Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steaksauce

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
steaksauce 2014.08.11 20:37:44
@sixx: tudod, hogy igazam van, és ez fáj.. ezért is személyeskedsz, bértollnok :)
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
steaksauce 2014.01.31 13:55:58
A világon sehol nem divat négy csatorna nézettségélt egy kalap alá söpörni, csak nálunk, ahol az MTVA rendszeresen félrevezető közleményekkel idegesíti azokat, akiket még érdekel, hányan nézik a kormány szócsövét. Tegnapi közleményük például így kezdődik: Szilveszterkor…..
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
Hét napon keresztül (2012. november 19. és 25. között) futott felmérésünk, amiben olvasóink politikai preferenciái iránt érdeklődtünk. A mandiner.hu és a mandiner.blog.hu látogatóinak felugró kérdőívet 1.028-an válaszolták meg, az eredmény a legkevésbé sem reprezentatív a…..
Az Apple elnézést kért, és szoftverfrissítésre visszahívta a készülékeket és Krisztiánt is. „A napokban hívták fel a figyelmünket arra, hogy az új iPhone5-ök szombat esténként automatikusan SMS-ben szavaznak Zámbó Krisztiánra. Természetesen orvosolni fogjuk a hibát. A…..
Eddig csak rossz viccnek tűnt a nemzeti italboltok hálózata, de úgy tűnik, valósággá válhat - sajtóértesülések szerint a trafiktörvény után előkészületben van a szeszes italok koncessziós árusításának tervezete. A Népszava szerint az elképzelés az,…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
steaksauce 2012.11.18 11:31:58
@b2b2: neked sem működik tökéletesen a szarkazmus detektorod
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
steaksauce 2012.10.30 10:59:53
@kovi1970: ha a te stílusodban kérdeznék vissza, ami nem sok IQ-ra vall, akkor a következőt kérdezném: "és te miért nyalod az ellenzék seggét ennyire ? pozícióhoz jutnál egy esetleges kormányváltás esetén ?"

de ez hülyeség, nem nyalom Orbán seggét, viszont még mindig jobbnak látom a jelenlegi kormányt, mint bármelyik jelenlegi ellenzéki bandát (több intézkedésük is szimpatikus, igaz van szép számmal olyan is, amit elleneznék)
Az életvitelemet meg legfeljebb kis mértékben váltzotathatja, hogy épp ki van kormányon.
steaksauce 2012.10.30 11:39:23
@Putyilov gyári melós: amíg elvégzem a munkám, a főnök le sem szarja, hogy közben picit szórakozok, szóval nem kell féltened. Egyébként a te fajtád miatt fontolgatom, hogy mégis szavazok majd, szééép nagy X a fidesznek, nem értük, ellened. :)
Ne hidd, hogy a degenerált kommentjeiddel fel tudsz idegesíteni. :)
steaksauce 2012.10.30 11:59:36
@kovi1970: nézd, ha problémád van azzal, hogy elveszem egy magyar állampolgár elől a munkalehetőséget, teljesíts jobban és vedd vissza. Ennyire egyszerű. 14 éves korom óta itt élek és nem tervezek elhúzni.

Gondolj, amit akarsz, amit magamról írtam, az mind igaz. Nem értem az mit bizonyít, hogy 94 hozzászólásom volt 2009 óta ? Azelőtt nem olvastam blogokat és ritkán szólok hozzá. További jó siránkozást, mára kiléptem. :)
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Meglepő koalíciók lehetőségét veti fel a Republikon elemzése: egy most tartott választáson a modell szerint – hiába a többségibbé tett választási rendszer - senkinek sem lenne egyedül többsége, s ha nem akarnak a pártok megismételt voksolást, olyan lehetőségek maradnak, mint…..
Mandiner blog Szlovákmagyarok 2012.06.04 11:01:00
  Hová tartozik egy szlovákiai magyar? Mit jelent a kisebbségi lét a 21. században? Galán Angéla frissen diplomázott rendező Budapesten született, Szlovákiában nőtt fel, most pedig Magyarországon él. Szlovákmagyarok című dokumentumfilmjében a rendezőnő a szlovákiai…..
steaksauce 2012.06.05 17:04:42
@fremskritt: így írják: csehszlovák

