Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziklala (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időkben elszaporodott vodafoneos ügyek közül a 130 ezer forintos nyaralómobilnet ügye is megoldódott, ahogy naiv ügyfél jelenti. Ami hirtelen nem tiszta, hogy ez a biznisz alapcsomag ugye nem azonos a Start csomaggal, aminek nyáron 10x-re emelkedett a tarifája? A mai napon a…..
Tenne-e ilyet velünk a  kedvenc hentesünk? Balázsé tuti nem, mert ha mégis, Balázs letörné a kezét. Szájjal mócsingot dugni nyers hús alá pedig nagyon nehéz. A Pick azonban csak marketinghentes, így lehet, hogy nincs is keze. Részletek alant: A mellékelt képeken látható…..
sziklala (törölt) 2009.09.11 08:23:40
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Egyszerű kis hagymaügyi posztunk komoly kommenthullámokat kavart, annyira, hogy a levélíró Karcsi ekéző levelet írt, meg elküldte a fenti fotót is. Imádjuk, amikor a szenvedély veszi át a terepet, íme az érintett válasza: látom, a kommentelők között több az eke, mint amennyi a…..
sziklala (törölt) 2009.08.11 00:39:25
@lókupec: az argentinok meg a foGhagymankat
A strandváró program elvileg azt jelentené, hogy a hét minden napján más budapesti fürdőbe lehet féláron bemenni. A Dagályon ez a gyakorlatban annak ellenére nem igaz, hogy a hirdetmény látszólag egyértelműen fogalmaz. I. mikrotörténete: A vendégváró program keretén belül,…..
sziklala (törölt) 2009.07.30 11:53:24
@SpencerBarnes: mi az a Luvre? Van-e olyan jo mint a Louvre?
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
A Vámház Krt. 9-en találtuk ezt a szpotot, ami tényleg olyan vonzónak mutatja a budapesti életet, amilyennek talán csak a magasból néz ki. Főszerepben a Nyugati tér Ferenciek tere környéke. Update 1. Több kommentelőnek válaszolom egyszerre, hogy a film tényleg nem valami…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Éva egy ma született csecsemő, lélekben mindenképp, hiszen még képes meglepődni, sőt kiborulni azon, hogy a fapados légitársaságok mi mindenért képesek megsarcolni az utasokat, és milyen szemérmetlen összegekre. Egy egész járatnyi nyugat-európai utassal együtt azon képedtek el…..