Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambrosia

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hideg padlizsánkrémlevesHozzávalók: 60 dkg padlizsán, 4 dl tej, bors, 1 gerezd fokhagyma, citromfű, bazsalikom, fél citrom, 2 dl tejszín, 2 dl fehér borElkészítés: A padlizsánt forró sütőben kb. 20 percig sütjük (rendszerint alufóliával becsomagolt vaslapon szoktam, körbe-körbe…..
Hogy mi a közös a smaragdzöld tökfélében és a tojásgyümölcsnek is nevezett, mélylilában pompázó burgonyafélében? Egy szakember a „kapocs”: séfünk, Kalász Kornél, aki diplomatákat és nagyköveteket megszégyenítő módon teremtett harmóniát, a két zöldség…..
Ambrosia Étterem Borvacsora 2009.04.02 16:58:00
Április 17-én, péntek este 18 órától szeretettel várjuk a borok és a gasztronómia kedvelőit egy hangulatos vacsorára.A neszmélyi Gelbmann pincészet szakértőjével!Menü: Aperitif:Neszmélyi Irsai Olivér  Madársaláta burgonya dresszinggel, szotírozott erdei gombával…..
Ambrosia Étterem Bemutatkozunk 2009.04.01 20:30:00
Üdvözlünk minden Kedves Olvasót és Vendéget!Jártál már az Ambrosia Étteremben?Igen? Nos, akkor biztosan érdekelni fognak az étterem hírei, újdonságai, akciói...Nem??? Akkor csak figyelj, olvass és szemezgess a Téged érdeklő bejegyzésekből. Egy napon pedig látogass meg minket.…..