Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefun626

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
Azt bírta mondani az MTVA sajtófőnöke a Borsnak, hogy minden pénzt megér az Eurovíziós Dalfesztivál. A hibátlan érvelés szerint mivel az idén Malmőben megrendezésre kerülő eseménynek 160 millió nézője lesz, ezért "nem is kell ennél jobb országimázs. Mindent pénzt megér az…..
Az őszi műsorrendjét egy amerikai ételeket is felszolgáló benzinkúton bemutató RTL Klub nem akarta elárulni nekünk, melyik külföldi formátum alapján készült a Kód című vadonatúj kvízműsoruk, de minket nem hagyott nyugodni a dolog, és a modern technológia és teljes oknyomozó…..
"Nagyon úgy tűnik, hogy vége az Esti Showder diadalmenetének! Fábry Sándor (57) is áldozatul eshet az RTL Klub berkeiben folyó nagy átszervezésnek és leépítésnek", írja saját információkra hivatkozva a mai Blikk. A lap még hozzáteszi: "A vezetőség szerint nem…..
Újhelyi István, Szalai Balázs, Szekeres Imre, Bochkor Gábor, Suchman Tamás, Palik László. Mi a közös bennük? Igen, mindannyian elég antipatikus figurák. De nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy pont az a közös bennük, ami a Sedesában, a Magyar Honvédségben, a Santanderben és a…..
Örvendetes, hogy városunk egyik legnagyobb turistavonzó rendezvénye a Dóm téren található Szabadtéri Színház. Azonban minden örömben  akad olyan üröm, ami egy kis odafigyeléssel megoldható lenne, akárcsak előző cikkemben megemlített Rókusi krt-tal kapcsolatban.   A…..
A hatszázas lista alapján a Tesco januárban 67,5%-ban, a Cora 77%-ban, az Interspar 81,4%-ban volt drágább az Auchannál. Decemberhez képest a Tesco több termék esetében lett olcsóbb nálunk, a Cora árai romlottak az összehasonlításban.       A páros index kereskedelmi…..
Mikor megláttam a hírt, miszerint végre valaki "világsztár" jön erre észak felé; rögtön tudtam, hogy ezt látni kell.Egyébként sem voltunk még ralliversenyen, úgyhogy elhatároztuk, megyünk. Gondolkoztunk szállásfoglaláson, de aztán letettünk róla, mert…..
Stefun626 2010.02.10 12:58:15
A választási részvétel (aránya) az egyik legnehezebben előre jelezhető eleme a szavazásoknak. Amikor a 2004-es EP-választás előtt egy újságíró a várható részvételről kérdezett, hogy a jóslás lehetetlenségére és nevetségességére hívjam fel a figyelmet, viccesen (vagyis…..
Stefun626 2010.01.06 08:59:02
mi kirándulni megyünk április 11-én. Ezt a sok kretén bunkót, meg nagy ívben lesz@rom. Majd ha lesz választék, akkor megyek. De per pillanat mindegy melyik dilettáns, korrupt, haszonleső, offshoretulajdonos, tolvaj, mutyizós brigád "vezeti" az országot.
Ízes magyar Sparherd vagy sparhelt 2009.07.03 15:29:43
Nos, jelentem, élek még, és ismételten felveszem az ízes magyar nyelv blogom eleresztett fonalát. Nem is nagyon vesztegetném a szót másra, mint a címben találhatóra, azaz a sparherdre.Ez egy rendkívül kis tetszetős darab, a sezlony után a másik kedvenc szavam. Persze tudom én, hogy…..
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
Kezdjük az évet egy folytatással, a nemrég megénekelt Color Infection második részével. A folytatásban 25 újabb szintet kapunk, amelyek némileg furmányosabbak, mint az előzőek, de a feladat ugyanaz, mint korábban: a rózsaszín elemek jól időzített eltávolításával elérni, hogy…..
Stefun626 2009.01.08 16:26:33
Ammikor elolvastam Gyuri csatolt képének a címét, ami egyben a megoldás, rettegés fogott el, hogy szembesülnöm kell - na, teljesen megörjítettek a szóviccek, vajon milyen kép villant föl előttem a "szembesül" szó leírásakor? - szóval rettegés fogott el attól, amit a…..
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Van egy rossz hírem, meg egy jó. A jó az, hogy ebben a részben elbúcsúzunk Shittertől, és ettől a történetszáltól, méghozzá véglegesen, pezsgő be van hűtve mindenkinek? A rossz hír pedig az, hogy a múlt heti részben hallhattuk utoljára Selmeczi Rolandot Wilsonként. Ha nem…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
Stefun626 2007.12.17 07:58:05
Hitték volna, hogy Uj Péter Index-főszerkesztő egyik kedvenc - na kimondom: vesszőparipája - a dörzselektromosság? Esendő emberek vagyunk mindannyian, ezért fogadják elnéző szeretettel U.P. hajtás után olvasható posztját, amiben babérkoszorúval ékesíti a Tesco fejét, amiért…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..