Adatok
Ambrosia
4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Hideg padlizsánkrémlevesHozzávalók: 60 dkg padlizsán, 4 dl tej, bors, 1 gerezd fokhagyma, citromfű, bazsalikom, fél citrom, 2 dl tejszín, 2 dl fehér borElkészítés: A padlizsánt forró sütőben kb. 20 percig sütjük (rendszerint alufóliával becsomagolt vaslapon szoktam, körbe-körbe…..
Hogy mi a közös a smaragdzöld tökfélében és a tojásgyümölcsnek is nevezett, mélylilában pompázó burgonyafélében? Egy szakember a „kapocs”: séfünk, Kalász Kornél, aki diplomatákat és nagyköveteket megszégyenítő módon teremtett harmóniát, a két zöldség…..
Április 17-én, péntek este 18 órától szeretettel várjuk a borok és a gasztronómia kedvelőit egy hangulatos vacsorára.A neszmélyi Gelbmann pincészet szakértőjével!Menü: Aperitif:Neszmélyi Irsai Olivér Madársaláta burgonya dresszinggel, szotírozott erdei gombával…..
Üdvözlünk minden Kedves Olvasót és Vendéget!Jártál már az Ambrosia Étteremben?Igen? Nos, akkor biztosan érdekelni fognak az étterem hírei, újdonságai, akciói...Nem??? Akkor csak figyelj, olvass és szemezgess a Téged érdeklő bejegyzésekből. Egy napon pedig látogass meg minket.…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz