Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cable

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ime néhány kép felújitott villanyszerelési munkák után, rövid idön belül...         tovább......
Bemutatok néhány ügyeskezű munkájának gyümölcsét...              Tovább..
A villám két felhő vagy felhő és föld közötti hatalmas töltések kiegyenlítődése.Ha a kisülés két felhő között jön létre, villámlásról, ha felhő és föld között, akkor villámcsapásról beszélünk. A villámvédelmi berendezés a villám áramát káros hatás nélkül,…..
Új házat építesz, felújítasz ? Soha ne az árat nézd az árajánlatban - nehéz ügy ! Az olcsóbb utólag mindig a duplájába kerül. Miért? Pl.: ha a tervezésből kimaradnak olyan berendezések, mint a telefon, televízió, klíma, kapunyitó, kaputelefon, kertvilágítás, antenna…..
Nem is gondolnánk, hogy a mai modern világ kedvelt készüléke a számítógép, milyen sok energiát fogyaszt, főleg ha amikor nem használjuk, és csak úgy magára hagyjuk. Általában bekapcsoljuk a számítógépet és a perifériákat (nyomtató, fax, stb.) amikor abbahagyjuk a rajta…..
A villanyszerelés ezen feladata a különböző lakóépületek (családi házak, társas házak, lakások) teljes körű villanyszerelésének kiépítése (világítás, fűtés, szórakoztató elektronika, biztonság technika, háztartási gépek bekötése). Építkezés esetén ajánlatos a…..