Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esoember

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évtizednek megvannak azok a húzó slágerei, melyekben olyan elképesztő dallamok vannak, hogy pár másodperc alatt felismeri őket az is, aki mondjuk 20 évvel később született. Mert ott vannak a tévében, a filmekben, a reklámokban, a szüleink lemezjátszóin és a közös kulturális tudatban - vagy…..
Társasjátékvarázs Village 2017.02.12 08:00:00
Village, ahol jó meghalni A Village egy olyan családi játék, ami ennél családiasabb már nem is lehetne hiszen egy családot fogsz irányítani. Elküldheted a családtagokat műhelybe inasnak, templomba papnövendéknek, a tanácsházára közalkalmazottnak, a piacra kofának, de akár utazónak is a hetedhét…..
A félpénzes hétvégén kiderül, mit rejtenek a hegyek, mennyivel konszolidálódott a botcsinálta tanerő, talál-e az észak-európai vak tyúk szemet, mennyire ütésálló Jake Gyllenhaal, mitől vált szentté Borbála és hogy honnan nyerhető 1,21 gigawatt. Heti bemutatók...
Ez is egy nap, amikor életben kell maradni. Ha sikerül, akkor már csak 364 van hátra, és hazamehetsz a családhoz, hogy megpróbáld elfelejteni a földi poklot. Nem fog sikerülni, a háború egy életre veled marad. Oliver Stone-nál senki nem tudja jobban ezt. Nagyon fáj, hogy a mostani…..
aeon flux trailer: everest (2015) 2015.06.05 08:07:00
A tegnapi poszter után megérkezett Baltasar Kormakur sztárparádéval megtámogatott katasztrófa-drámájának első előzetese is, amely a rendezői északi hűvössége mellett azért nyomokban tartalmaz némi hollywoodi epikusságot is. Eddig jó az arány... ..
Ugyanis kénytelenek vagyunk beszélni a múlt évezred elképesztő záróakkordjáról, David Fincher magnum opusáról, a filmről, amely meghatározta generációját. A Harcosok Klubja ugyanis 15 év és néhány hónap után visszatér a magyar mozikba, hogy megmutassa, hogy nem is olyan rég még volt vér a stúdiók…..
Oscar után, Golden Action Boy előtt. A múlt heti, harmadik toplistás bejegyzés hozzászólásai alapján ismét beigazolódni látszott a tézis, miszerint minden filmrajongó lelke mélyén valahol egy kritikus lapul, és nektek, a kedves olvasóinknak igen karakán, általában negatív véleménye van az arany…..
Ha egy főnök úgy dönt, hogy karácsony vagy nyárközepe alkalmából megajándékozza a csapatát valamilyen közös programmal (amit aztán teambuilding címén elszámoltat a céggel), jobb esetben beírja a Google-be, hogy "csapatépítő tréning", rosszabb esetben asztalt foglal a…..
aeon flux a bolygó neve: mozi 2014.12.08 12:05:00
Ahogy azt korábban jeleztük, az Alien sikerének köszönhetően jövő januárban Az Aliens - A bolygó neve: Halál is visszatér a magyar mozikba. Nagy esemény. Nekem anno vízválasztó volt. A filmre természetesen már akkor rákattantam, mikor Juhász Előd megboldogult Zenebutikjában levetítettek belőle egy…..
Jack Ryant (Chris Pine), az Afganisztánt megjárt, ott lesérült katonát a CIA sorozza be elemzőnek, de amikor Oroszországba küldik, hogy utánajárjon egy általa felfedezett pénzügyi simlinek, Ryan egy olyan összeesküvésre bukkan, ami az egész világot fenyegeti, így az addigi…..
Alig heverte ki a stúdió, nomeg az eredeti film hívei, az irdatlanul nagyot bukott Total Recallt, máris itt egy újabb remake, mely Paul Verhoeven másik közkedvelt sci-fi/akciófilmjének hírnevéből próbál meg pénzt kisajtolni. A Robotzsaru újrafeldolgozásának hírét, mint az várható volt, szintén…..
Filmek a polcról Gladiátor (2000) 2014.05.14 09:40:00
Ridley Scott nagyszabású filmjének az időzítése több, mint szerencsés volt. A történelmi eposzokra való igény feltámadása találkozott a számítógépes technika ugrásszerű fejlődésével, mely segítségével a rendező egy már számos alkalommal elbeszélt történetet úgy mondhatott el, ahogy előtte senki.…..