a felvidéki magyar mindig is magyarabb lesz, mint egy anyaországi
steaksauce 2012.06.05 21:39:25
@fremskritt: egy időben egyenlőnek éreztem magam magyarországi embertársaimmal, ezért is költöztem ide. már középiskolában kiderült, hogy ha nézeteltérésem van valakivel, nagy eséllyel előkerül a "hülye szlovák" jelző. Ezért is írtam, hogy a fajtád nem jobb a szlovák nacionalistáknál.
Egyébként a rokonaim felvidéken maradtak, még mindig magyarok, testvéreim gyermekei magyar nyelven tanulnak. Magyarországon élve, Te ne próbálj meg kioktatni - sosem kellett megküzdened a magyarságodért.
A hétvégén Németországban, egészen pontosan Münchenben voltam. Az iPhone-om annak rendje és módja szerint beroamingolt, hazatérés után viszont meglehetősen furcsa helyzet állt elő: lélekben Németországban maradt.A következő történt: miután leszálltunk a géppel, kikapcsoltam…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
steaksauce 2011.01.14 15:42:25
@DonVazze: buta vagy.
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
steaksauce 2010.12.20 05:41:51
@trademark: /agree
A posztban megírt tüntetés részletei megtalálhatóak ezen a linken a Facebookon Újra tüntetni megyünk, ezúttal a szabad sajtóért. Szalai Annamária, Orbán Viktor megtestesüléseként soha nem látott hatalmat kapott arra, hogy ellenőrizze, tönkretegye a neki nem tetsző…..
"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsának pénteki döntése szerint a jövőben engedélyezik a Forma-1-es istállóknak, hogy utasításokat adjanak a pilótáknak, de ezt úgy kell tenniük, hogy ne ártsanak a sorozat megítélésének." -így a…..
steaksauce 2010.12.13 03:52:11
@VRbagoly: jaj te nagyon okos, még hogy a mclaren nem preferál pilótát... Ha azt mondom, hogy "Alonso - Hamilton", rémlik valami ? Jelenleg azért volt nagy szájuk, mert alig volt esélyük a bajnoki címre.. Meg hát Button elbujhat Hamilton (vagy akár Alonso, Webber, Vettel) mellett tudásban. Csak akkor tud menni, ha a kocsija magasan jobb mindenki másénál. Szinte ingyen vb cimet kapott a brawn gp-tol.
steaksauce 2010.12.13 03:52:55
@VRbagoly: jaj te nagyon okos, még hogy a mclaren nem preferál pilótát... Ha azt mondom, hogy "Alonso - Hamilton", rémlik valami ? Jelenleg azért volt nagy szájuk, mert alig volt esélyük a bajnoki címre.. Meg hát Button elbujhat Hamilton (vagy akár Alonso, Webber, Vettel) mellett tudásban. Csak akkor tud menni, ha a kocsija magasan jobb mindenki másénál. Szinte ingyen vb cimet kapott a brawn gp-tol.
Piroslap A Moody's hülye 2010.12.07 12:04:00
Hazánkat tegnap leminősítette a Moody's. Ami gyalázat. Először is honnan tudná a pénzügyi elemző intézet, hogy mi van nálunk? Ne gyere nekem azzal a szoci érveléssel, hogy kiszámolták…Mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, a kiváló kormányzatunk gondolt erre is, január…..
steaksauce 2010.12.07 16:31:58
@Vanek úr61: pedig a 8év még nagyon sokáig az orrotok alá lesz dörgölve. Majd ha 2018ban szarabbul vagy változatlanul áll az ország, jogosan szitkozódhatsz te is.
steaksauce 2010.12.07 16:36:39
@Vanek úr61: a 8 éves szarkupacból hirtelen fellendülést vártál ?
steaksauce 2010.12.07 16:38:52
@Vanek úr61: egyébként meg, ha a fidesz nem képes lábra állítani az országot, akkor úgyis mind1, mert az MSZP és a libsik már bizonyították, hogy képtelenek rá. Gondolom nem LMP meg Jobbik féle nevetséges "pártokban" bízol.
Zsákfalu Képviselőink 2010.11.26 08:55:00
Ughy Attila Országgyűlési Képviselő részéreOrszágház Budapest Kossuth tér 1-3. 1357 Tisztelt Képviselő Úr!"Én, Ughy Attila, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy ………… munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven,…..
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
steaksauce 2010.11.25 18:53:22
@Belpo: _büszke_ droid2
sokkal inkább, mint kommentbetyár nagyokos.
steaksauce 2010.11.25 18:59:10
@stratez: ez az amit az index-olvasók többsége soha nem fog elismerni, mert elvakultam (droid módra? :D) utálják őt.