Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyittlakó (törölt)

0 bejegyzést írt és 1394 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez lesz a vége: Orbán Viktor meghatottan hajt fejet Magyarország emléke előtt Magyarország igazi szociális állam már most, pedig hol vagyunk még a három-négy ciklus alatt kiteljesedő NER minden területet átfogó eredményességétől. Amíg pénz nincs, megtestesül legalább a…..
egyittlakó (törölt) 2013.05.16 11:44:43
@Blogger Géza: Gejza, há te miko döglesz meg? Mán az ásót elővettem, ide van támasztva a kapu elé, hogy segíccsek rajtad (feltéve, hogy nem valami fityeszes főúri családból való vagy). Nem akarok túl sokáig várakozni, úgy hogy igyekezzé mán lécci.
egyittlakó (törölt) 2013.05.16 12:11:03
@szabadság elvtársak!: "Az a baj velünk magyarokkal, hogy mindig átesünk a ló másik oldalára. Pedig lovas nemzet voltunk."

Igen, voltunk. Most kutyás nemzet vagyunk és úgy is viselkedünk. Sunyi módon lapulunk a gazdáink lábához, közben egymást marjuk. Mást nem is teszünk, csak ugatunk és morgunk. Egymást baszogatjuk, de a magyarkodásra meg csóváljuk a farkunkat, mint amikor jó koncot kapunk a gazdától.
A gyilkolás sem megy másként, az elmúlt napok hírei is arról szólnak, hogy kis embertársunkat úgy végezték ki, mint egy kutyát. Hát ide jutottunk. István királyunk ha visszajönne, összehányná magát az undortól...
Különben igaza van a főuraknak, ott fent a Párt központi bizottságában: nem kellene ide még szociális temetés sem, hanem mindenki égesse el a portáján a halottját az avarral együtt. A hamu mehet a virágok aljába, vagy télen a járdára. Akinek meg nincs senkije, azt égessék el a közmunkások.
CuppCake Twin Peaks fánk 2013.05.09 15:57:50
Már több hónapja tart nálunk a szerdai Twin Peaks session, ami azt jelenti, hogy minden szerdán megnézünk 2-3 részt a kultikus Twin Peaks sorozatból baráti körben, aztán megbeszéljük többnyire ki mennyire fogja az eseményeket. És borozgatunk. Már régóta eldöntöttük, hogy a…..
egyittlakó (törölt) 2013.05.10 11:25:43
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
2011. húsvét óta új Alaptörvényünk van, aminek az egyik (értelmesebb) pontja a következő:"A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a…..
egyittlakó (törölt) 2013.02.04 19:09:27
@dr Kangörény: "Hopsz, a fidesztrollok még nem jelentek meg, várják a pártközpont utasítását, vagy mi a szösz?"

Dehogy, ilyenkor lecsekkolják a női családtagokat a sarkon, majd könyvelik a bevételt.
egyittlakó (törölt) 2013.02.04 19:13:24
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!: "Tessék mondani, ez akkor most így rendben van, igaz???

(a 12 milliárd ellopására gondolok) "

Igen, amit 2010 óta lopnak, csalnak, rabolnak: az rendben van. A "nemzeti" oldalnak ehhez joga van. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
egyittlakó (törölt) 2012.12.15 21:38:01
@Keresztyén és Magyar: "nemzeti érzelmű vezetők"

Látom, nem akarjátok abbahagyni. Mikor fogjátok már fel végre, hogy a nemzeti érzelem nem a ti kizárólagos tulajdonságotok. Mint ahogy nem ti mondjátok meg, hogy ki a magyar és ki nem. Aki magyarkodik, az az én szememben egy szarházi, mert sérti az önérzetemet.
Az origo információi szerint a magyar bankok egy része, idézem, „a kormánnyal való együttműködés szorosabbra fűzését akarja elérni, és kezdeményezné a bankszövetség és a kormány közötti, tavaly decemberben kötött paktum megerősítését, illetve újrakötését”. Ez…..
egyittlakó (törölt) 2012.11.01 17:21:53
@Muad\\\'Dib: "Ó, a líbiai lázadók. Azokról beszélsz, akiket még a mai napig nem sikerült lefegyvereznie az új kormánynak, és egy részük szalafista muszlim"

Aham, szóval még mindig nem tudtad megemészteni Khadafi kinyuvasztását... gratulálok! Látod, a bankár Nyugat beleavatkozott a belső ügyeikbe, hogy később teret hódítson az IMF-nek, amikor kifogynak az olajból... ugye?
:)
Mit szólsz a Viktorodhoz, aki ugyanabban a polgári körben szerepelt a nyilasok mostani vezérével, és ügyesen terelte a rá szavazó náci söpredéket külön pártba? Az nem baj, hogy az ürge már full fasiszta?
Szóval, ne gyere nekem a süket dumáiddal, mert még egyszer sem olvastam tőled olyant, ahol minimálisan is kritizáltad volna a vezéredet vagy a retardált hungaristákat.
egyittlakó (törölt) 2012.11.01 20:04:47
@pupumpa: ""Spontán" összetrombitálnak egy tömeget egészen más ügyben, mint amire később felhasználják."