A szamurájok és a nindzsák a ’80-as évek videós sztárjai voltak. Az ázsiai és az amerikai filmipar egyaránt ontotta a róluk szóló alkotásokat, de a következő évtizedben – legalábbis nemzetközi szinten – számuk megfogyatkozott. A kisebb stúdiók, melyek terjesztették őket, eltünedeztek. Az Amerikai…..
Most azonnal hagyj abba mindent, és nézd meg ezt a trailert! ..
esoember 2014.04.16 16:36:20
1989-ben a változások szele természetesen a moziforgalmazást is érintette hazánkban: a Mokép már egy-két évvel korábban elveszítette monopóliumát, de az igazi fordulópontot a hollywoodi stúdiókat direkte –és azóta is– képviselő forgalmazók megjelenése jelentette. Ezek közül elsőként a UIP-Duna Film,…..
Az, hogy néhány haverral Bécsbe zarándokoltunk megnézni a Ragadozókat, apróság. Hogy anno A Gyűrűk Ura-trilógia nálunk csak januárban debütáló fejezeteit is ott csíptük el még karácsony előtt, már-már klasszikusnak számít, főleg hogy annak megvolt a maga ünnepi hangulata,…..
Haley Joel Osment és a szellemek, Brad Pitt és a szappan, Johnny Depp és a hulló fejek, Vin Diesel és a sötétség, Tom Cruise és a galambok, Schwarzenegger és a klónok: filmek az ezredforduló után a magyar mozikban...
- SPOILERMENTES - Három rendező, hat kor, hat történet - egyetlen óriási filmblöff? Nos, előjáróban csak annyit mondanék, hogy ha Ridley Scott nem idén gondolta volna úgy, hogy új nadrágot szab az Alien-univerzumra, akkor a Felhőatlaszból lehetne az év legvitatottabb…..
Egy hete azt kértem tőletek, hogy legyetek ti is olyanok a futással kapcsolatban, mint Carrie vagy ki a franc, aki mindent tud a szexről (mondjuk arra kíváncsi lennék :-), de amit meg nem, azt meg nem fél megkérdezni. Jó ötlet volt és nyomban meg is veregetem a saját vállamat, hogy…..
Hétfőn borbemutató volt viszonteladók részére a Kézműves Borok Házában, ahová olyan léhűtők is bejuthatnak, mint jómagam és Albert Gazda is ott volt, persze, hogy villámgyorsan megírta, ráadásul sok mindent úgy érzett, ahogy én, így gondolkodóba is estem, érdemes-e…..
Albert gazda Gere Attila Tinta 2006 2011.03.02 08:40:00
Valamit elnéztem a Gere Pincészet honlapján, azt véltem olvasni ott, hogy 2007-ben készítettek először bort az új telepítésű tempranillóból, a palackon viszont, amelynek tartalmát lelkesen elfogyasztottuk előző este, 2006-os évjárat szerepelt. Úgyhogy fel is hívtam a termelőt,…..
Ötvennél is több pincészet, új helyszín, korlátozott számú belépőjegy, ezekkel a főbb paraméterekkel hirdette meg a Vinoport a tavaly debütált Nagy Furmint Február kóstoló újabb felvonását. A Vajdahunyadvár beváltotta a reményeket, legalábbis ha engem kérdeznek, a tömeg…..
Sokan mondják, a tokaji szortiment kaotikus, már maga az aszú is túlontúl sokféle puttonyilag, az egyéb nemes édesekről nem is beszélve, a szárazak ráadásul tovább bonyolítják a bonyodalmakat. Utóbbiakat persze mostanában nem érheti kritika, tőlük várjuk a fellendülést és a…..
vörös és fehér Főzni jó 2010.12.24 17:00:00
Szeretek főzni. Ünnep sem kell hozzá, akkor is jól érzem magam a konyhában. De ünnepek környékén pláne igyekszem oda behúzódni. Férfiasan főzök. Nem szeretem ha közben megzavarnak, egész embert kíván a főzés, de csak egy embert. Egy emberes munka utána összetakarítani is,…..