjait…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
Amálka666 2010.02.25 18:50:10
Hozzon bármit a jövő, mindig lehet mélyebbre süllyedni - természetesen a PR terén is.(folyt.=>)Az ukrán hadsereg hivatalos toborzóreklámja a közelmúltból:Az osztrák koppintás:Tudomásom szerint ez az első történelmi példa arra, hogy Ausztria Ukrajnától vett át…..
Amálka666 2010.02.22 14:08:56
Kedves Szerkesztők!   10 éve lesz idén, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. A fizetés kevés, de legalább biztos, a főnök elég rendes, szóval nem egy különösen jó munkahely, de nem is elviselhetetlen. A kollégák is hosszú évek óta itt vannak, egy összeszokott csapatról…..
Amálka666 2010.02.18 09:47:39
@Babette: Diszkós szaküzletben lehet kapni 1 ropiért UV-aktív pecsétfolyadékot, csak UV fénynél látszik. Öntsd le vele a cuccot. :D
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Amálka666 2010.02.10 07:57:36
@avram iancu: Gratulálok ehhez a névhez! Azon viszont csodálkozom, hogy magyarul írsz.
    .  Egy énekesnőnek nem nagy szám a Grammyra kölcsönkapni egy rendes dizájner holmit egy éjszakára. Katy Perry Zac Posenben volt, Beyonce Russell Brand estélyiben, Rihanna Elie Saab ruhában. Viszont ezek zenészek, és ez kéne, hogy látsszon. Egyedül Lady Gaga…..
Amálka666 2010.02.01 14:35:52
Most végre kijelölte a kormány a vasút helyét: melegedő szerencsétlen sorsúaknak. Nem a fagyoskodóktól irigylem a meleget, csak úgy érzem, ezzel is csak mélyebbre taszítja az állam saját vasútját. Nem az állami múzeumok előcsarnokát, nem a Nemzeti Bank tanácstermeit, nem a…..
Szerencsére idén sem maradunk ki az élményből, hogy megcsodálhassuk, kiket tart Magyar Lemezlovas Egyesület a legjobbnak a szakmában. A Szövetség nem akármilyen nevekből áll, hiszen soraiban tudhatja Jeszenszky Zsoltot, híres cikkfordítót (aki egyben az egyesület elnöke is), Hamvai…..
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Amálka666 2010.01.25 14:22:02
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
Amálka666 2010.01.21 15:22:23
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Reckl Amál blogja Very Bad 2010.01.18 15:11:00
Fincsi kis történet: http://index.hu/kultur/showbiz/2010/01/18/hullagyalazas_a_syma_csarnokban_jacko_show/Eddig is bővelkedtünk furcsán félresikerült szuperprodukciókban: az 1992-es Aida, Liza Minelli helyett Bonnie Tyler, a Guns 'n Roses majdnem eljövetele, és legutóbb Madonna, aki a…..
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Amálka666 2010.01.11 14:38:01
Potom százezer forintért hozzájuthatunk ehhez a végtelenül kínos, eddig még kiadatlan nótához! Lehet, hogy szólni kéne Jennynek (aki a pezsgőt is beérzi), vegye meg, hátha ezzel végre befut. Száz rugó azért kicsit sok ezért a teljesitményért, ha valakit érdekel, ötvenért max…..
Szalai Annamária egy pillanatra fordítja csak el a fejét, és tessék, máris micsoda orgiasztikus fertő önti el a Cool Tv-t. Tessenek csak továbbkattintani, felháborító képek következnek. Ja, és csak 16 éven felülieknek.Ez ment a Coolon éjfél előtt. A legviccesebb az, hogy a…..
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
TOMPA Security-e vagy? 2009.12.25 10:01:00
Az utóbbi hetekben kétszer is néztem nagyokat, hogy akkor most az hogyan van, hogy a világ leghatalmasabb embereihez csak úgy hozzá lehet férni fizikálisan, aztán onnan meg már tényleg csak a szándékon múlik mi fog történni. Obama papa azért stabilan ott van egy top10-es lista első…..
Amálka666 2009.12.25 13:22:34
@Nymus: Szúrj ki velük, ne fizesd be az egyházadót! :) Máshogy tőled nem tudnak pénzt kapni, ha nem akarod. Vagy éjszaka kirabolt pár csuklyás? :D
Amálka666 2009.12.25 13:28:48
@Nymus: Hát hogy megy! Meséld el!
Amálka666 2009.12.25 16:11:55
@gitáros: Szóval azt állítod, hogy az állam pénzt utal Vatikánba?
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
István megdöbbenve tapasztalta, hogy a 10 nappal karácsony előtt leadott rendelését a hétvégi hóhelyzet miatt nem bírták kiszállítani. Azóta remélhetőleg már megkapta, vagy ha nem, hát rájött, hogy sokkal viccesebb ajándékokat lehet készíteni sajátkezűleg: 2009.12.14-én…..
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..