Figyelj, neked ki hazudta be, hogy a tömeg "spontán" jött össze? Tudod te, hogy mit jelent az a szó, hogy spontán?
Én, például már láttam "spontán" összeverődött narancsos bolsevik csürhét, amely felgyújtotta a tévét és szétverte a fél várost...
Erre gondoltál, tündérbogár?
egyittlakó (törölt) 2012.11.01 20:21:03
@guu: "Biztos sok a hiba de nekem tetszik,hogy a hazai termékeket és vállalkozásokat próbálják helyzetbe hozni."

A hazai termékek drágák és szarok, ezért én mint vásárló, azt a terméket veszem meg, amelyiket éppen akarom, ha lehet, akkor minél olcsóbban. Ezt úgy hívják, hogy piacgazdaság. Kereslet és kínálat. Nézz utána a régebbi iskolás anyagodban. Különben mit szólnál, ha most Németországban olyan kampány folyna, hogy ne vegyél magyar sört, csak igazi németet? Magas, mi?

"Aztán hirtelen az "Egyesület", amit Bajnai és 8-10 másik sunyi létrehoz, rátelepszik a millára."

Sunyi a Bajnai? Meg a többi is? Mert te ki a fasz vagy, hogy ítélkezel?
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Ausztráliában és Új-Zélandon súlyos a szarkahelyzet. Egy ausztrál felmérés szerint a férfi lakosság 90 és a nők 72 százalékát érte már élete folyamán legalább egyszer madártámadás. A szarkák a kerékpáros-forgalom növekedésével új szokásokat is felvettek:…..
Hiába nézted meg hirtelen a dátumot a sarokban, bár én sem szeretem túlzottan ezt a hűvös, nyirkos őszt, meg utána a telet sem igazán, de nem ugrottunk vissza április első napjára. Volt nekem biciklim tizenéves koromban, még ha olyan is, hogy szerintem váltót meg féket is csak…..
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
egyittlakó (törölt) 2012.05.11 15:07:16
@Dövan: "ha valakit ilyen okból megbilincselnek, az kenje össze a bilincset kutyaszarral"

Ugyan már, jó hogy nem gyalogolok öt utcányit, hogy felszedjek elegendő kutyaszart...
Akkor már inkább egyszerűbb lenne telibe fosni, csak legyen a kocsiba budipapír.
:)
egyittlakó (törölt) 2012.05.11 15:15:44
@Tímár Mihály: "Én abszolút nem értem, hogy mire jó a kerékbilincs. Teljesen felesleges szívatás."

Helyesen: viszont szívatás. Nehogy már a büdös paréj csak úgy elsétáljon, miután feltartotta a forgalmat. Várjon ő is! Jó szar érzés lehet, hogy van pénze kifizetni a bírságot, mégsem húzhat el onnan azonnal...
Mit nem értesz ezen? Én a közterületesek helyett nem kerékbilincset, hanem RPG-t vagy harckocsit használnék, utána megbüntetném a tulajt a roncsok közterületen való tárolásáért.
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
egyittlakó (törölt) 2011.11.25 20:26:13
@Parajpuding: "Az épeszű emberek és remélem az utókor számára is végérvényesen felíratkozott a hiteltelen, országrontó, nemzetmegosztó politikusok történelemkönyvébe."

Ha ezt így összefoglaljuk, akkor a hazaáruló a megfelelő szó.
Azt még hozzátenném, hogy a magyar nép tökéletesen megérdemli. Aki nyitott szemmel járkál ma ebben az országban, akkor az láthatja a kétharmad fényében, hogy ez a banda a társadalmunk igazi és hiteles tükörképe.
Átkozom azt a napot, amelyen úgy döntöttem 25 éve, hogy magyarként akarok élni...
egyittlakó (törölt) 2011.11.25 20:29:28
@egyittlakó: "Átkozom azt a napot, amelyen úgy döntöttem 25 éve, hogy magyarként akarok élni... "

Sajnálatos módon, még adóztam is ezerrel...
:)
egyittlakó (törölt) 2011.11.25 20:40:07
@Akitlosz: "Arra kell, hogy a régebbi hiteleket vissza lehessen fizetni, ami újabb és újabb és újabb hitelek felvétele nélkül képtelenség."

