Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radirdrift

90 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg a Csepel Autógyárról akartam írni, de végül egy Légoltalmi bunker lett belőle. Nem gond, önmagában is érdekes, bár valamivel kevesebb autófílséget tartalmaz. Nem egy szívderítő látvány Gyerekként naponta HÉV-eztem el a gyár mellett, és bámultam eleinte a…..
A Magyar Drift Szövetség ezen hivatalos közleményében tudatja, hogy a szövetségben tisztújító változások történtek. 2011. január 22.-én a küldötti taggyűlés keretein belül hivatalosan is megújult a Magyar Drift Szövetség vezetői testülete, a szövetség elnökségét Egyed…..
 A most vasárnapi (okt. 21.) tököli Drift edzésen, a GTS Motorsport csapatának mindkét tagja részt vesz. Első alkalommal lesz látható mindkét Skyline a pályán!!!EDZÉS INFORMÁCIÓK:Helyszín: okt. 21. vasárnap Tököl / repülőtér II. kapuIdőpont: 2010.10.24 vasárnap;…..
A hétvégi rendezvényről pár szó és fénykép az alábbi linken:gtsmotorsport.blog.hu/2010/09/06/gts_motorsport_szeptemberfeszt_eloszor_egyutt..
Gondos Tomi és Gyeskó Bandi kezei alatt, azaz a GTS MOTORSPORT-nál elkészült a turbo átalakításom!Mai nap el is hozhattam az autót!Egy rögtönzött tesztvideót osztanék meg veletek.Annyit tudni kell, hogy jelen pillanatban még a gyárinak megfelelő 0,5 bar nyomáson megy, gyári…..
Több levelet kaptam, amiben jeleztétek, hogy jó lenne még Parádsasvári felvételeket látni. Mazsoláztam még a privát videók között, és találtam egy olyan belsőt, ami még sehol sem szerepelt. Ma ezt osztanám meg veletek:   Közben az autóm "Gondos" kezek…..
Életem egyik meghatározó élményét szeretném megosztani veletek, videó formájában. 2008, Mátrai Hegyi Verseny, Parádsasvár. 21-es úton, a hegyre fel, 55 kanyaron keresztül, csak keresztbe!!! A videó nem adja annyira vissza a tempot, de azt tudni kell, hogy 3.-4. fokozatban volt végig…..
Csodás hétvégét tudhatunk magunk mögött, nagyon jól sikerült a Szatmárnémeti bemutatónk!Az autók tökéletesen üzemeltek, a GTS csapattól pedig példaértékű segítséget kaptunk!400km utazás után érkeztünk meg a Hotel Belvedere nevű Hotelbe, ahol a magyar Drag versenyzők…..
Az idei nyár hosszu évek óta először a pihenéssel telik. 2005 óta foglalkozom a Drifttel, 2006-óta minden belfoldi, és több külföldi versenyen is rajthoz álltam. És hát ez ugye sok energiát és pénzt igényel,  így a nyaralások picit a háttérbe szorultak. Idén szerencsére…..
Fejenkent 50db gumi , Autok felkeszitve, mar csak a trelerre kell felallni, es indulas Az ev legnagyobb autos rendezvenyere, Szatmarnemetibe!A ket napos Drad-Drift rendezvenyen mi, a GTS Motorsport tagjai tartjuk a bemutatot, es biztositjuk a Drift Taxi szolgaltatast ;) Bp-tol cirka 300km-re varunk…..
RÉg jelentkeztem, ezt az indoklja, amit legszivesebben üvöltve, örömkönnyek között osztanék meg mindenkivel: ÚJRA ÉL A SKYLINE!!!!! Rövid leszek, összefoglalom az elmult 3 hetet, mert sok a dolog, és nyakamon a verseny. Bandi összerakta a motort. Közben a…..
Radirdrift 2010.06.16 13:21:59
 Vegyes érzelmekkel írom a beszámolót. Az autó szerencsére rendben volt, de a verseny egyáltalán nem :(  Kezdjük az elejéről. Az autó a versenyt megelőző héten készült el. Gyakorlatilag kb. éjjel-nappal dolgozott rajta a csapat (Gondos Tomi, Gyeskó Bandi, és…..
Rendezvény információkBelépőjegy, amivel a DRIFT és a gyorsulás terület is látogatható: elővételben 2.200,- Ft-os kedvezményes áron kapható a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatán. Helyszíni jegyváltás 2.500,- Ft, 12 éves korig a rendezvény ingyenesen…..
Csütörtökön felpakoltuk a csonkolt orrú hangyászt a trélerre, és elvittük Karihoz, kibekkelni az időt, amíg fogadni tudja a húzatópados bácsi. Nem sok kedvem van egy olyan szakemberhez, aki a nulladik napon megszívat, de Kari esküszik rá, hogy a lézeres padja és a szemmértéke is…..
 2 bal egérklikk a videóra, és akkor megjelenik normális mérteben. Itt nem tudom normálisan belőni a méretet :( ..
Utólagos magyarázatomat olvashatjátok, hogy miért is nem indultam a máriapócsi versenyen.Az autóm még mindíg nem készült el. Ugyanis az összerakás pillanatában Bandi, talált a hengerfejen - pontosabban a szelepeken - pár mechanikai sérülésre utaló nyomot.Így hála az…..
2010. első versenye: Tököl OB1 – Radír Beszámolója   Most így visszagondolva édesek az emlékek, de az elmúlt napokban voltak nehéz pillanatok!   Először is, a legkeményebb érvágás a versenyt megelőző hét elején történt, amikor is kiderült hogy mégsem tudok…..
Radirdrift 2010.05.13 16:03:22
@Anikó04: Jupppiiieee, ez jo hir!
Mit kell megtegyek, hogy megkaphassam a felvetelt?
Emailben el tudnad kuldeni?
Radak.janos@gmail.com

elore is koszonom!!!!
Még márciusban kimentünk Csabberral egy tököli privát edzésre, ahol Jatis megengedte hogy kipróbáljam a kis Ford Escort MK1-es szörnyet, amiben egy 3literes Cossie V6 dolgozik. Régóta építgetik JAtisék az autót, aláfaragtak már mindent, amit találtak, egész jó kis Fun mobil lett…..
Radirdrift 2010.05.06 19:58:33
Előzetesként egy Trailer, bővebb beszámoló hamarosan!auto.indavideo.hu/video/Trailer_Drift_Orszagos_Bajnoksag_2010_aprilis_19_Tokol ..
Először is a legfontosabb: Keresek kölcsönbe 4x100 as 17" felniket a hétvégére!!! Minden megoldás érdekel, aki tud, kérem jelezze : radak.janos@gmail.com cimre!!!Ugyanis ugy alakult hogy az első versenyen "nosztalgiaként" egy e30-al állok rajthoz!Nagyon sok dolog…..
Elszántabbak és egységesebbek, mint valaha. Új kedvencük a zöld és a fekete-fehér, himnuszukat már megénekelte egy feltörekvő rapper, náluk még mindig hátul hajt a kerék! A Monster és az Oakley támogatásával fogadjátok nagy szeretettel a tavalyi év legfüstösebb társulatát:…..
Elkészült a csapatunk egységes ruhakollekciója.Így a versenyeken még könnyebben be tudtok azonosítani minket - ha a két egyforma narancssárga Skyline nem lenne elég :)))Későbbiekben ezekre is felkerülnek a támogatóink logói, mint ahogy a tűzálló overálokra is!..