Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o.csabAT

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
Sokan azt hiszik, hogy az első utcai soros hatos motorkerékpárt a Honda gyártotta. Majdnem, az aranyérem a Benellié. A 750 Sei-hez azért volt köze a japánoknak is, a motorját a soros négyes CB500-ról koppintották, igaz, megtoldották két hengerrel. A hat leömlő ellenére aránylag…..
o.csabAT 2010.07.24 12:56:28
@Psziho: Ez a photoshopos kép szerintem.A blokk két oldala tök egyforma. Ha nem akkor tényleg ügyes.
Csak az vásároljon boltban, aki képtelen saját maga összerakniA villanymotorral súlyosbított kerékpár minden autós és motoros ellensége. Jellemzően nyugdíjasokkal, cikk-cakk vonalban haladó jármű lassú, instabil és iránya kiszámíthatatlan. Ha ilyet látunk, legyünk óvatosak:…..
Yuki Takahashi mosolya nem volt őszinte, mikor Talmácsi Gábor szezon közben elszegődött a Scot Racinghez. Igaz, hogy a magyarnak nem volt Moto GP tapasztalata, de tőkeerős szponzora igen: a MOL biztosította háttér sokat nyomott a latba, amikor az RC212V-t osztogatták. A korábbi hírek,…..
Egyszer csak beszoptam én is. Világ életemben fostam, hogy egyszer majd félretankolok, ezért nem is hagyom pl., hogy benzinkutas tankoljon az autómba, a tesztautóba, a motoromba, a tesztmotorba – bármibe. Minden tankolásnál végigmantrázom, hogy benzin, dízel, megnézem a feliratot…..
A gyorsaságimotoros-világbajnokság pilótái ismét esőben versenyeztek. Idén nincs szerencséjük az időjárással, ráadásul a francia pályán amúgy is gyakori a vizes futam. A 250-es kategóriában rengetegen kiestek a nehéz körülmények miatt. A nagy csúszkálásból Simoncelli…..