"Sokáig, ma is ez megy, és nem úgy tűnik, hogy vége szakadna ennek a módinak."

A fülkeforradalom, a gazdasági szabadságharc jobb megoldás?
Éppen most tudtuk meg, hogy mire mehetsz ezekkel.
Szerinted, mivel kísérletezzen még Orbán Viktor, nemzetünk bölcs és tévedhetetlen vezetője?
Vastagbőr Emléktöredékek 2011.09.17 09:01:00
Szombat reggeli válogatás kommentár nélkül. Csak úgy, mementónak.   Fónagy János: "Ha az üzemanyag ára emelkedik, akkor minden szolgáltatás és áru ára is emelkedni fog ennek következtében - jegyezte meg a fideszes honatya, kiemelve: ez pedig kevesebb fogyasztással jár,…..
egyittlakó (törölt) 2011.09.18 09:08:03
@kavinton: "Fordítsuk meg a választás menetét. Ne a megválasztandó személy legyen előbb és utána valami förmedvény, hanem egy kidolgozott terv amihez választjuk meg a jelölteket."

Ébredj fel. Ebben az országban kétharmad döntött arról, hogy nem így akarnak választani. Részemről ez teljesen rendben van, tökéletesen megérdemlik, amire szavaztak. Remélem, hogy az Orbán rezsim még több szenvedést tartogat még a lelkes választóinak és legalább ezt a ciklust kitölti. Ha már ilyen szépen megbüntették a szockókat, most legyen ám magyar nemzeti vér a pucákban elviselni azt, ami a nagy nemzeti együttműködés rendszeréhez kell.
Röhögve olvasom ezeket az írásokat és rájöttem, hogy tényleg a legszebb öröm a káröröm.
Bocs, hogy ilyen gonosz voltam: próbálok megfelelni a trendnek.
:)
egyittlakó (törölt) 2011.09.18 09:24:58
@sárkányfő: "á, előkertült blogger géza is, aki minden fideszes szart kimos bármikor"

Korábban azt hittem, hogy ezek a nyomorékok pénzért csinálják, de tévedtem. Az egyik műszaki szakértő ismerősöm az egyik bejárás alkalmából bent volt egy ilyen majomnak a házában. Majdnem hasra esett, amikor bement: az előtérben Orbán-oltár volt felszerelve. A falon a Viki képe, előtte égő gyertyák, virág, a hangfalból meg halkan szólt a Kedves Vezér valamelyik beszéde.
El kellett hinnem neki, mert becsületes ember. Nos, az ilyennek pénz sem kell a Párt kasszájából, hogy hülyét csináljon magából.
  „Most vasárnap” megverné a Jobbik az MSZP-t és nagyon nagy partit csapnának Schifferék, ha az LMP bejutna a parlamentbe – ez derül ki a Nézőpont legfrissebb felméréséből. Meg persze az is, hogy a Fidesz-KDNP-nek most is meglenne a kétharmad, de hát az anyag a…..
egyittlakó (törölt) 2011.09.15 22:11:51
@www.doominogame.com: "Ennek a csürhének 3 képviselője van az EU-ban, s a magyarok 18%-a egyetért velük. Akkor minden ötödik magyar csürhe-tag?"

Rosszul mondod: minden ötödik magyar hülye.

"És aki eddig 4+8+másfél év alatt közép-európa legszarabb helyévé tették az országot? Az szerinted valami?"

Az a valami ugye, hogy ti elvesztettétek az ország kétharmadát, nemde? Ne a komcsikról papolj nekem, te nyomorék, hanem meséld el, hova tettétek a haza kétharmadát?
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Sokszor téma itt a blogon a közlekedés autópályán. Tothos összegyűjtött néhány, a sztrádák használatával kapcsolatos általános, ugyanakkor fontos tanácsot. Nemcsak a KRESZ betartásáról van itt szó, hanem olyan játékszabályokról, amelyek betartásával talán kevésbé…..
egyittlakó (törölt) 2011.06.28 18:48:44
@Navarone: "Engem is levillogtak Bécsnél az autópályán, négysávos szakaszon a külső előtt eggyel beljebb lévő sávban mentem száztízzel, keresve a lehajtót"

