Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kklaci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi, az elektromosság veszélyeit taglaló posztunk után azért egy posztot megérnek a mechanikai eredetű veszélyhelyzetek is. Amikor ezt a posztot írtam, még aktívan asztaloskodtam. Ma már ez nincs így, de a poszt megállapításaival ma sem szállnék vitába. Végül is egy műhelyben minden csupa fog…..
Hány tekerés a lakás egyetlen éjszakája? És hány kilométert lehet megspórolni, ha a készenléti állapot helyett ki van kapcsolva a kábeltévé dekódere, és még néhány lámpa? Sokat.Nem véletlen, hogy a világ bringásait gyorsan meghódították a dinamót helyettesítő az elemes…..
A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót. Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda…..
Az új csatornarendszer megdolgoztatja a Ferrari és a Mercedes pilótáit, a spanyol többször alig fogja a kormányt, Michael Schumacher végig könyököl a célegyenesben. A McLaren után a Sauber, a Ferrari és a Mercedes is megcsinálta saját csatornarendszerét, amivel hasznosítja az…..
Veszélybe került Marek Malik örökös első helye a minden idők legszemtelenebb büntetője versenyben. Svédország Svájccal játszott vb-felkészülési mérkőzést kedden, amely a rendes játékidőben 3-3-ra végződött. A csata büntetőkkel dőlt el, arról, hogy az eseménysor…..
kklaci 2009.04.01 21:57:50
@Hockey_Fan: Ha jól megnézed, ez nem lett gól, a kapus kifogta a lepkés kezével, bár pimasznak nagyon pimasz, ebben egyetértünk. De azért a kapus is résen volt.

Üdv:Klaci