Jogos. Vasárnap 140-el mentem folyamatosan Bécs előtt a külső(!)sávban. Ha keresel valamit, akkor tarts jobbra, ott nem villognak le. Ha jobban figyelnél, akkor a német és osztrák autópályákon komolyan veszik a jobbra tartást és nem villognak egymás seggébe (kivéve, ha olyan hülyéket kell felébreszteni, akik tartósan a középső sávban haladnak, általában magyarokat).
egyittlakó (törölt) 2011.06.28 23:21:36
@jelentéktelen alak: "Igaz, ebből egyik sem német rendszámmal tette. Az egyiken román, kettőn meg osztrák rendszám volt."

Sok román megy osztrák és német rendszámmal. A románok különösen agresszív, magamutogató módon vezetnek, aki járt Erdélyben, az tudja miről beszélek. A 4-es főúton is zavartalanul rodeóznak, levillogják az embert. Eddig még soha nem láttam, hogy a rendőrök kiállítottak volna ilyen elmebeteg barmokat...
Tegnap a 3-ason megyek Pest felé, 140-el előzöm a kamionsort, amikor azt látom, hogy a seggembe villog egy feltupírozott régi wv golf (magyar persze). Na akkor valahogy 120-ra csökkent a sebességem és elég hosszan soroltam be a kamionok elé. Amikor átnéztem, egy 18-20 éves formájú, napszemüveges köcsögöt láttam.
Amúgy a villogó buzeránsokat nem szoktam figyelembe venni.
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
egyittlakó (törölt) 2011.06.05 19:04:11
@bájgúnár: "Rablás az rablásmarad ezer év múlva is."

Jó, hogy mondod, vénember. A magyarok elrabolták egy itt lakó nép földjét, amikor idejöttek hívatlanul Ázsiából.
Ez a rablás ezer év után is rablás, vagyis tolvaj ne beszéljen lopásról. Érted, öreg?
Orbán kapitány jóárasította a svájci frankot. Tapsvihar és hozsannaözön következne ezen a ponton, ha a valóságban, és nem egy szemfényvesztő, alternatív elnapoló trash reality közepén lennénk.Orbán Viktor 5 pontos devizahiteleseket mentő csomagja nagyjából egy dologra…..
egyittlakó (törölt) 2011.05.31 21:01:12
@Alamio: "pontosan azért mászkálok balos/kormányt kritizáló blogokban (és jobbosokban kevésbé), mert látni akarom az ellenvéleményeket- az enyémtől különböző jobban érdekel, mint az azzal megegyező. Ha nem lenne célom megismerni mások véleményét, ilyent nem tennék"

Nahát, ettől teljesen meghatódtam. Még egy könnycsepp is legördült az arcomon (éppen erős paprikát eszek).
Alapjában véve nincs is gond a dumáddal, viszont hatalmas tévedésben vegetálsz. Olyan, hogy "jobboldal" Magyarországon nincs. Vannak Orbán-hívők és vannak szocialista szavazók. Ezek közül egyik sem jobboldali, maximum vekkeres vagy nyugger. Aztán van egy köztes tömeg, a haszonhajhász, fogatlan, primitív csürhe, amely ígéretekre és pénzre megy, arra szavaz, aki ezekből többet mond.
Ez Magyarisztán. Olyan, hogy jobboldal, nem létezik. Ha létezett volna, sem Gyurcsány, sem Orbán Viktor a büdös életben nem szagolhattak volna be a hatalomba.
Nos, ezt a véleményt is elrakhatod magadnak a polcra.
Telefonon beszélek egy kollégámmal, mesélem neki, hogy ma délután - miután elolvastam egy hosszú cikket az egyik napilapban - paradicsomokat és paprikákat karóztam-kötöztem. Kedvesen szörnyűlködik, s idézi egy közös ismerősünk népszerű mondását: „minek olyannal…..
egyittlakó (törölt) 2011.05.31 08:37:20
@matzie: "Mióta élek, a legelső választás óta, mindig a fidesz-re szavaztam. De soha többé."

Milyen megható. Azt hiszem, neked inkább a hit gyülekezete lett volna jó választás, ahhoz megfelelő a hited. Tényleg, hogy lehet vakon szavazni megannyi botrány után ugyanarra a pártra? Tényleg ennyi idő kellett, hogy kinyíljon a szemed?

"amit a szocialista kormány művelt, azt gondoltam, alulmúlhatatlan"

Részleteznéd egy kicsit?

"És közben nincs állás, nem hogy a jogásznak vagy a képzetlennek, a mérnöknek se. És hogy dolgozzon az a sok rohadt munkanélküli, mit képzelnek. És közben meg munkahely, na az nincs, felvenni senkit nem vesznek fel, csak kirúgnak, mindenki remeg, az emberek hamuszürke arccal, gyomorideggel járnak dolgozni és ha van is munkájuk, a fizetésük néha a rezsire meg a kajára is alig elég."

A jövő elkezdődött. A nép jól megbüntette a szocialistákat (miért is?). Gratulálok, de most nem kellene siránkozni. Még csak egy év telt el a nemzetmegváltó kormányzásból, tessék férfiasan bevállalni a következményeket: még három év hátravan (minimum).
egyittlakó (törölt) 2011.05.31 08:50:43
@Maretz: "A jobboldali ember ugyanis egyenes és őszinte, a buszmegállóban két mondat után rájön, hogy jobboldalival van dolga. A balosok sunyik, megbúvók, hazudozók..."

El tudom képzelni azt a magasröptű "jobboldali" párbeszédet:
- Jó napot, ezek a komcsik tönkretették az országot.
- Ja.
egyittlakó (törölt) 2011.05.31 08:55:14
@Cartman (ex Cartman): "Pl. a munkanélküli segélyek megvágásával három hónap alatt egy szintre kerül az, aki egész életében becsületesen dolgozott, azzal, aki soha egy fűszálat sem tett keresztbe. "

Aki egész életében dolgozott és még mindig nincs semmije, az annyit is ér.
:)
Tisztelt Terror!   A minap állásinterjún volt balszerencsém részt venni. Tavaly diplomáztam, eddig dolgoztam egy cégnél, amely sajnos tönkre ment, így nekiálltam a keresésnek. Egy multi céghez küldtem el legutóbb az önéletrajzomat, be is hívtak e hónap 19-én 10 órára.…..
egyittlakó (törölt) 2011.05.28 07:10:32
@fourgee: "Tudod amikor valakinek elég nagy baráti köre és sok rokona él itthon, a jóléti államban meg egy ismerőse sem, az előbb-utóbb hazajön."

Na az tényleg hülye. Én még Orbán Viktor két szép szeméért sem jönnék haza. "Haza"???
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
egyittlakó (törölt) 2011.05.26 21:16:35
@Aabroncs: "Jobban járnánk, ha a Cosa Nostra szedné nálunk az adót. Az is beérné kevesebbel..."

Ja, és merne valaki kibújni az adózás alól...
:)
Minden szavaddal egyetértek. Az én lelkemben akkor szakadt el valami, amikor a kormány ellopta a magánnyugdíj pénzeket. Akkor döntöttem el, hogy ott baszom át az államot, ahol tudom. Most még alkalmazott vagyok, nem tehetem, de ha akad plusz pénzem, soha nem fogom bevallani. Minek? Úgyis eltőzsdézik vagy odaadják az indiánoknak. Vagy még rosszabb: utat építenek belőle a bringásoknak...
Varánusz Te is fiam, Stumpf? 2011.05.08 06:04:00
Igyekezett magabiztosnak látszani. A tét nagy, hallgatósága véleményétől ezúttal valóban az ország gazdaságának sorsa függ. Nem lehet matolcsyzmust álmodni, nem lehet mellébeszélni, és nem lehet erőtlennek látszani sem. Ha hisznek neki - egyelőre - nyert ügye van, ha nem, a…..
egyittlakó (törölt) 2011.05.08 13:15:43
Nagyon jó az írás, Fabius. Köszi!

@nemsiker_s: "A poszt írójának jó vénája van, egy elképzelt szitut ír le, ennyi."

Honnan tudod, hogy elképzelt? Ott voltál?

@Ordnassac: "Akkor már sejlett, hogy bár fideszes, de azért nem droid."

Hogy néz ki az, aki fideszes, de nem droid? Én még olyat nem láttam... Nehogy már Stumpf elvtárs legyen az...
egyittlakó (törölt) 2011.05.08 13:40:56
@Ordnassac: "öreg hiba a magyar jobboldalt egy monolit tömbnek tekinteni"

Egyetértek, így remélem nem követtem el nagy hibát azzal, hogy a fideszt soha nem tekintettem jobboldalinak.
egyittlakó (törölt) 2011.05.08 19:55:59
@SzaGyu: "Orbán meg Lézer bármit is tesz a jövőt illetően, attól még lesznek választások"

Biztos?